- 29 Ekim 2015
- 1.421
- 1.417
- 133
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam dır anlaşıldıaranmayacak beklenecek top onda
Canım o senin sevdiğin insan. Ben sesini ćikarma ağzına geleni saysın demem. Sadece yüzyüzeyken ve sakin mutlu olduğunuz bir anda. Böyle bir olay yaşadık beni bu olay ćok üzdü... diye başlayarak konuşun ve yaptığının yanlış olduğunu söyle. Uzaktayken anlaşmak zor oluyor.Haklısın ama bağırdı baya bağırdı ve konuşmak istemiyorum birdahs beni arama dedi yani nasıl içimden gelsin de açayım ben o tlfnu
Geldiğinde tabiki bunu yapıcam ama şu an zerre gelmşyor içimdenCanım o senin sevdiğin insan. Ben sesini ćikarma ağzına geleni saysın demem. Sadece yüzyüzeyken ve sakin mutlu olduğunuz bir anda. Böyle bir olay yaşadık beni bu olay ćok üzdü... diye başlayarak konuşun ve yaptığının yanlış olduğunu söyle. Uzaktayken anlaşmak zor oluyor.
Sen bilirsin. Eşimle nen de buna yakın şeyler yaşadık. 2 sene uzaktaydık sevgililik döneminde, yüzyüze daha iyi anlaşıyorduk. Ben tecrübelerimden öyle dedim. Takdir senin. Şimdi evliyiz ve Allaha şükür mutluyuz.Geldiğinde tabiki bunu yapıcam ama şu an zerre gelmşyor içimden
Maşallah eminim atlatılır geçer ama şimdiden yoruluyorum evlenmekten bu yüzden çok korkuyorumSen bilirsin. Eşimle nen de buna yakın şeyler yaşadık. 2 sene uzaktaydık sevgililik döneminde, yüzyüze daha iyi anlaşıyorduk. Ben tecrübelerimden öyle dedim. Takdir senin. Şimdi evliyiz ve Allaha şükür mutluyuz.
Kestirip atılmaz heralde ama o aramadan ben arayamam aşağılanmış gibi birde arkasından gidememSakin ol canim.hakli kim bilmiorum ama inanki ufak seyler migde bulandirir bak. Aceleyle kalkan zararla oturur tabiki d al yanina telefonunu sen elinden geleni yap olmuyorsa da onun hatasi olsun hem siz nisanlisiniz boyle hemen kestirilip atilir mi.
Büyük konuşmaktan hep korkarım konuşmam ben barışmam falan demedim ama incindiğim için içimi döktüm illahaki düzelir ama böyle bir hayat bir ömür boyu.... Karışığım sadeceBen de daha once nisanlandim ayrildim. Ama elimden geleni yaptim sonra da topu ona attim kendisi bilir. Olmadi ayrildik ha daha iyi oldu allah var baskasiyla evlendim rabbim korusun masallah cok mutluyum. Ama en azindan icim rahat oldu. Insanda vicdan azabi olmayacak. Bu benim kendi dusuncem . Tevekkul Allahtandir. Bence cok agir ve buyuk konusma bir saat sonra barisirsaniz burda soylediklerine pisman olursun valla benden soylemesi. Hayirli geceler
İşte açmayacağım bakalım nereye kadarbu yüzden küsülür mü hiç :/ ararsa açma hemen![]()
Ya işte 4 senedir ilk defa kullandı bu kelimeyiSeni anliyorum bacim. Duani et hakkinda hayirlisi olsun bu tartismalarda birbirinizin hic gormediginiz yonlerinizi goreceksiniz. Insallah barisinca da guzelce kirildigini dile getirebilirsin ve o da seninle hemen kestirip stmaz bir daha cunku hos bir sey degil beni arama demek. Bu kadsr kolay degil olmamali zaten
Vermez olırmuyum 2 gün konuşmadım özür diledi bayaaa bi ama şimdi yine...daha önce hakaret ettiğinde neden tepki vermedin bu adam şimdi böyle yapıyosa ilerde neler yapar tepkinizi belli edin gerekirse bi müddet görüşmeyin anlasın hatasını
Ayy gercekten cok guldum buna''Beethoven'ın 9.senfonisi değil o sus be kadın hığaaaaağğğ!''![]()
Şaka bir yana, insan niye bunu hakarete vardırır ki, en ufak şeyde bağırıp çağıracaksa ohooo, işiniz iş.