Bir daha hiç sevilmeyeceğinizi düşünüp sevildiniz mi?

Hayır böyle hissetmedim. Evlenmeden önce tabi ki erkek arkadaşlarım oldu ayrıldım ve bitti. Umutsuzluğa kapılmanın anlamı yok. Kendinizi bu kadar değersiz görmeyin lütfen bi ilişki yaşanır eğer bitmesi gerekiyorsa biter. Sizin şuan çok sevilmek sandığınız belki de azdır karşınıza daha çok sevginin ne zaman çıkacagı belli olmaz.

Evet bazen biri tarafından farklı sevildiğini, bir daha o sevgiyi bulamayacağını düşünüyor insan. Ama karşısına çıkan bambaşka biri, çok daha farklı çok daha güzel sevebiliyor. Biten ilişkiyi geri döndürmek için çabalamayın benden size tavsiye, üzülen sadece siz olursunuz. İnsanın çok sevdiği birinden ayrıldığı ilk gece çok zor geçiyor. Yatıp uyuyun, sabaha hafiflersiniz.

Evet, sorum bu.
Başlıktan biraz saçma geliyor ama gerçekten bunu merak ediyorum.
Bir ayrılık yaşadığınızda ‘bir daha böyle sevilmeyeceğim’ diye hissedip sonradan tekrar sevildiğiniz oldu mu?
Yoksa o ‘çok sevilmek’ hayatta bir kere mi oluyor..

güncelleme:
‘Bir kere sabrım taştı mı gemileri yakıyorum bu da sevmediğim huyum işte. Sabır ederim ederim ama taşınca da yapacak bişey yok. Bana yazman ısrar etmen pek bişeyi değiştirmiyor. Ya beni kendi Halime bırakacaksın ya da bilmiyorum.’

Ne demek bu. Bana açıklayabilir misiniz? Mantıklı düşünemiyorum.

Cevaplıyorum
1- evet
2- beni rahat bırak boşa beni darlıyorsun konuşman bi şeyi değiştirmiyor demek

2 kere büyük aşk bitti bende.her ayrılıkta dünyanın sonu gibi geldi. Ama hiç beklemediğim anda biri çöktü 7. Yılımız :)

Araya zaman girince daha çok soğumaz mı insan.. zaman girdikçe birbirinin yokluğuna alışılır gibime geliyor. Kafamda bitirmem gerek Artık belkide. Keşke yapabilsem.

Eee adamin sinirlerini bozup "ne oldu" dersen biyerde patlayabilir. Ben okurken darlandim bir de bu davranişlari yaşasam baya sinirlenirdim. Boyle davranmaya devam ederseniz siz ayrilmasaniz da adam ayrilabilir ileride birgun zaten cunku katlanmak icin saglam sabir lazim 😁

Yukaridaki yorumu daha önce actiginiz konunuza yazmişim şimdi hatirladim.

Adama davranişlariniz cidden bıktırıcıydi en azindan o konudaki yaptiginiz şeyler boyle dusunduruyordu. Yorucu biri oldugunuzu soylemiştim ve siz de bitecekse bitsin, gidecekse gitsin seklinde cikişlar yapiyordunuz, cunku gidemeyecegine emindiniz.

Muhtemelen bu kişi tarafindan sevildiniz ama hayatinizda ilk kez sevildiniz, sevgiye alisik olmayip fazla sevgi goren insanlar ne yapacagini sasirip karsisindakini hiç gidemez gibi gorup türlü türlü tavirlar içine giriyorlar nedense.
Muhtemelen bir daha sevilirsiniz ama bu sefer daha dikkatli olursunuz. Belki de sizi affeder kimbilir.

Gerçekten ne yaptım biliyor musunuz? Hatalarım için özür dileyip yalvardım. Bildiğiniz yalvardım yani gururum hiç umrumda olmadı. Tamam hatalıyım ama bu kadar da değil. Sevildiğimi sandım belki de.

Araya zaman girince daha çok soğumaz mı insan.. zaman girdikçe birbirinin yokluğuna alışılır gibime geliyor. Kafamda bitirmem gerek Artık belkide. Keşke yapabilsem.
Bana kalırsa evet ilk evrede soğuma oluyor ama ikinci evrede sürekli beraber mutlu olduğunuz zamanları hatırlayıp üzülüyorsunuz ve keşke böyle olmasaydı diyorsunuz. Tabi bunu diyebilmeniz için içsel olarak tam bir vazgeçiş yasayamamaniz lazım bu benim kendi düşüncem.

Yukaridaki yorumu daha önce actiginiz konunuza yazmişim şimdi hatirladim.

Adama davranişlariniz cidden bıktırıcıydi en azindan o konudaki yaptiginiz şeyler boyle dusunduruyordu. Yorucu biri oldugunuzu soylemiştim ve siz de bitecekse bitsin, gidecekse gitsin seklinde cikişlar yapiyordunuz, cunku gidemeyecegine emindiniz.

Muhtemelen bu kişi tarafindan sevildiniz ama hayatinizda ilk kez sevildiniz, sevgiye alisik olmayip fazla sevgi goren insanlar ne yapacagini sasirip karsisindakini hiç gidemez gibi gorup türlü türlü tavirlar içine giriyorlar nedense.
Muhtemelen bir daha sevilirsiniz ama bu sefer daha dikkatli olursunuz. Belki de sizi affeder kimbilir.
Ay Allah adamın yardımcısı olsun, verilmiş sadakası varmış.. O ne öyle 😂

Peki nasıldı ilişkiniz? Benim ilişkimde o kadar çok sevildim ki.. o yüzden bir daha asla sevilmeyeceğimi düşünüyorum o şekilde. Çok üzülüyorum
Mükemmeldi 4 yıl sürdü ve birbirimizi hiç büyük bir sebepten kırmadık diyebilirim. Beni öyle çok seviyordu ki bunu herşeyiyle belli ediyordu bundan adım kadar emindim yalnız işler ciddileşeceği zaman çok büyük bir sorun ortaya çıktı ailesi aşırı mutaassıptı ben onlara göre dünyanın en açık insanıydım (Sadece pantolon giymek) ve onun en büyük sorunu ailesinin sözünden hiçbir zaman çıkamamak oldu. Bunu bana o zamana kadar asla yansıtmadı. Onlara bu kişi benim eşim olacak ve ben onu bu şekilde sevdim demek yerine bana baskı yapmaya başladı. Giyim kuşam arkadaşlarla görüşmeme vs. konularında en son da arkadaşlarımla pikniğe gittiğim için terkedildim düşünebiliyormusunuz 4 yıllık ilişki arkadaşlarımla sosyal ortamlara giriyorum diye bitiyor. Ailesi sürekli baskılarıyla onu etkisi altına aldı ve bitirdi. Aylar sonra bana dönmek istedi ama ben çoktan acımı çekmiş bitirmiş ve unutmuş durumdaydım. Şimdi şükrediyorum bittiği için eğer evlenmiş olsaydım bile o aile baskısına dayanamayıp zaten ayrılırdım iyi ki de bu şekilde bitmiş.

Back
X