Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin yorumlarınızı çok beğeniyorum.Bir daha hiç sevilmeyeceğimi hiç düşünmedim.
Sana dair sabredecek gücüm kalmadı demek.‘Bir kere sabrım taştı mı gemileri yakıyorum bu da sevmediğim huyum işte. Sabır ederim ederim ama taşınca da yapacak bişey yok. Bana yazman ısrar etmen pek bişeyi değiştirmiyor. Ya beni kendi Halime bırakacaksın ya da bilmiyorum.’
Ne demek bu.
Bitmiş yani tamamen dimi.. zaman vermek soğumaktan başka birşey getirmez gibi geliyorSana dair sabredecek gücüm kalmadı demek.
Bence ısrar etmeyin. Çünkü bazen araya mesafe girince taraflar birbirini ozleyip dank ediyor. O zamana kadar bekleyinBitmiş yani tamamen dimi.. zaman vermek soğumaktan başka birşey getirmez gibi geliyor
Beni kendi halime bırakırsan düzelebilir, umut var diyor. Böyle yapmaya devam edersen ne olacağını ben de bilmiyorum diyor, iyice mi kaybedersin, soğur muyum bilmiyorum diyor.‘Bir kere sabrım taştı mı gemileri yakıyorum bu da sevmediğim huyum işte. Sabır ederim ederim ama taşınca da yapacak bişey yok. Bana yazman ısrar etmen pek bişeyi değiştirmiyor. Ya beni kendi Halime bırakacaksın ya da bilmiyorum.’
Ne demek bu.
Ben de eski sevgilin gibiyim. Sabır taşıyım sabrederim sabrederim ama bir taşarsa onun geri dönüşü olmaz. O yüzden bırak kendi haline, iletişim kurma, üzerine gitme. Eğer dönecekse ancak böyle döner. Üzerine gittiğin sürece daha çok canın yanacak ve bu bir şey değiştirmeyecek. Bu söylediklerim sana umut olmasın. Bitmiş gözüyle bak bu ilişkiye ve bırak gitsin. Döneceği varsa döner zaten.Sizin yorumlarınızı çok beğeniyorum.
‘Bir kere sabrım taştı mı gemileri yakıyorum bu da sevmediğim huyum işte. Sabır ederim ederim ama taşınca da yapacak bişey yok. Bana yazman ısrar etmen pek bişeyi değiştirmiyor. Ya beni kendi Halime bırakacaksın ya da bilmiyorum.’
Ne demek bu.
Lütfen kusura bakmayın. Mantıklı düşünemiyorum şuan 28 yaşında değil de 17 gibiyim.
Evet sevildim en beklemediğim anda sevildim en yıkık oldugum anda sonra da o kısıyle evlendim siz o kısı den ibaret degılsıniz siz baslı basına ozelsınız elbet sevecek sevıleceksınızEvet, sorum bu.
Başlıktan biraz saçma geliyor ama gerçekten bunu merak ediyorum.
Bir ayrılık yaşadığınızda ‘bir daha böyle sevilmeyeceğim’ diye hissedip sonradan tekrar sevildiğiniz oldu mu?
Yoksa o ‘çok sevilmek’ hayatta bir kere mi oluyor..
Köyde bakıştığınız biri vardı o sanırım..Evet sevildim.
Ama ben o kişiyi öncekini sevdiğim kadar sevemedim.
Aahh bu konuyu beni ağlatmak için mi açtınız![]()
Evet köy çocuğum ajfjsjhssKöyde bakıştığınız biri vardı o sanırım..