- 12 Ocak 2010
- 16.671
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.045
- 1.123
- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
Ben bir daha hamile kalırsam 1 ay gecikme olmadan doktoradagitmek istemiyorum.1 ay gekeyşm gideyim hamileysem öğreneyim kalbidir kesesidir kendidir hepsini aynı an göreyim söktürücü lazımsa onu alayım o kadar yıldım ki herkese laf anlatmaktan.Çevrrmiz herşeyi çok soran didikleyen birilerinden oluşuyor.Hamile olduğumu öğrendim değer düşüktü katlanmış mı diye baktırmaya gittik katlandı lekelenmem oldu ona baktırmaya gittik kese oluşmamıştı kese baktırmaya gittik kese oldu kalp atışına gittik orada boş gebelik dediler haftaya çağırdılar haftaya gittik bebek oluşmuş boş gebelik değilmiş kalbi durmuş dediler yani 8 haftada 12 kez doktora gitmişim her gidişimde ayrı sordular yıldım gerçektenben çok ah ettim söylemeyecem diye aslında kocamada söylemeyecektimde ,
dr ilişki kesin yasak söylemek zorundasın deyince 2 gün sonra söyledim ,
boş gebelıkti ve kürtaj oldum ama halaa hiç kimsenın haberi olmadı ,
rabbim hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin inşallahh
Ben bir daha hamile kalırsam 1 ay gecikme olmadan doktoradagitmek istemiyorum.1 ay gekeyşm gideyim hamileysem öğreneyim kalbidir kesesidir kendidir hepsini aynı an göreyim söktürücü lazımsa onu alayım o kadar yıldım ki herkese laf anlatmaktan.Çevrrmiz herşeyi çok soran didikleyen birilerinden oluşuyor.Hamile olduğumu öğrendim değer düşüktü katlanmış mı diye baktırmaya gittik katlandı lekelenmem oldu ona baktırmaya gittik kese oluşmamıştı kese baktırmaya gittik kese oldu kalp atışına gittik orada boş gebelik dediler haftaya çağırdılar haftaya gittik bebek oluşmuş boş gebelik değilmiş kalbi durmuş dediler yani 8 haftada 12 kez doktora gitmişim her gidişimde ayrı sordular yıldım gerçekten
Inşallah cnm insallahÇok teşekkür ederim desteğin için canım.İnşallah bebeğin seninledir doğuma kadar sorunsuzca yoldaşlık eder sana ahh yaşamayan anlamaz bunu
Basın sagolsun canım bende 13aylık evliyim 8ayım vajinusmus gecti tedavi oldum 2,5ay sonra kimyasal gebelik gecirdim simdide adet olmuyorum bekliyorum. Kaybetmek gercekten cok kötü vajinusmusu yenene kdr bebek düsünmiuorum diyordum soranların ardı arkası yok. Simdide düşünüyorum hayırlısı diyorum kac aydır soruyor cevrem bıktım artıkBiz daha 14 aydır evliyiz.10 ay vajinismusla geçti köy yerindeyiz buralarda o çocuk soruları daha erken başlıyor 2 aylık gelinken bile başşıyorşar bilmem kimin gelini evlenir evlenmez kaldı şöyle böyle.Vajinismusken sorarlardı ayrı ağlardım şimdi ayrı ağlıyorum nasip kısmet.Ama şunu anladım hiç kimseye hamile misin çocuk yok mu düşünmüyor musun gibi sorular sormamak gerekiyormuş en yakının bile olsa.Ben kendime söz verdim kimseye sormam böyle bir şey çünkü insanların ne yaşadığını bilemeyiz
Sana da geçmiş olsun inşallah adet olmazsın hamişsindirBasın sagolsun canım bende 13aylık evliyim 8ayım vajinusmus gecti tedavi oldum 2,5ay sonra kimyasal gebelik gecirdim simdide adet olmuyorum bekliyorum. Kaybetmek gercekten cok kötü vajinusmusu yenene kdr bebek düsünmiuorum diyordum soranların ardı arkası yok. Simdide düşünüyorum hayırlısı diyorum kac aydır soruyor cevrem bıktım artık
Biizim için hersey zor önce vajınusmusu yenebilecekmiyim..yeniyorsun kimyasal, yada düşük yapıyorsun sonrası içinde bidaha aynı seyleri yasarmıyız diye korkuyorsun..yüreğimiz hep agzımızda Allah saglık sıhhat versin hepimize inşallah.Sana da geçmiş olsun inşallah adet olmazsın hamişsindirVajinismusun ardından bu u yaşamk çok yıpratıyor o kabus gibi geçen ayları bebek kokusu unutturur diyorsun sonuç hüsran.Sen de eski vajinismuslulardansın beni daha iyi anlarsın.Hem unutmak istiyorsun hem de millet artık sormasın diye olsun istiyorsun
