Bir daha hiç sevilmeyeceğinizi düşünüp sevildiniz mi?

Bir daha hiç sevilmeyeceğimi hiç düşünmedim.
Sizin yorumlarınızı çok beğeniyorum.

‘Bir kere sabrım taştı mı gemileri yakıyorum bu da sevmediğim huyum işte. Sabır ederim ederim ama taşınca da yapacak bişey yok. Bana yazman ısrar etmen pek bişeyi değiştirmiyor. Ya beni kendi Halime bırakacaksın ya da bilmiyorum.’

Ne demek bu.
Lütfen kusura bakmayın. Mantıklı düşünemiyorum şuan 28 yaşında değil de 17 gibiyim.

‘Bir kere sabrım taştı mı gemileri yakıyorum bu da sevmediğim huyum işte. Sabır ederim ederim ama taşınca da yapacak bişey yok. Bana yazman ısrar etmen pek bişeyi değiştirmiyor. Ya beni kendi Halime bırakacaksın ya da bilmiyorum.’

Ne demek bu.
Sana dair sabredecek gücüm kalmadı demek.

bende geçen hafta terk edildim seninle aynı durumdayım sürekli ağlayıp lanet ediyorum ama bunların hepsi geçecek kendimi buna inandırıyorum

Ne demek bu.
Beni kendi halime bırakırsan düzelebilir, umut var diyor. Böyle yapmaya devam edersen ne olacağını ben de bilmiyorum diyor, iyice mi kaybedersin, soğur muyum bilmiyorum diyor.
Ben öyle anladım.
Hakkında hayırlısı olsun.🙏

Ben de sizle aynı fikirdeyim. Aldatmak ve yalan dışında gerçek aşkı ve sevgiyi hiçbir şey bitiremez diye düşünüyorum. En azından benim açımdan da böyle. Gerçekten sevdiğim zaman diğer olumsuzlukları görmüyorum. Gözlemlediğim kadarıyla çoğu insan için de böyle. Bu sebepler dışında bitiren taraf genelde o kadar da sevmeyen taraf oluyor.

Ben seni anlıyorum canın acıyor ve hala seviyorsun. Ama ısrarın sadece seni onun gözünde düşürecek. Sevgin için savaşmak çaba vermek istiyorsun ama o aşama çoktan geçilmiş. Tavsiyem ısrarı bırak, kendi yoluna bakmaya çalış. Nasibinde varsa o kişi dönüp dolaşıp yine başlarsınız bir şekilde. Ama daha güzel bir sevgi bulabilirsiniz emin olun buna. Birşeyler bitmişse demekki çokta doğru bir ilişki değilmiş

Hic öyle düsünmedim.

Niye sevilmeyesin ki? Daha da güzel sevilirsin merak etme.

Sizin yorumlarınızı çok beğeniyorum.

Ne demek bu.
Lütfen kusura bakmayın. Mantıklı düşünemiyorum şuan 28 yaşında değil de 17 gibiyim.
Ben de eski sevgilin gibiyim. Sabır taşıyım sabrederim sabrederim ama bir taşarsa onun geri dönüşü olmaz. O yüzden bırak kendi haline, iletişim kurma, üzerine gitme. Eğer dönecekse ancak böyle döner. Üzerine gittiğin sürece daha çok canın yanacak ve bu bir şey değiştirmeyecek. Bu söylediklerim sana umut olmasın. Bitmiş gözüyle bak bu ilişkiye ve bırak gitsin. Döneceği varsa döner zaten.

Hiç sevilmeyeceğimi düşünmedim ama sevmekten soğuduğumu hissettiğim dönem oldu o zamanda eşimle tanıştım ve daha çok sevdim. Hayatın getirdiklerini sevmek bazen getirmesini istediklerimizden daha çok mutlu ediyor.

Evet, sorum bu.
Başlıktan biraz saçma geliyor ama gerçekten bunu merak ediyorum.
Bir ayrılık yaşadığınızda ‘bir daha böyle sevilmeyeceğim’ diye hissedip sonradan tekrar sevildiğiniz oldu mu?
Yoksa o ‘çok sevilmek’ hayatta bir kere mi oluyor..
Evet sevildim en beklemediğim anda sevildim en yıkık oldugum anda sonra da o kısıyle evlendim siz o kısı den ibaret degılsıniz siz baslı basına ozelsınız elbet sevecek sevıleceksınız

Tecrübeme göre bazı duygular bi kere yaşanır. Yani birini sevdiğin gibi diğer bi kişiyi sevemezsin. Herşey o bir kişide daha farklı olmuştur o ilişkideki duyguları sonraki ilişkide bulamazsın, ararsın ama eksikliğini hep hissedersin. Belki sonradan yaşayacağın ilişki daha normal daha sağlıklı olur ama diğerinden farklı bi kafada, değişik duygularla olur. Bilmiyorum ne kadar ifade edebildim ama. Bende böyle oldu.

bir daha hiç sevilmeyeceğim demekten ziyade beni kimse sevmez çok demiştim. hayatım eğitimim üzerineydi, üniversite biter yüksek lisans yaparım kendim geçinir giderim diye. hatta çok kez ilki kadar çok sevemem demiştim. ama hayat o kadar garip ki. oldum ben dedikçe kayboluyorsun çünkü hayat bizden daha bilge. sonra biri geliyor her şeye olan bakışın değişiyor.. nasipte varsa, zamanında elbet gelecektir. önce kendinizi sevin çünkü siz kendinizi sevmezseniz başkasının sevgisi sizi mutlu etmeyecek.:)

Back
X