Bir daha hiç sevilmeyeceğinizi düşünüp sevildiniz mi?

Bir daha hiç sevilmeyeceğimi değil de bir daha hiç sevemeyeceğimi düşünmüştüm. İlk ciddi ilişkim bittikten sonra. (yok yere terkedildim) Ama şimdi ne aptalmışım diyorum kendimi o kadar çok üzmüşüm gereksiz yere. İyi ki bitmiş ve eşim karşıma çıkmış. Birşey olmuyorsa belki de daha hayırlısı olacağı içindir. Hiçbir zaman hiçbir şey için umutsuz olma.
Peki nasıldı ilişkiniz? Benim ilişkimde o kadar çok sevildim ki.. o yüzden bir daha asla sevilmeyeceğimi düşünüyorum o şekilde. Çok üzülüyorum

Onca fedakarlık, onca yaşanmışlık. Beni öperek uyandıran bir adam nasıl böyle vazgeçebilir anlamıyorum o yüzden sandığım kadar sevilmediğimi düşünüyorum. Ben de sevebileceğimi sanmıyorum kimseyi gerçekten tüm erkek ırkından nefret ediyorum şuanda
Bazı insanlar böyle nankör olabiliyorlar. Durup dururken mi değişti böyle? Çok üzücü gerçekten, onca yaşanmışlık silinmiyor, atılmıyor. Yazık ya.

O kadar çok şey yaşandı ki.. anılar o kadar fazla ki çok üzülüyorum o yüzden. Ne yapacağım peki? Spor vs mi nasıl geçecek bu içimdeki boşluk

Bir tane uzun diyebilecegim ilişkim olmustu gecmiste, benimkinin içinde ihanet oldugu için belki daha kolay unuttum bilmiyorum ama bana iyi gelen şey insanlara karismak, disari cikmak, yeni kişilerle tanismak, oyun, oynamak yani sevecegim uğraşlar olmuştu, arkadas ortaminda daha fazla vakit gecirmek, daha cok eglenmek...
Tabi ki hemen geçmez bir haftada unutamazsiniz ama aylarca sürmemesi gerek.
Giden sevgilinin ardindan bu kadar boşluga düşmek yalnizlik ve hayat amaçsizliği gibi geliyor bana biraz da bilmiyorum.

Bazı insanlar böyle nankör olabiliyorlar. Durup dururken mi değişti böyle? Çok üzücü gerçekten, onca yaşanmışlık silinmiyor, atılmıyor. Yazık ya.
Aslında benim de suçum var. Biraz zorlu bir ilişkiydi birçok engel vs vardı. Ben her sorunda kaldıramayıp ayrılmak istedim. Son ayrılışımda pişman oldum yalvardım, ağladım ama dönmedi. Belki de benim yüzümdendir ama beni deli gibi sevdiğini söyleyen biri de bu kadar kötü olduğumu bile bile gidiyorsa, benim yüzümden olsa bile kıyamazdı diyorum çünkü ben onu her gelişinde affettim. Kıyamadım

Aslında benim de suçum var. Biraz zorlu bir ilişkiydi birçok engel vs vardı. Ben her sorunda kaldıramayıp ayrılmak istedim. Son ayrılışımda pişman oldum yalvardım, ağladım ama dönmedi. Belki de benim yüzümdendir ama beni deli gibi sevdiğini söyleyen biri de bu kadar kötü olduğumu bile bile gidiyorsa, benim yüzümden olsa bile kıyamazdı diyorum çünkü ben onu her gelişinde affettim. Kıyamadım
Ama sende adamı biraz tüketmişsin gibi :/

Ilk ayriliğimda yaşadım.Hatta bende yeryüzünde kimseyi sevemezmişim gibi hissettim.Öyle üzülmüştüm ki.
Ondan 1 sene sonra karşima çıkan doğru sandiğim bir insana karşi bir şeyler hissedince dedim ki yanılmışım sevip sevilebiliyormuşum.
Ondan sonraki ayrılığımda gayet umutluydum uzüntü yerine hafiflik hissediyordum ve biliyordum ki doğru insanı sevebilir ve sevilebilirim.
Sonra eşimle taniştım sanki hiç sevmemiş hiç sevilmemiş gibi hissettim.Hala da öyle hissederim.Allah bozmasın.
Acı çeker düşünürsün ama karşına doğru biri çıkana kadar.Ve ondan sonra ümidini hic kaybetmezsin.

