• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir daha beni arama dedi........... Yardımmm!!!!!

İşte bir anlık sinirle söylenmiş belli uç noktaları olan bir adam galiba o noktalara bastığınızda çemkirmiş resmen. Tabi o törpüleyecek sizin savunduğunuz görüşü söyleme hakkınız var. Bu konuda bence ilerledikçe ılımlı davranacaktır yeter ki özletin kendinizi.
Aynen dediğiniz gibi uç noktalarda hep deniyelim bir de bu yolu deneyelim yoksa artık kayınpederime söylemek zorunda kalıcam ( kayınpeder beni çok sever ve nişanlım babasından çok çekinir)

00 süper o zaman ben dayanamazsın diye düşündüm nedense. :)
Yo dayanırım önceden bi iki kez kavga etmiştik o suçluydu hep o aradı ama en fazla 1/2 gün sürdü ama bugün beni arama seninle konuşmak istemiyorum artık dedi o yüzden uzun sürebilir

Aynen dediğiniz gibi uç noktalarda hep deniyelim bir de bu yolu deneyelim yoksa artık kayınpederime söylemek zorunda kalıcam ( kayınpeder beni çok sever ve nişanlım babasından çok çekinir)
Ailemi niye karıştırıyorsun diye kızmaz inşallah. Zordur böyle adamlar ya bende de var bir tane bilirim...

Yani nasıl tepki verilir dondum kaldım resmen varlık bile değil bi konu hakkında böyle yaptı offff
Arama sorma. Hatasini anlamasi lazim. Gerek var mi kalp kirmaya bu sebepten yani. Sacmaladigini farketmeli.

Ailemi niye karıştırıyorsun diye kızmaz inşallah. Zordur böyle adamlar ya bende de var bir tane bilirim...
Ben ona söyledim benim yapma dediğim şeyi bir iki kez yaparsan bana bağırırsan derim dedim o çok ama çok çekinir babasından babası da beni çok sever o yüzden diyemez napayım ben baş edemedim seninle derim artık duruma göre. Sen evlimisin

Ben ona söyledim benim yapma dediğim şeyi bir iki kez yaparsan bana bağırırsan derim dedim o çok ama çok çekinir babasından babası da beni çok sever o yüzden diyemez napayım ben baş edemedim seninle derim artık duruma göre. Sen evlimisin
O zaman söyle tabi ki. Yok evli değilim sevgilim var çok dik başlıdır o da. Mesaj atma artık, kapat telefonu gibi şeyler söylemiştir kızınca ama her zaman geri dönen yazan kendisi olmuştur bu yüzden ben artık ilgilenmiyorum o da saçma tripler, atarlanmalar yapmıyor :) :)

Ama bu adamla keyifle tartisamayacaksan nasil yuruteceksiniz.
Hemen atarlanmis, ergen gibi arama beni bidaha ne demek ya.
Arama bence de. Hatta ararsa da acma hemen. Bi sure burnu surtsun.

En sinir olduğum insan tipi. "Sen ne bilirsin, ben biliyorum"cu insan.

Nişanlımda ben de müzik öğretmeniyiz. 3,5 yıldır birlikteyiz 6 aydır nişanlıyız ve uzaktayız. Az önce müzikle ilgili bi konuda mesleki bi konu da tartıştık. Sen bilmiyorsun nasıl yanlış yaparsın böyle birşeyi diye başlayıp bağırmaya hakaret etmeye başladı. Ben de seninle konuşmak istemiyorum dedim. O da bana ben seninle konuşmak istemiyorum bir daha da beni arama dedi. Ne yapacağımı şaşırdım. Ne yapayım bilmiyorum. Yarın dışarı çıkınca telefonumu yanıma almamayı düşünüyorum.
Bence biraz sessiz kal. Ararsa aç normal konuş. Açmamazlık etme bence. Uzak olunca ilişki yoruluyor. Mesafeler...

Bence biraz sessiz kal. Ararsa aç normal konuş. Açmamazlık etme bence. Uzak olunca ilişki yoruluyor. Mesafeler...
Haklısın ama bağırdı baya bağırdı ve konuşmak istemiyorum birdahs beni arama dedi yani nasıl içimden gelsin de açayım ben o tlfnu

Arar Arar. Sinir anında söylemiştir. Bizde de oluyo. Herkeste olmustur. Sonuçta 3.5 yıllık iliski e birde artik nisanlin. Böyle basit bir seyden tamamen bitemez ya. İçini ferah tut bak telefonun çalacak :KK19:

Arar Arar. Sinir anında söylemiştir. Bizde de oluyo. Herkeste olmustur. Sonuçta 3.5 yıllık iliski e birde artik nisanlin. Böyle basit bir seyden tamamen bitemez ya. İçini ferah tut bak telefonun çalacak :KK19:
Sağol canım benim biteceğinden değil bitmez kolay kolay ama ben bunları nasıl aşıcam bilmiyorum çünkü evlenip uzağa gidicem tek başıma olucam bi o olacak yanımda nasıl olacak bilmiyorum

Evlilikten korkmaya başladım bu yaza düğün yapalım ddiyorlar herkes te bi heyecan telaş görümcem çok tatlıdır o bile bana gelinlik modelleri bakıyor ama ben bidaha ki seneye ertelemeye çalışıyorum. Ha çok seviyorum ölüyorum ama evlilikten evlendikten sonra bu şekilde olmasından çok ama çok korkuyorum...

Back
X