Bir daha kaç kere sever insan kaç gönüle alışır ??

PeLLiN

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2010
17
0
36
Ankara
Lise aşkı benimkisi 9. sınıfta başladım 12 ye geçtim bitti :) insan sanıyoki hiç bitmeyecek o güvendiğin adam birden başka biri oluveriyor yapmaz dediğin herşeyi yapıyor çoook çoook sevdim az sevdim diyenide duymamışsınızdır zaten :) Yalanlarını yakaladım bahanelerini gördüm aldatıldım kızla yüzleştirdim yaptıkları amaaan Allah ım :) Biteli 1 sene oldu 18 yaşındayım yaşın daha genç çocukca diyenler oldu ama içimdeki bu acı bu boşluk bi çocuğa fazla değil mi :) Böyle biten ilişkilerde olması gereken şudur silip atacaksın affetmeyeceksin. Utanarak söylüyorum içimde bi yerlerde hala onu istiyorum ondan başkasıyla yapamam bi kere benimsemişim sevmişim aşık olmuşum başka bi adam içim almaz. Hep bi yanım eksik .. Üniversiteyi kazanıp gitti benimde bu sene 2. senem tekrar sınava giricem allah verede deli cesaretiyle onun gittiği yeri yazmasam :)

Bence artık boşver onu.
Sadakatsiz biri için daha fazla zamanını harcama.
Kendi yoluna bak, bu senin için yeni bir sayfa.
Geçmiş geçmişte kalsın, daha aşkı tatmadın belki de.
Zamana bırak

Ben de seninle aynı yaştayım canım ama bence seni aldatan birini artık düşünmemelisin . Sevdiğim benimsediğim adam demişsin biraz o çok büyükmüş gibi konuşmuşsun o yaşta pek adam olmuyolar daha doğrusu çok çocuk oluyolar yani . Ne kadar süre çıkmıştınız ki ? Buna göre bi yorum yapmak daha doğru olacak sanırsam .
Üniversiteyi beklemelisin bence bi ilişki için üniversiteye hazırlık döneminde zor olur . Hem kendnden büyük her zaman daha iyi bence hem daha olgun oluyolar hem de ayakları yere daha iyi basıyo ve insan olgun oldukça bence yanlıştan hatadan daha çok kaçınıyo neyin ne olduğunu daha iyi görüyo .
İnsan bazen sevdim sanıyo ama sonra anlıyo ki yaptığı herşey çok komik çok saçma şeyler sonra hiç beklemediğin anda karşına öyle biri çıkıyo ki hiç aklının ucuna dahi gelmeyecek biri ve onu gerçekten seviyosun herşeyden herkesten çok ve herrkesten farklı oluyo .. Sonra ona bağlanıyosun alışıyosun . Aldatıldıktan sonra kimseye güvenmeyeceğim bağlnamayacağım diyorsun ama o karşına çıkan kişiye öyle bi güveniyosun öyle bi bağlanıyosun ki geri de kalan hiçbirşey günün birinde artık aklının ucuna dahi gelmiyor .
Elbet unutursun , eminim ki .

Son düzenleyen: Moderatör:
Zamanla insan herseye alisiyor. 1 sene yeterli bi sure olmayabilir..
Ben hayatimda bi kere asik oldum. Resmen aklim basimdan gitti, onu gorunce kalbim agzima gelir gibi oluyordu. Bu seneler once yasanmis birseydi. 14 yasindaydim ama cok buyuk bi askti. Ve o asktan o kadar cok sey ogrendim ki bi daha hic oyle asik olmadim.

Sonra baskalari oldu. Herkesi sevebiliyor insan ama her sevgi ayni olmuyor. Simdilerde cok guclu bambaska sandigin sevgiyi, bir baskasina ayni sekilde hissetmeyebilirsin ama inan bana, tecrubeli bi kalpte ask cok daha guzel duruyor. Farkli duygularla seveceksin bundan sonraki erkek arkadasini :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…