• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir daha aslaaa!

Soyleki
Ailemde atalardan gelme agri ocaklari vardir.
Babaannem onun annesi agri ovarlarmis ve gecirirlermis
Babaannem elini kardesime verdi.Laf arasinda annemde esime soylemis esimde ona istinaden yazmis.Ha ben bu durumu normallestirmedim ve tepkimi koydum azicik bisey sezseydim zaten gebertirdim o kadar net
Kardeşin de bu konuda iftiraya uğramış gibi mi davranıyor bu yüzden mi bu tepkiler hakaretler

18 yasinda en kani deli akan caglari.
Kardestir o.
Su an cok kizgin olabilirsiniz. Ama zamanla unutuluyor.

Beni vurmak istedigi durum su
Esim olacak zeka yoksunu adam kardesimle samimidir
Kardesime saka yollu mesaj atmis heryerim agriyo bana masaj yapsana diye.Kardesimde git karin yapsin demis.Donmus mesaji halama gostermis.Halamda bu durumdan cok iskillenmis.Bana soyledi.Ben bu olaya cok sinirlendim zaten aklima bir suphe dustu.Kardesim abla boyke bisey yok ya halam oyle soyleyince rahatsiz oldum ben dedi.
Esime dedimki sen benim kardesime bu sekilde bisey yazamazsin yerini bil haddini bil dedim.Abisi gibi ablasinin kocasi gibi davran dedim.Esim cok tepki gosterdi sen nedemek istiyosun diye ki tepkisi umrumda bile degil.O zaman kardesime dedimki ben senin yoluna elli kocayi feda ederim.Ama emin olmadanda kimseyi itham etmem uzak dur muhatap olma dedim
Simdi bana bunu ima ediyor
Siz kardeşinizi " ben senin için 50 kocayı feda ederim" diyerek ne kadar şımarttığınızı hissettirmişsiniz ona.. Yüzüne bakmam.. Hiç uğraşmam.. Benim kız kardeşimle böyle bir olayım olsa dönüp bakmam bile ne yapıyor diye.. Ne hali varsa görsün.. Siz elinizden geleni yapmışsınız zaten..

Hakaretler bazilari
Gurursuz,bendeki gururun ceyregi bike yok sende nefret ediyorum senden,hayatimi bitirdin sen benim,bundan sonra ne ölüne ne ölüme.
Ben 31 yasindayim o 18 yasinda
Ozkardesim
Daha ergen sayılır o dikkate almazdım ama dediği lafların ne anlama geldiğini anlaması için bir süre mesafeli durup konuşmazdım yok sayardım. Dediğim gibi sadece anlaması için

Kardeşin de bu konuda iftiraya uğramış gibi mi davranıyor bu yüzden mi bu tepkiler hakaretler
Hayir hayir ben asla onu farkli bi sekilde itham etmedim.Hatta cok uzuldum aklina takildi diye.Ablacim senin yoluna elli kocadan vazgecerim sen degerlisin bende koca umruma gelmez dedim.Oda bana dediki bla ben zaten guldum gectim yazinca ama halama gisterince halm bir garip davrandi yoksa abim o benim farkli hicbiseyini gormedim dedi.Bende gereken aciklamayi yaptim esimle konustugumu bir daha asla boyle birsey yazmayacagini soyledim.O da tamam dedi
Simdi bana yuksek ihtimal yapmak istedigi bu
Nasil canini yakarim nasil laf sokarim nasil aklini karistiririm diye

İyi geceler hanimlar
Eski bir uyeyim.Bazi sebeplerden dolayi ilk uyeligimi iptal ettirmek zorunda kaldim ve yeni uyelik aldim.Kazenin haberi var fake degilim oncelikle bunu belirtmek isterim.

Size bir sorum olacak.Yillarca emek verdiginiz,sirf iyi olsun diye kendinizden bile vazgectiginiz kardesiniz size hakaret etse en agir bicimde nasil tepki verirdiniz?
Tepkisiz kalırdım. Yılların hatırına sana tek kelime bile söylemiyorum, çok üzdün beni. derdim. Ve koparırdım ipleri.
Yıllardır bi geçmişimiz varsa eğer onu en çok bu üzerdi çünkü.

Siz kardeşinizi " ben senin için 50 kocayı feda ederim" diyerek ne kadar şımarttığınızı hissettirmişsiniz ona.. Yüzüne bakmam.. Hiç uğraşmam.. Benim kız kardeşimle böyle bir olayım olsa dönüp bakmam bile ne yapıyor diye.. Ne hali varsa görsün.. Siz elinizden geleni yapmışsınız zaten..
Durum cok farkli yerlere gidebilirdi.O yuzden boyle bisey soyleme geregi duydum.

