• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir daha beni arama dedi........... Yardımmm!!!!!

demekki akıllanmıyor 2 gün değil 5 gün konuşma ozaman konuşmaya karar verdiğin zamanda iyice belli et devam edersen geleceğimiz sıkıntı olur falan de bakalım tepkisi ne olcak
Tamam böyle yapıcam bakalım nolacak iki üç yada bir hafta içinde ararsa konuşursak yazarım buraya ama değişeceğini sanmıyorum

Ayy gercekten cok guldum buna :stop:
Bende kavgayi merak ettim esasen :KK30:
Kendine hakim olmayacaksan alma telefonu. Sen arama sakin aramasa bile. Bu kadar abartacak ne varmis anlasin hatasini:KK75:
Kavga benim branşım tsm onun ise thm ben thm ile ilgili bir şeyi yanlış yaptım kavga bundan ibaret sonra sen nasıl böyle bir hata yaparsunla başladı seninle konuşmak istemiyorum beni birdaha arama ile bitti

Kavga benim branşım tsm onun ise thm ben thm ile ilgili bir şeyi yanlış yaptım kavga bundan ibaret sonra sen nasıl böyle bir hata yaparsunla başladı seninle konuşmak istemiyorum beni birdaha arama ile bitti
Gercekten cok ilginc. Tepkisiz kalip beklemekte fayda var. baristiginiz da da gerekli uyarilari yapmalisiniz. Iliskimize zarar veriyorsun boyle ne kadar idare edebilirim gibi gibi.

Arama, arama beni demis arama bakalim nasil oluyormus gorsun. O arayinca da acma en azindan 3 5 gun. Sonra konustugunuzda arama demistin aramadim, telefonlarini acmamayi da ben kendim ekledim, senin empoze etmeye calistigin gibi basarisiz degilim bak isteyince seni cok guzel hayatimdan cikarabiliyorum de. Muzikten sogutur bu adam seni.

Arama, arama beni demis arama bakalim nasil oluyormus gorsun. O arayinca da acma en azindan 3 5 gun. Sonra konustugunuzda arama demistin aramadim, telefonlarini acmamayi da ben kendim ekledim, senin empoze etmeye calistigin gibi basarisiz degilim bak isteyince seni cok guzel hayatimdan cikarabiliyorum de. Muzikten sogutur bu adam seni.
Onu da dedi zaten konuşmak istemiyorum bir daha beni arama dedi

Karşıda ki bir daha beni arama demiş sen de yarın telefonu yanıma almayım mı diyorsun ? Sence yarın telefonu yanına almayınca sorun çözülecek gibi mi duruyor ? Arama dediyse arama o arayana kadar,telefonunu da yanına al acil bir durum falan olur adama yapacağın trip yüzünden kendi başını yakma

Karşıda ki bir daha beni arama demiş sen de yarın telefonu yanıma almayım mı diyorsun ? Sence yarın telefonu yanına almayınca sorun çözülecek gibi mi duruyor ? Arama dediyse arama o arayana kadar,telefonunu da yanına al acil bir durum falan olur adama yapacağın trip yüzünden kendi başını yakma
Öyle yapıcam dayanamadı msj attı zaten ama ben yazmadım.

Aha tipik bir ara bozma taktigi. Bence nisani atmak icin bahane uydurmus sakin kendini hirpalatma.
Uzak dur kendisinden. Ozgurlugunu istiyor belli. Ayrica hakaret eden bir odunla hayatini bir tutma. Huylu huyundan vaz gecmez. Omur boyu hakarete maruz kalirsin ona gore.

Evlilikten korkmaya başladım bu yaza düğün yapalım ddiyorlar herkes te bi heyecan telaş görümcem çok tatlıdır o bile bana gelinlik modelleri bakıyor ama ben bidaha ki seneye ertelemeye çalışıyorum. Ha çok seviyorum ölüyorum ama evlilikten evlendikten sonra bu şekilde olmasından çok ama çok korkuyorum...
kork hem de cok kork... beteri olacak cunku.

Aha tipik bir ara bozma taktigi. Bence nisani atmak icin bahane uydurmus sakin kendini hirpalatma.
Uzak dur kendisinden. Ozgurlugunu istiyor belli. Ayrica hakaret eden bir odunla hayatini bir tutma. Huylu huyundan vaz gecmez. Omur boyu hakarete maruz kalirsin ona gore.
Evlimisiniz siz acaba ilk defa böyle kelime kullandı ama ikinci hakaret edişi

Emin misiniz sadece bu konu olduğuna..??Çok saçma bir durum. Mesleki konular yüzünden kavga mı edilip küsülür??
Bence bir daha aramayın yani o kendi arasın.
Siz ararsanız kendini haklı görür,

Back
X