Evet canım tabi karantinadayım öksürükle başladı gittim hemen test aldılar .Ben testte öyle aşırı zorlanmadım alanada bağlı tabi sizin varmı şikayet şuanÇok geçmiş olsun canım
Şu an karantinada mısın?
Test nasıl yapılıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım tabi karantinadayım öksürükle başladı gittim hemen test aldılar .Ben testte öyle aşırı zorlanmadım alanada bağlı tabi sizin varmı şikayet şuanÇok geçmiş olsun canım
Şu an karantinada mısın?
Test nasıl yapılıyor
Bende biraz hapşırma var alerjik de olabilir çünkü genelde oluyorEvet canım tabi karantinadayım öksürükle başladı gittim hemen test aldılar .Ben testte öyle aşırı zorlanmadım alanada bağlı tabi sizin varmı şikayet şuan
Ağri belirtide çok yokta öksürük büyük belirti gözlemleyin geçmezse gidin mutlaka erken tedavi çok onemliBende biraz hapşırma var alerjik de olabilir çünkü genelde oluyor
Bir de Boğaz ağrısı üşütmüş de olabilirim
Ayırt etmek zor
Hapsırık varsa nezledir.Bende biraz hapşırma var alerjik de olabilir çünkü genelde oluyor
Bir de Boğaz ağrısı üşütmüş de olabilirim
Ayırt etmek zor
Eşim de atlattı inanılmaz bel sırt ağrısı yaşamıştı Bununla birlikte ishal,kusma, tat kaybı, günde minimum 8 10 tişört değiştirecek kadar terleme ve en berbatı nefes kesecek kadar öksürük. ,Hiç ateşi yükselmedi en fazla 37 derece oldu atşe belirtisi olmadı. 94 kilo ile girdiği karantinadan 83 kilo olarak çıktı 11 kilo kaybetti tamamı sıvı kaybıydı iyileşmesinden sonra 1 hafta geçmedi tekrar 90 kilo olduUmarım çıkmaz
Ablandaki çok ilginçmiş bel ve sırt ağrısı
Test kiti az olduğu için sanırım duruma göre yapıyorlar
Git testini ol.Sonra benim bir şeyim yok ki diyip millete bulaştırıyorsunuzBirden hastaneye gitmek mantıklı değil değil mi ?
Şimdi doktora gitsem hemen teste yönlendirecek belki de bir şey varsa da yoksa da
Ya bende oksurmeye basladim . Ama calismiyorum evdeyim genelde cok kimseyle gorusmuyorum , ailemle o da nadir . Asiri dikkat ediyorum . Halsizliginiz falan var miydi?Ağri belirtide çok yokta öksürük büyük belirti gözlemleyin geçmezse gidin mutlaka erken tedavi çok onemli
Teşekkür ederim gözleyeceğimAğri belirtide çok yokta öksürük büyük belirti gözlemleyin geçmezse gidin mutlaka erken tedavi çok onemli
Sırtımda çok az ağrı var ama alışı şiddetli değilCovid olup olmadıgınızı eklem ağrısından ayırt edebilirsiniz. Herkeste ateş olarak kendini göstermiyor ama eklem sırt bacak ağrısı olarak belli ediyor. Bi arkadaşım covid olmustu bacaklarımı testereyle kesiyolar sanki diye ifade etmişti. Burdan çözebilirsiniz bence.
Ya da alerji gibi bir şeyHapsırık varsa nezledir.
Çok geçmiş olsunEşim de atlattı inanılmaz bel sırt ağrısı yaşamıştı Bununla birlikte ishal,kusma, tat kaybı, günde minimum 8 10 tişört değiştirecek kadar terleme ve en berbatı nefes kesecek kadar öksürük. ,Hiç ateşi yükselmedi en fazla 37 derece oldu atşe belirtisi olmadı. 94 kilo ile girdiği karantinadan 83 kilo olarak çıktı 11 kilo kaybetti tamamı sıvı kaybıydı iyileşmesinden sonra 1 hafta geçmedi tekrar 90 kilo oldu
Bu süreçte
Odasını tamamen ayırdık kv ile alt üst oturduğum için alt katın banyosu ve salonu sadece eşim için kullanıldı günde 3 ana iki ara öğün yedi yemekleri hep azar azar tek kullanımlık tabaklarda verdik. ilaçlar dışında yediği içtiği şeyleride yazıyorum
Dut pekmezi verdik Terayağında kaynatıp içirdik
Taze sıkılmış limon portakal ve havuç suyu içti günde 2 bardak
Çeşit çeşit sebze çorbası hepsinde minimum 5 diş sarımsak vardı leş gibi kokuyor ama doğal antibiyotik mecbur içti
Gün içinde sayısızca nane limon çayı içti
Kuru yemişlerden ceviz ve fındık verdik enerji toplasın diye
Diğer türlüde evde ne yemek piştiyse yedi yemeyi asla kesmedik kussa bile yedi çünkü çok hızlı kilo kaybediyor ve enerjisi bitiyordu.
Öksürüğü ciddi derecede artınca özel evde sağlık hizmetlerinden bir hemişire geldi (covid kıyafetleri ve maskesi bütün korumaları ile )2 serum taktı ve hava verdi öksürüğü ciddi derecede azalttı
Ve bu süreçte gördük ki gerçekten devlet ciddi derecede kötü değilseniz bişey yapmıyor ya da yapamıyor Sadece bir ilaç verdiler sabah akşam içti beyaz bir hap onun dışında grip ilacı bile verilmedi ne bir öksürük şurubu ne ağrı kesici ne başka bir şey tamamen Allah a bırakıyorlar iyileşirsen iyileş 2. testide devlet hastanesi yapmıyor. özel hastanede yaptık
Biz mi bulaştırıyoruz !Git testini ol.Sonra benim bir şeyim yok ki diyip millete bulaştırıyorsunuz
6 aydır evimden çıkmıyorum bacım ben nasıl bulaştırayımBiz mi bulaştırıyoruz !
Belki de siz bulaştırıyorsunuz
Bende keyfimden değil6 aydır evimden çıkmıyorum bacım ben nasıl bulaştırayım![]()
Çok çok çok geçmiş olsunBen covid hastasiyim su an. Belirtileri hic atesim ve bogaz agrim yoktu. 2 gun boyunca yaklasik 36 saat uyutmayan bacaklarda yanma vardi. Artik acidan ve surekli yurumekten aglamistim. Doktora gittim kan tahlili yapti. Ertesi gun sonuclari almaya giderken nefes darligi basladi. Sonra gogus doktoru covid testi yapti pozitif cikti. Bol bol sarimsak yiyin iyi geliyor. Verilen ilaclar sitma ebola virusu ilaci ve kan sulandirici igne ile agri kesici kas gevsetici. Grip ile cok benzer bir hastalik degil
E git test yaptır karantinaya alınırsın o halde işe gideceksin millete bulaşacakBende keyfimden değil
İş için çıkıyorum