Tepkisiz kalırdım. Yılların hatırına sana tek kelime bile söylemiyorum, çok üzdün beni. derdim. Ve koparırdım ipleri.
Yıllardır bi geçmişimiz varsa eğer onu en çok bu üzerdi çünkü.
Ahh annem cok.uzuluyor yoksaaaa

Ben yaşadım bizzat , en ağır tartışmalı şekilde .

Bana da ablam daha farklı şekilde , farklı bir boyutta yaptı ..

İki tane minnos yeğenim var onları özlüyorum ve telefonda sık sık görüşüyorum.

Onlara ulaşmak için de mecbur ablamı görüntülü arıyorum, o da beni arıyor annesini babasını görmek için haliyle konuşuyoruz yine bir şey olmamış gibi devam ediyoruz .
Kardeş bu , aynı kan aynı can silemezsin ki ...

Canım annemi 7 ay önce kaybettim kanserden git annene yanına al birşey yap o kadının moralle ihtiyacı var !

Hakaretler bazilari
Gurursuz,bendeki gururun ceyregi bike yok sende nefret ediyorum senden,hayatimi bitirdin sen benim,bundan sonra ne ölüne ne ölüme.
Ben 31 yasindayim o 18 yasinda
Ozkardesim
Çocukla çocuk olmazdım. Evet üzülürdüm ama tam deli çağı. Görmezden gelin

Birde eşiniz 18 yaşındaki kardesinize lütfen bu şekilde davranmasını bnm kardeşim 12 yaşında eşim yanında sortla atletle gezmez bacaklarını uzatmaz konuşması bile nettir abisi dahi olsa eğer anneniz kanserde bir boşluğa düşen aman Allah korusun zor bir sürece gireceksin birde abuk sabuk şeylerle ugrasmayin

Nankörmüş demek ki kardeşin. Hiç de alttan alma. Bundan sonra onun için parmağını bile kaldırma. Onu yok say. Belki aklı başına gelir.

Ergenliğe vurmayın. Biz de ergen olduk. Ama kimseye hakaret etmedik.

Birde eşiniz 18 yaşındaki kardesinize lütfen bu şekilde davranmasını bnm kardeşim 12 yaşında eşim yanında sortla atletle gezmez bacaklarını uzatmaz konuşması bile nettir abisi dahi olsa eğer anneniz kanserde bir boşluğa düşen aman Allah korusun zor bir sürece gireceksin birde abuk sabuk şeylerle ugrasmayin
Tepkimi en agir sekilde dile getirdim zaten.Bu sekilde bir konusmayi kabul etmedigimi soyledim.Bir daha boyle bir davranista bulunamaz.

İyi geceler hanimlar
Eski bir uyeyim.Bazi sebeplerden dolayi ilk uyeligimi iptal ettirmek zorunda kaldim ve yeni uyelik aldim.Kazenin haberi var fake degilim oncelikle bunu belirtmek isterim.

Size bir sorum olacak.Yillarca emek verdiginiz,sirf iyi olsun diye kendinizden bile vazgectiginiz kardesiniz size hakaret etse en agir bicimde nasil tepki verirdiniz?
nankör

18 yaşındaysa yav he he derim (dedim de)
şimdi yüzüne vuruyorum, abla yaaa diyip boynuma atlıyor ponçik :KK70::KK37:

Merhaba
Bununla ilgili konu acmistim. O zamandan beri kizkardesimi muhatap almiyorum. Sanirim bir ay filan olmustur. Agir hakaretler eden insan simsi mecburiyetten bir araya gelince adimla hitao eder oldu guya oglumla ilgili benimle konusuyor "x baksana susadi ver su icsin"gibi. Ne dedigini yapiyor nede yuzune bakiyorum. Kafam mis gibi rahat. Keske bu yasima kadar cile cekecegime icime atacagima onceden bu sekil davransaymisim. Karsede bi yere kadar.
Kizkardesiyle iyi gecinenlere, birbirlerine saygi duyan bacilara cok imreniyorum ama benimki insanliktan nasibini almamissa bana mesafe koymak duser

anlattıklarınıza göre okumaya gönlü yok. ekmek elden su gölden ohh.aklı başında olsaydı babanızın normalde okutacağında yapacağının 2 katı çalışırdı.
kendi durumunun bile bilincinde olmadığından söylediklerine de çok takılmayın ama eskisi gibi para vermeyin. karakterinde de çirkeflik var biraz gibi geldi. umarım ileride değişir.

Cok zoruma gitti ama inanilmaz zoruma gitti
Dibine kadar fedakarlik yaptim cok uzuldum
Daha neler neler duyarsınız daha bilincinde değildir nasıl kırdığının genç işte bir süre konuşmaz sonra barışırsınız kıyamazsınız içiniz soğuyunca konuşursunuz

Back
X