Eşimle de cok mutluyuz Allah'a sükür ama evet eve bi ses neşe gelsin istiyorsun baskalarıda sussun artık diyorsunSana da geçmiş olsun inşallah adet olmazsın hamişsindirVajinismusun ardından bu u yaşamk çok yıpratıyor o kabus gibi geçen ayları bebek kokusu unutturur diyorsun sonuç hüsran.Sen de eski vajinismuslulardansın beni daha iyi anlarsın.Hem unutmak istiyorsun hem de millet artık sormasın diye olsun istiyorsun
doğrudur.sorarlar sağolsunlar. benım 5 yıl bitti.vajınusmusu ben de 1.5 yıl çektim. maleseff. sonra da çocuk olmadı kaç yıl. ben de kimseye sormam etmem bizi ilgilendirmez zaten bir de anlamıyorlar sanki biz istemiyoruz biz yapamıyoruz gibi davranıyorlar Allahın vericeği can müslüman değilmisinz be mübarekler diye bağrasım geliyor sen istediğin kadar iste Rabbim vermiyosa yok yani elden bişey gelmiyor.Biz daha 14 aydır evliyiz.10 ay vajinismusla geçti köy yerindeyiz buralarda o çocuk soruları daha erken başlıyor 2 aylık gelinken bile başşıyorşar bilmem kimin gelini evlenir evlenmez kaldı şöyle böyle.Vajinismusken sorarlardı ayrı ağlardım şimdi ayrı ağlıyorum nasip kısmet.Ama şunu anladım hiç kimseye hamile misin çocuk yok mu düşünmüyor musun gibi sorular sormamak gerekiyormuş en yakının bile olsa.Ben kendime söz verdim kimseye sormam böyle bir şey çünkü insanların ne yaşadığını bilemeyiz
Rabbim hayıırlısıyla en kısa zamanda bebek sahibi etsin bizi isteyen ve anneliği hakeden herkese versin ...doğrudur.sorarlar sağolsunlar. benım 5 yıl bitti.vajınusmusu ben de 1.5 yıl çektim. maleseff. sonra da çocuk olmadı kaç yıl. ben de kimseye sormam etmem bizi ilgilendirmez zaten bir de anlamıyorlar sanki biz istemiyoruz biz yapamıyoruz gibi davranıyorlar Allahın vericeği can müslüman değilmisinz be mübarekler diye bağrasım geliyor sen istediğin kadar iste Rabbim vermiyosa yok yani elden bişey gelmiyor.
Ayyy inan hic cekilecek gibi degil benimde basimdan boyle bisi gecti kimyasal gecirmistim ailelere söyledik. Düşük oluncada niye oldu neden oldu diye sorgu dert anlatma ugrasilmiyor en iyisi 5 6 aylik olana kadar anca soylemek. Kendimize dert yoksaBaşımdan acı bir zorunlu kürtaj tecrübesi geçti 2 hafta önce.Hamileliğimi öğrendiğimde ilk torun ilk çocuk diye ailelerimiz arkadaş çevremiz yakınlarımız hep duydu bilmeyen kalmadı.Ama zamanı geldiğinde atması gereken o minik kalp atmadı işte Allahın takdiri vardır hayır.Toparlanmaya çalışıyorum buhün kayınvalideme misafirler geldi biri karnımı sevip hayırlı olsun kaç haftalık diye sordu kalbime bıçak saplansa daha az acırdı herhalde o öldü demekle yetindimOradan biri ikramlık hazırlarken ye ye aşerirsin bu dönemlerde normal dedi.Arkasından başka biri geldi yüzüne güzellik gelmiş hamile misin diye sordu o duymamış hatırlamış oldum kızamadım ne diyeyim ki gerçi neden kızayım ? bilse kim sorar böyle bir şeyi.İşte benim de öyle oldular eltimin bilmem kiminin de öyle oldular takma boşverler yalandan teselliler falan.Acıyan gözlerle bakmalar...Belki bir başkasının başına gelse ben de teselli verip çekilecektim ama insanın başına gelince başka oluyormuş.Eve gelirken yolda birini gördüm o da çok geçmiş olsun böyle böyle olmuş neden oldu şöyle böyle sordu.Kimse sormasa geçmiş olsun bile demediler derim üzülürüm sorsalar böyle üzülürüm anlamadım ben ne zaman unutacağım normal hayatıma devam edeceğim ben alınmadan darılmadan ? Kafam dağılsın diye gittim daha çok dertlenip geldim
Amiiiin inşallahRabbim hayıırlısıyla en kısa zamanda bebek sahibi etsin bizi isteyen ve anneliği hakeden herkese versin ...
Bu da bize acı bir tecrübe oldu işte.Milleti susturmak kalbinin acısını dindirmekten daha zorAyyy inan hic cekilecek gibi degil benimde basimdan boyle bisi gecti kimyasal gecirmistim ailelere söyledik. Düşük oluncada niye oldu neden oldu diye sorgu dert anlatma ugrasilmiyor en iyisi 5 6 aylik olana kadar anca soylemek. Kendimize dert yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?