Bir daha hamile kalırsam kimseye söylemeyeceğim 😢

ben çok ah ettim söylemeyecem diye aslında kocamada söylemeyecektimde ,
dr ilişki kesin yasak söylemek zorundasın deyince 2 gün sonra söyledim ,
boş gebelıkti ve kürtaj oldum ama halaa hiç kimsenın haberi olmadı ,
rabbim hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin inşallahh

Ben bir daha hamile kalırsam 1 ay gecikme olmadan doktoradagitmek istemiyorum.1 ay gekeyşm gideyim hamileysem öğreneyim kalbidir kesesidir kendidir hepsini aynı an göreyim söktürücü lazımsa onu alayım o kadar yıldım ki herkese laf anlatmaktan.Çevrrmiz herşeyi çok soran didikleyen birilerinden oluşuyor.Hamile olduğumu öğrendim değer düşüktü katlanmış mı diye baktırmaya gittik katlandı lekelenmem oldu ona baktırmaya gittik kese oluşmamıştı kese baktırmaya gittik kese oldu kalp atışına gittik orada boş gebelik dediler haftaya çağırdılar haftaya gittik bebek oluşmuş boş gebelik değilmiş kalbi durmuş dediler yani 8 haftada 12 kez doktora gitmişim her gidişimde ayrı sordular yıldım gerçekten

rabbım tez zamanda kucagını doldursun inşallah şu mubarek cuma günü hürmetine

Basın sagolsun canım bende 13aylık evliyim 8ayım vajinusmus gecti tedavi oldum 2,5ay sonra kimyasal gebelik gecirdim simdide adet olmuyorum bekliyorum. Kaybetmek gercekten cok kötü vajinusmusu yenene kdr bebek düsünmiuorum diyordum soranların ardı arkası yok. Simdide düşünüyorum hayırlısı diyorum kac aydır soruyor cevrem bıktım artık

Sana da geçmiş olsun inşallah adet olmazsın hamişsindir Vajinismusun ardından bu u yaşamk çok yıpratıyor o kabus gibi geçen ayları bebek kokusu unutturur diyorsun sonuç hüsran.Sen de eski vajinismuslulardansın beni daha iyi anlarsın.Hem unutmak istiyorsun hem de millet artık sormasın diye olsun istiyorsun

Biizim için hersey zor önce vajınusmusu yenebilecekmiyim..yeniyorsun kimyasal, yada düşük yapıyorsun sonrası içinde bidaha aynı seyleri yasarmıyız diye korkuyorsun..yüreğimiz hep agzımızda Allah saglık sıhhat versin hepimize inşallah.

Eşimle de cok mutluyuz Allah'a sükür ama evet eve bi ses neşe gelsin istiyorsun baskalarıda sussun artık diyorsun

doğrudur.sorarlar sağolsunlar. benım 5 yıl bitti.vajınusmusu ben de 1.5 yıl çektim. maleseff. sonra da çocuk olmadı kaç yıl. ben de kimseye sormam etmem bizi ilgilendirmez zaten bir de anlamıyorlar sanki biz istemiyoruz biz yapamıyoruz gibi davranıyorlar Allahın vericeği can müslüman değilmisinz be mübarekler diye bağrasım geliyor sen istediğin kadar iste Rabbim vermiyosa yok yani elden bişey gelmiyor.

Rabbim hayıırlısıyla en kısa zamanda bebek sahibi etsin bizi isteyen ve anneliği hakeden herkese versin ...

Ayyy inan hic cekilecek gibi degil benimde basimdan boyle bisi gecti kimyasal gecirmistim ailelere söyledik. Düşük oluncada niye oldu neden oldu diye sorgu dert anlatma ugrasilmiyor en iyisi 5 6 aylik olana kadar anca soylemek. Kendimize dert yoksa

Bu da bize acı bir tecrübe oldu işte.Milleti susturmak kalbinin acısını dindirmekten daha zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…