Bir dahakine

Annem ve kardeşimle gidiyorum. Valla her şeyden önce tatilin parasını masrafını düşününce şu an hiçbir şey o tatilin tadını çıkarmaktan daha değerli olamaz moduna girdim bile 😂 kim ne yaparsa yapsın. Kafamdakileri kutuya koymak ve evde bırakmak daha mantıklı geldi açıkçası. Kara tahtayı silmeyeyim şimdi %1 bile pişman olma ihtimali istemediğim için. Ben iyi niyetle yaklaşıyorum, insan oluyorum, taktik yapmıyorum, başkaları gibi süründüreyim kafasına girmiyorum ama karşılığında değer görmüyorum. Ben yazarsam yazıyor ben konuşursam konuşuyor vs. Hayır 1.5 ayıma yazık cidden. Usandırdı. Her geçen gün değeri eriyor gözümde. Ne kadar yorucu di mi? Gidicem o tatile, telefonu da her plaja gidişimde evde bırakıcam. Aklına gelirsem yazar, bir ihtimal arar. Ama cevaplayan ya da açan olmayacak o da benim sorunum değil.
Plaja gidince aklın hep telinde olacak oh ararsa açan yok dşyeceksin ve eve hevesle dönünce ekranda adını görmeyince üzüleceksin yapma. Ben dün buluştum evelsi de 2 gün, bir bucuk ay olmus senin artık oturmustur bir şeyler anlaşılır artık

Eşimle de dediğiniz gibi olmuştu. Eve gittik yazmadı. Ben de 1 gün ses çıkmayınca sildim numarasını. 2.gün beni beğenmedin galiba dedi 😊7 yıllık evliyiz.

evli olmasın?
ne bileyim ben 21 den sonra yazmadı diyince işkillenesim geldi :)

Yazdı mı acaba

Siz ilk defa yüz yüze geldiğiniz biriyle vedalaşırken eve gidince haber verirsin mi dediniz yoksa ben mi yanlış okudum ??

Ayy benim de bu tür bir buluşmam olmuştu. Ben pas vermeyen taraftım :KK8: fakat bir zamanla çok verici olduğumdan minnoş kalbim partnerimin üzülmesini görmeye dayanamayacağı için aşırı umut içermeyen ama yine de tatlı tatlı dokunduran cümleler falan söylemiştim. Bir de biliyorum çok ayıp ama kelimelerle onu bağladığımı hissetmiştim ipi istediğim yere çekmek hissi hoşuma gitmişti. Son cümle beni çok kötü betimledi ama his buydu gönlünü eğlendirmek böyle birşey mi acaba:KK48: Mesaj attı mı ?

Yazdı mı merak ettim ben de? 😊

Bu cvp beni benden aldı😂😂

Etkilenmemiş sanırım. Etkilenseydi aman aman olmayan mesaj trafiginiz akıyor hale gelirdi bugün. Bence bütün erkekler de böyle. Hoşlanan olayı abartıyor hoşlanmayan ya tamamen kesiyor yada böyle kademeli olarak.

neden yazmıyorsun diye bi mesaj geldi simdi
Yazdkm ya:) dedim
Bu kadarcık mı dedi
Ama cevap gelmeyince ne diyebilirim dedim
Doğru söylüyorsun dedi
Ben de yeni kendime gelebildim (şehir dısındaydı)
Bu kadar 😄😄

acil taktik

Bu kadarcık mı dedi
Doğru söylüyorsun dedi
Bu kadar 😄😄

acil taktik
Şehir dışına niye çıktı mesela gününün nasıl geçtiğini sorabilirsin 😁

Bu kadarcık mı dedi
Doğru söylüyorsun dedi
Bu kadar 😄😄

acil taktik
Bence muhabbeti ilerletemediğiniz için mesajlaşmalarınız kısa sürüyor :)

Mesela “yazdım ya” yazarak muhabbeti tıkamışsınız.

Gününün nasıl geçtiğini, neler yaptığını sorabilirsiniz. Film, dizi ve kitap gibi ortak zevkleriniz varsa onlarla ilgili konuşabilirsiniz. Öneri isteyebilirsiniz.

Eğer mesajlaşırken zorlanıyorsanız arayın, mesajlaşmaktan daha güzel bence :)

Şimdi de uykum geldi konusma bitmiyor. Evet kızlsr bir gencin daha mürüvvetine sebep oldunuz🤣🤣🤣 harbiden muhabbbeti ilerletemiyormuşuz
Bu kadarcık mı yazın sizde😂konuyu o açsın topu size atmasın🤔

Şehir dışına niye çıktı mesela gününün nasıl geçtiğini sorabilirsin 😁

Sen gününü anlat o anlatmıyorsa 😜

Bence muhabbeti ilerletemediğiniz için mesajlaşmalarınız kısa sürüyor :)

Mesela “yazdım ya” yazarak muhabbeti tıkamışsınız.

Gününün nasıl geçtiğini, neler yaptığını sorabilirsiniz. Film, dizi ve kitap gibi ortak zevkleriniz varsa onlarla ilgili konuşabilirsiniz. Öneri isteyebilirsiniz.

Eğer mesajlaşırken zorlanıyorsanız arayın, mesajlaşmaktan daha güzel bence :)

Şimdi de uykum geldi konusma bitmiyor. Evet kızlsr bir gencin daha mürüvvetine sebep oldunuz🤣🤣🤣 harbiden muhabbbeti ilerletemiyormuşuz
Hadi maşallah darısı diğer isteyenlerin başına inş..

3 elmam var biri anlatana,diğeri sevgili adayına.3 de bu mürüvvete sebep olan herkese..😂😍

Bu kadarcık mı dedi
Doğru söylüyorsun dedi
Bu kadar 😄😄

acil taktik
Bu çocuğu sen konuşturacaksın demek ki:) Baksana o da senden adım beklemiş. Çok fazla üstüne düşmeden yani ilgini belli etmeden, onu da havaya sokmadan muhabbet edebilirsin bence.

Plaja gidince aklın hep telinde olacak oh ararsa açan yok dşyeceksin ve eve hevesle dönünce ekranda adını görmeyince üzüleceksin yapma. Ben dün buluştum evelsi de 2 gün, bir bucuk ay olmus senin artık oturmustur bir şeyler anlaşılır artık
Yapma derken? Neyi yapmayayım :) ben yapacağım her şeyi yaptım şimdi daha ne yapabilirim ki. Nasıl olsa yazmayacak ve aramayacak o beni. Aklımın kalmasını gerektirecek bir durum göremiyorum. Evet bu süre zarfında anlaşılması gerekirdi, konuşurken gayet sıcak konuşuyor onda bir sorun yok ama hep ben yazıyorum ve sohbeti hep ilerletmeye çalışan taraf ben oluyorum. Yani ben gün içinde aklına gelmiyorsam zaten cevap belli :) Benim içim rahat, artık ondan bir şey beklemiyorum ve elimden geleni yaptım çünkü. Evlerimiz yakın, seni görmek istiyorum buluşalım demiyor ki biz 3 kez buluştuk son iki buluşmayı ben organize ettim. Ses tonuna ölüyorum diyor ama sesimi duymak için aradığı ettiği yok. Ne yapabilirim ben daha fazla...

Back
X