• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir daha aslaaa!

Shut Up

Bşl:90,8kg Gncl:70,9kg Hedef:55kg
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2017
1.377
7.419
73
39
İyi geceler hanimlar
Eski bir uyeyim.Bazi sebeplerden dolayi ilk uyeligimi iptal ettirmek zorunda kaldim ve yeni uyelik aldim.Kazenin haberi var fake degilim oncelikle bunu belirtmek isterim.

Size bir sorum olacak.Yillarca emek verdiginiz,sirf iyi olsun diye kendinizden bile vazgectiginiz kardesiniz size hakaret etse en agir bicimde nasil tepki verirdiniz?

Öz kardeş mi? Atsan atılmaz satsan satılmaz...
Küser, kavga eder bir süre uzak kalır paşa paşa barışırım...
Yok arkadaşlıktan kardeşe dönmüş kardeşim gibi biri demek istiyorsanız, geldiği yere geri gönderir, 40 yabancı mertebesinden çabalamaya karar verene kadar orada bırakırım...

Hakaretler bazilari
Gurursuz,bendeki gururun ceyregi bike yok sende nefret ediyorum senden,hayatimi bitirdin sen benim,bundan sonra ne ölüne ne ölüme.
Ben 31 yasindayim o 18 yasinda
Ozkardesim

Hakaret boyutu ne? Yani kardeş sonuçta ne derse desin et tırnaktan ayrılmaz

Hakaretler bazilari
Gurursuz,bendeki gururun ceyregi bike yok sende nefret ediyorum senden,hayatimi bitirdin sen benim,bundan sonra ne ölüne ne ölüme.
Ben 31 yasindayim o 18 yasinda
Ozkardesim
Ohooooo yaş 18 :)
Sizi anlamasına ve sizinle ortak frekans tutturmasına 3-4 yılı var.
Bence söylediği şeylerin anlamlarını bilerek yada algılayarak söylemiyor.
Biraz kavga soğusun, üzerinden zaman geçsin, oturup konusun, hangi lafın nereye gittiğine dair... kendinizi anlatın, zamanla anlar...

Cok zoruma gitti ama inanilmaz zoruma gitti
Dibine kadar fedakarlik yaptim cok uzuldum

zamanında ben de abla boyumdan büyük konuştum aramızda 7 yaş var. açık konuşayım evire çevire dövdü sonra kendime geldim. arada hala yapıyom anlasın diye bu sefer 1 ay trip atıyo özür diliyorum

Kavga su
Kardesimi 2 yil ozelde okuttum
Baba alkolikti destekde yoktu kendini kurtarsin evliligi kacis gormesin diye
Ha maddi durumum iyi degil calisiyorum esten habersiz kredi cektim ki duysa beni mahveder ama goze aldim herseyi
Unv sinavinda iyi bir puan alamadi tum hayallerim suya dustu
İyi olmamasinin sebebide kendisiydi.Akli bir karis havada gonul islerine dustu hemde bir kac kez aslinda cok zeki bir kizdi
Once tercih yapmicam tekrar denicem dedi
Ben seni biyere yazdiramam durumum yok artik dedim
Babamda zaten yazdirmadi.
Sonra tercih yapicam dedi ama bayagi uzak yerleri bende yapsanda perisan olursun iyi bolumler degil okuduguna degmez dedim.
Sonra calisiyim para biriktireyim kursa gideyim dedi
Bende ablam paranin yuzu tatlidir kazanirsan okumazsin bidaha dedim ki iki dakika gecmeden calisayim once burnumu yaptirayim dedi
O zaman soyke yapalim her ihtimale karsi acik yazalim en azindan elinde diploman olur dedim.Enine boyuna konustuk tamam haklisin dedi yazdik
Tercihler aciklandi veeeee
Sen yaptin sen zorla yaptirdin ben istemedim insanmisin sen bi ton bi ton hakaret iste

Gidecegi bolumler kamu uluslar arasi gibi bolumlerdi
İstedigi pdr
Ama okumayacakti belliydi yani

Anne nerde peki. Çocuklar böyle boşver bu saatten sonra. İster gitsin üniversiteye ister çalışsın boşver. Ne hali varsa görsün sen konuşma

Bir anlık öfkeyle söylediği sözler bunlar.
Kafanıza takmayın fazla.
Zaten kendisi de anlamıştır hatasını muhtemelen.
Ne yazikki anlamadi anlamiycakta
Donem icinde gaza getirmek icin bak ben bi dunya borca girdim cok zorlandim enistenin haberi olsa asar beni dedim
Simdi bana diyoki hep kaktin basima kazanip suratina carpicam o paralari
Paragozsun sen herseyin para senin
Esimle skintilarim vardi paylasmistim birazini kardescikle
Bana dediki sen herseyi hakediyosun gurursuz hakettigin icin su anda bu durumdasin diyo
Ve ben su an onlardan bask bir sehirdeyim
10 gun sonra donucem
Dondugumde ilk isim agzini yuzunu patlatmak olacak

Kardeşler arasında olabiliyor, biz dövüşürdük bile :D Ama şimdi ara ki kardeşimi bulasın :/ Fazla duygusal bakmayın, bundan bir kaç sene snra hatırlamazsınız bile

Back
X