- 12 Ocak 2021
- 5.036
- 21.696
- 298
- 31
- Konu Sahibi falwlessone1
Hangi zeka seviyesindeki grubun bunu söylediğine bağlı olarak değişecek bi durum bu hemen inanmayın geçerMesela hakkımda çok zekisin diyen bir sürü kişi var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi zeka seviyesindeki grubun bunu söylediğine bağlı olarak değişecek bi durum bu hemen inanmayın geçerMesela hakkımda çok zekisin diyen bir sürü kişi var
Meslek yokmuş daha 12. Sınıf yaMesleğiniz nedir?
Çok zeki olduğumu ben değil çevremdekiler söylüyor.Harbi iki konudan biri çok güzelim, çok zekiyim![]()
Zekayla aklı karıştırıyorsunuz.Yeni sınav sisteminde herkes birinci. Hala çok zeki gelmedin gözüme. Gerçekten zeka sahibi olsan sorumluluk sahibi olurdun. Bi o götü indir önce sonra gayretin gelir.
Zeki ama çalışmıyor sendromu maalesef hayata atılınca göreceksin ne anasının gözü insanlar var. Çevren annen baban teyzen nenen deden... Herkesin çocuğu kendine zeki.Çok zeki olduğumu ben değil çevremdekiler söylüyor.
Hangi alanda birinciliğiniz var?Benim 3 Türkiye 1.ligim var ama şu an 12.sinifin mezun senesindeyim.Bu sene iyi bir üniversiteye gidebileceğini gitmedim hiç çalışmamam yüzünden.Artik bir kendime gelmem gerekiyor.YETER BIKTIM KENDIMDEN.Bir adım öteye gitmek için bir gayretim isteğim yok
Ben söylediklerimde çok ciddiyim.
Allah kimseleri düşürmesinOnkoloji hastanesine gidip koridorlarda bi 10 dk dolaşın derim. Ya da maddi olarak imkanınız varsa bir Afrika turu yapabilirsiniz.
Tam olarak öyle değil ama liseye kadar çok basariliydim.3 Türkiye 1.liğim var.Ortaokul ortalamalarim hep 98 kusurluyduSınıfta en başarılı öğrenci tüm derslerden 100 mu aliyorsun?
Türkiye 1.si insanlar zeki değil, çalışkan insanlar. Yani artık şu sınavlarda zeka ile çalışma kısmına bağlantı kurmayın. Ösym sizin zekanızı değil çalışmanızı sınıyor.Benim 3 Türkiye 1.ligim var ama şu an 12.sinifin mezun senesindeyim.Bu sene iyi bir üniversiteye gidebileceğini gitmedim hiç çalışmamam yüzünden.Artik bir kendime gelmem gerekiyor.YETER BIKTIM KENDIMDEN.Bir adım öteye gitmek için bir gayretim isteğim yok
Ben söylediklerimde çok ciddiyim.
Kendine getirmeye çalışıyorum ama maalesef olmaz senden. İnanmışsın ben zekiyim diye bir kere.Zekayla aklı karıştırıyorsunuz.
Okulistik denemlerinde 3 tane Türkiye 1.ligim varHangi alanda birinciliğiniz var?
Bence psikiyatri/psikolog vs ile görüşmeniz gerek. Isteksizliğin sebebini bulmak lazım ama burada biz sadece yönlendirme yapabiliriz. Uzman görüşü almaniz lazım.
Sen biraz farklısın galiba….Şımarık birini ne kendine getirir?Mesela hakkımda çok zekisin diyen bir sürü kişi var ama zekamı kullanıyorum.Ayriyeten hayatı hep uçlarda yaşama isteğim ve eğilimim var.Bne nasil duzelicem?
Peki okuduğun kitaplar neler ?Tam olarak öyle değil ama liseye kadar çok basariliydim.3 Türkiye 1.liğim var.Ortaokul ortalamalarim hep 98 kusurluydu
Ben inandırmadim.Cevremdekiler inandırdı.Kendine getirmeye çalışıyorum ama maalesef olmaz senden. İnanmışsın ben zekiyim diye bir kere.
İlkokulda çok okurdum.Artik o kadar okumuyorum.En son başardığım kitap insani tanıma sanatiPeki okuduğun kitaplar neler ?
Çok zor bir kızsın diyorlarSen biraz farklısın galiba….