Bir daha sevilir miyim acaba düşüncesi arada aklıma gelir. Öte yandan sevilmeye layık biri olmadığım hissini gerçekten hiç yaşamadım, aksine evliliğim de dahil tüm ilişkilerimi bitiren taraf bendim (bir tek evliliğimde bir dönem kaybetme korkusu yaşamıştım neyini kaybedeceksem sanki :D Hiç güzel bir his değildi zaten ve üstüne düşüp giderdim). Sadece bu sevme sevilme işlerinin nasip olduğuna inanırım, ilişkiler anlamında özgüveniniz iyidir ama karşınıza uyumlu olduğunuz biri çıkmaz yine yalnız kalabilirsiniz, veya nice bağımlı kişiliklerin devam eden evlilikleri var. Sağlıklı hislerle birbirine bağlı birliktelikler de var, seçenek çok yani ve bunlar allah nasip ederse oluyor. O yüzden çok da düşünme bunları rutin hayatına devam et sen. Ağla üzül ama bir yandan da hayata devam et.

Öyle biliyorum fakat ben de çok tükendim öyle şeyler oldu ki. İnsan üzülmez mi anılara, emeklere. Hiç aklına gelmeyecek miyim
Yani zırt pırt ayrılan bir insanı bende istemezdim açık söyleyeyim.
Bence son bir kez konuşmaya çalış, eğer kabul ediyorsa ne ala, etmiyorsa yapacak birşey yok. Adam haksız sen haklı diyemiyorum çünkü gerçekten bazı şeyleri sevgi karşılamıyor ve sen adamın sevgisini tüketmiş gibisin.

Onca fedakarlık, onca yaşanmışlık. Beni öperek uyandıran bir adam nasıl böyle vazgeçebilir anlamıyorum o yüzden sandığım kadar sevilmediğimi düşünüyorum. Ben de sevebileceğimi sanmıyorum kimseyi gerçekten tüm erkek ırkından nefret ediyorum şuanda
İnsanlar çocuk yapıp boşanıyor, biliyosun dimi?
Arabesk ruh halinden çık. Gez, dolaş, eğlen. Tatile falan git. Havalarda soğudu tam kış tatili zamanı.

Siz yine sevilmişsiniz ben hiç sevilmedim. Biz kimsenin Tomris'i ,Leyla'sı olmayacağız. Farkındayım çok arabesk oldu .

Evet, sorum bu.
Başlıktan biraz saçma geliyor ama gerçekten bunu merak ediyorum.
Bir ayrılık yaşadığınızda ‘bir daha böyle sevilmeyeceğim’ diye hissedip sonradan tekrar sevildiğiniz oldu mu?
Yoksa o ‘çok sevilmek’ hayatta bir kere mi oluyor..

Sevilmeyecegimi hic dusunmedim acikcasi, her iliskimde daha da cok sevildim,bence o cok sevilmek bir kere olmuyor 😊

Bir daha hiç sevilmeyecegimi değil de sevemeyecegimi düşündüm tam iki ayrı zamanda. Sebebi de asla karşı tarafın sevgisinden emin olamamam ama kendiminkini çok net bilmem.

Birinin üzerinden 3 sene geçti yeniden sevdim, o depresif günlerime güldüm.
Ikincisinin uzerinden bir ay geçti ama o his geçmedi. Çok iyi biliyorum ki bu da geçecek ve ben yine bu hallerime güleceğim. Ama acımı diplemesine yaşamak istiyorum.

Evet, sorum bu.
Başlıktan biraz saçma geliyor ama gerçekten bunu merak ediyorum.
Bir ayrılık yaşadığınızda ‘bir daha böyle sevilmeyeceğim’ diye hissedip sonradan tekrar sevildiğiniz oldu mu?
Yoksa o ‘çok sevilmek’ hayatta bir kere mi oluyor..
Emin ol daha güzel seven geliyor :) sadece sen negatif enerji yayma. Önemli olan çok sevilmek değil güzel sevilmek.

Hayır düşünmedim. Seni seven biri illaki çıkar ama önemli olan senin de onu sevebilmen.

‘Bir kere sabrım taştı mı gemileri yakıyorum bu da sevmediğim huyum işte. Sabır ederim ederim ama taşınca da yapacak bişey yok. Bana yazman ısrar etmen pek bişeyi değiştirmiyor. Ya beni kendi Halime bırakacaksın ya da bilmiyorum.’

Ne demek bu.

Sevilme eylemi senin yüklediğin anlama bağlı olarak değişir bence. Bazı kadınlar " ya benimsin ya kara toprağın" diyen erkeklerden hoşlanırken. Kimisi düşünceli olsun beni sevdiğini daha yumuşak bir şekilde ne bilim romantizm çerçevesinde hissettirsin ister. Ne istediğini bilirsen doğru kişiyi bulursun

Back
X