Bir çözüm arıyorum.

Şımaracak pek birşey yok aslında zekanız varmış ama kullanacak kadar aklınız gayretiniz yokmuş kendinizi övmek yerine oturun ders çalışın hiçbir şey olmaz boş zekadan

Çok zeki olduğumu ben değil çevremdekiler söylüyor.
Zeki ama çalışmıyor sendromu maalesef hayata atılınca göreceksin ne anasının gözü insanlar var. Çevren annen baban teyzen nenen deden... Herkesin çocuğu kendine zeki.

Benim 3 Türkiye 1.ligim var ama şu an 12.sinifin mezun senesindeyim.Bu sene iyi bir üniversiteye gidebileceğini gitmedim hiç çalışmamam yüzünden.Artik bir kendime gelmem gerekiyor.YETER BIKTIM KENDIMDEN.Bir adım öteye gitmek için bir gayretim isteğim yok
Ben söylediklerimde çok ciddiyim.
Hangi alanda birinciliğiniz var?
Bence psikiyatri/psikolog vs ile görüşmeniz gerek. Isteksizliğin sebebini bulmak lazım ama burada biz sadece yönlendirme yapabiliriz. Uzman görüşü almaniz lazım.

Benim 3 Türkiye 1.ligim var ama şu an 12.sinifin mezun senesindeyim.Bu sene iyi bir üniversiteye gidebileceğini gitmedim hiç çalışmamam yüzünden.Artik bir kendime gelmem gerekiyor.YETER BIKTIM KENDIMDEN.Bir adım öteye gitmek için bir gayretim isteğim yok
Ben söylediklerimde çok ciddiyim.
Türkiye 1.si insanlar zeki değil, çalışkan insanlar. Yani artık şu sınavlarda zeka ile çalışma kısmına bağlantı kurmayın. Ösym sizin zekanızı değil çalışmanızı sınıyor.

Hangi alanda birinciliğiniz var?
Bence psikiyatri/psikolog vs ile görüşmeniz gerek. Isteksizliğin sebebini bulmak lazım ama burada biz sadece yönlendirme yapabiliriz. Uzman görüşü almaniz lazım.
Okulistik denemlerinde 3 tane Türkiye 1.ligim var

Back
X