Bir daha asla ertesi gun hapi kullanmayacagim.

Bu haplar yilda 2 kereden fazla alinmamali. Zaten 2 kere almissinz arada da 10 ay gbi süre var. Adet düzensizliği dışı kalıcı zarari olmaz. Bu kadar evham yapmayın ve daha fazlasini da kullanmayın

Bu haplar yilda 2 kereden fazla alinmamali. Zaten 2 kere almissinz arada da 10 ay gbi süre var. Adet düzensizliği dışı kalıcı zarari olmaz. Bu kadar evham yapmayın ve daha fazlasini da kullanmayın
Ertesi gun hapi almasaydim 16 ağustosta regl olacaktım. 11 ağustos da kanama yaşadım.ama önceki regl günleri gibi değildi. Beş gün sürdü. Miktarı azdi. Sadece bir gun kırmızı kan geldi. Diğer günler kahverengiydj. Ben regl kanamasi olduğunu düşünüyordum ama sonra kafam karıştı yine. İnş hamile degilimdir

E daha önce konustuk ya bu durumu, kullanmayacağım demiştin zaten
Merhaba, burada konusmustuk sizinle. Benim icime bir kurt düştü, sormak istedim. Yumurtlama günlerime göre 25 temmuz risk barindiriyormjs yani iliski yaşadığım gun riskliymis. 16 ağustos normal regl gunum olması gerekirken 11 ağustosta regl oldum. Ama kanama ,sadece bir gün kırmızı sürdü diğer günler hep kahverengiydi. Ve önceki regl günlerime göre daha az kan geldi. Bu ara kanama olabilir mi ben regl ile karistiyor olabilir miyim. Test yapayım mi

Sevisecekseniz once kendinize bir jinekolog bulun, testlerinizi yaptirin, saglikli oldugunuzdan emin olun.HpV asinizi olun. Kendinize en uygun dogum kontrol yontemini ogrenin. Kullanin.Yani kendinizi kendiniz koruyun. Ben olsam cinsel hastalik testleri yaptirmamis biriyle sevismem.Cinsel sagliginin farkinda olmayan biriyle sevismem. Hamile kalinca sorun olacaksa hamile kalmayacak sekilde seviseceksiniz. Bir risk varsa buraya degil jinekologunuza sormalisiniz. Bence :)

Ben de evlendiğim ilk dönem bir kez kullanmıştım. Ara kanama yapmıştı . Pişman olmıştım . Daha sonra ara kanama sık sık oldu. Kadınlara iyi gelen takviyeler var . Resveratrol gibi . Onlar rahmi yumurtalıkları onarıyor . Bi süre deneyin isterseniz doktora da sorun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…