Saç Rengi ve Saç Boyama Bir daha asla o boyayı kullanmam

bicogogo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2011
406
3
46
Bursa
Burda genelde deneyip sonuç aldığımız boyaları yazıyoruz
bazılarını seviyoruz bazılarında hüsrana uğruyoruz.
istedim ki bu başlıkta deneyip bizi hayalkırıklığına uğratan
asla katalogda ki yada kutu üzerinde ki renkle alakalı olmayan boyaları yazalım
nasıl bir sonuç aldığımızı yazalım paylaşalım.

öncelikle ben başlayayayım.
ben bir daha asla selective saç boyasını kullanmam 7-6 kumral bakır diye aldığım saç boyası
saçımın üst kısmını bildiğin pembe tonlarını anımsatan kızıl yapmıştı
.

ben de voilanın koyu kumralına boyamıştım karamel saçlarımın üzerine. hem topak topak saçım döküldü hem de renk tutmadı

bende amonyaksız daha iyi zaararsızdır diye loreal casting bal köpüğü boyamıştım ama hiçbi değişiklik olmamıstı tutmak biyana ton bile atlamamıstı bidaha almammm .......ayrııcaa koleston köpük boyaa acık kumrall aldım boyadımm bitonda para verdim ilk cıktıgında.. güzelim sarı sacımı bildigin küllü yapmıstı onuda boyamammmmmmm benim hayal kırıklıklarım bu kadarr :)

SYOSS kullanmıcam önce parlak hoş bir renk oldu sonra saçlarımı kuruttu kaşıntı ve kepek yaptı (

loreal 01 çok çok açık sarıya tövbeler...
bundan mütevellit loreale tövbeler...

banada koleston hıc yaramadı ne zaman boyadıysam hem yıprattı hemde asla beklenen renk cıkmadı.ayrıca 6 nın ustundekı tum tonları sıyah cıkıyor bıldıgın

newa color nasıl benim saç derimi daha çok yaktı sankii fikri olan varmı...

canım o markayı ben kullanmadım ama olumsuz şeyler duydum kalitesizliği açısından
cildinde yanma yaptıysa dikkat et
alerjiler ilkin lokal olur sonrada genel.
genel bi alerji nin ön habercisi olabilir

canım o markayı ben kullanmadım ama olumsuz şeyler duydum kalitesizliği açısından
cildinde yanma yaptıysa dikkat et
alerjiler ilkin lokal olur sonrada genel.
genel bi alerji nin ön habercisi olabilir

teşekkür ederim canım ilgine bende nette demet akalın bu markayı kullanınca iyidir dedim ama diğerlerinden biraz daha farklı gedi canım yorumları takip ediyorum burası gerçekten çok güzel insan çok bilgiye sahip oluyor......

newa color nasıl benim saç derimi daha çok yaktı sankii fikri olan varmı...

En son neva 6.1 kullandım memnun kaldım ben
Saçın temizken uyguladıysan deride yanma yapabilir boyalar

Ben tam olarak marka değil de 2 markanın karışımını bir daha asla kullanmam
Açıcısız saçın üzerine kullanmam en azından
Silky coloration 1-1 lacivert ve exicolor 0.11 yoğun mavi
Bu karışım açıcısız sarı saçım üzerinde aktıkça mor oldu ve hala o morluktan kurtulamıyorum
Boyadan da değil biraz da benim hatam sanırım

Son düzenleme:
iki yıldır vital kullanıyorum çok seviyoru ..
hem aynı katalogtaki renk aynısı tutuyor hem de renkleri çok güzel..
karamel ,dore bakırını ikişer kere boyattım ikisinde de tam tuttu ..
bir de kuafı denedim..
o da çok güzel bir boya ..onun da renk tonu aynı katalogtaki gibi oldu çok hoş tonları var özellikle bakırda..
vitalden asla vazgeçmem

yıllardır kolestonla boyardım saçlarımı, ama son 2 yıldır iyice bozdular içeriğini son boyadığımda kafa derimde pullanmalar oldu ve çok zor geçti, anlayacağınız hem renleri hiç alakasız tutuyo hem de saçı çok kurutuyo, ben loreali tek geçerim şahsen

silly 7.31 le boyamıştım bir kez saçımıı karamel rengi saçlarım koyu kahve olduu allahtan hemen aktı :)
birde syossla boyadım 8.6 ile ama beğenmedimm önce çok güzel doğal bir renk oldu ama turunculuğu var bu rengide şimdi aktıı ve kötü bi renk oldu dalga dalga oldu renkler...

aynı olay benimde başıma geldi havuç gibi yaptı.

canım foto varsa koyabilirmisin syossun açık kumralını merak ediyordum bende kutunun üstündeki renk çok hoş bir renk

boya hk. bir konu gördüm bende fikrimi söylemek istedim. annem koleston kullanır yıllardır ama sanki son birkaç yıldır
bozdular mı nedir içeriğini her zamanki renk (maghoniydi sanırım adı) bir garip gelmeye başladı gözüme. ayrıca çok keskin ve
kötü kokmasıda cabası.

kendi kullandığım boyaya gelince ben palette kulllandım birkaç ay önce bal köpüğü rengini.. saçlarım kahverengi kumralım
boya saçımda yok gibi durdu görenler saçımda boya olduğuna inanamadı renk kesinlikle tutmadı ayrıca palette saçımı matlaştırdı
ve inanaılmaz saç dökülmesi yaptı. avuç avuç saçlarım dökülüyor resmen

dün saçımı garnier ile boyadım 7 kumral..kendi saç rengimden çok az açtı tonunu zaten bende öyle bişey istiyordum. renkte sıkıntı yok.
ayrıca çok güzel kokuyor hiç o kötü boya kokusu yok aksine sanki mentollü bir kokusu vardı sanki. saçımı yıkarken pamuk gibi yumuşacık
yaptı içinde zeytinyağı varmış. ondan sanıırm. boyalı saç şampuanı + kremi kullanırım. ilk kez kremsiz sadece şampuan ile yıkadım saçımı
kreme gerek kalmadı yumuşacık oldu parıl parıl parladı resmen saçlarım.

uzun lafın kısası kalitesi, renk tonları , fiyatı , herşeyi ile garnier diyorum.

Kızlar palettenin sıcak çikolata rengine boyadım bende bir kaç gün önce hemde bildiğiniz altın sarı tonun üzerine sarı olan saçlarımı simsiyah yaptı berbat iğrenç bi renk oldu, kutunun üstündeki renkle hiç hiç hiç alakası yok... nişanlım koyu renk istiyor diye boyadım ama bin bin bin pişmanın bu renk olacağını bilseydim elimi bile sürmezdim inanılmaz kötü oldu lütfen biri bişey desin ben şimdi napıcam:26: Ben neredeyse 2 yıldır sürekli altın sarı ile boyuyordum bi ara röfle yaptırdm platin tonlarında sonra dipler geldikçe yine dayadım altın sarıyı ve herkes hayrandı saç rengime forumda bile çoğunluk beğenmişti nazar değdi..... Şimdi nasıl açarım bu rengi açarsam yanar mı? bilen varsa bi söylesin saçlarım iyice yıprandı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…