Bir dakika lütfen tecrübeliler...

Queenbe

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2021
27
10
3
24
Son adet tarihinden sonra hacamat olmuştum kızlar gebelik için, bugün adetim geçti ara ara başım dönüyor ve sanki kokulara karşı daha hassas oldum, hamilemiyim acaba???
Bu arada adetim bazen 3-4 gün gecikiyor
Lütfen yardımmm

Gebelikler 5. Haftadan önce belirti vermez. Psikolojik bir durum. Test yaptırın şüpheniz varsa zaten gecikmiş hemen çıkar.

Gebelikler 5. Haftadan önce belirti vermez. Psikolojik bir durum. Test yaptırın şüpheniz varsa zaten gecikmiş hemen çıkar.
Teşekkürler öncelikle dikkate aldığınız için ama 3 senelik evliyim her ay acaba hamilemiyim diyorum hiç böyle baş dönmesi falan yaşamadım
Ama tabi psikojikte ola bilir siz daha tecrubelisinizdir

Teşekkürler öncelikle dikkate aldığınız için ama 3 senelik evliyim her ay acaba hamilemiyim diyorum hiç böyle baş dönmesi falan yaşamadım
Ama tabi psikojikte ola bilir siz daha tecrubelisinizdir
Test negatif olur korkusuyla mı yapmak istemiyorsunuz. Sizi anlıyorum. Ama bu kadar yoğunlaşmakta bir stres faktörü. Kendinizi serbest bırakın. Rahatlayın. Allah tez zamanda kucağınızı doldursun inşallah 🙏🏻🙏🏻😇

Hacamatın mucizevi bir etkisi olduğunu sanmıyorum ama inşallah hamilesinizdir

Elinizde test varsa yapın
Negatifse de en azından umutlanmazsınız o daha çok yoruyor insanı
İnş pozitifi görürsünüz diyelim

Biz burfan nasıl bilebiliriz arkadaşim test yapın baş dönmesi koku hassasiyeti psikolojiktir bence

Test negatif olur korkusuyla mı yapmak istemiyorsunuz. Sizi anlıyorum. Ama bu kadar yoğunlaşmakta bir stres faktörü. Kendinizi serbest bırakın. Rahatlayın. Allah tez zamanda kucağınızı doldursun inşallah 🙏🏻🙏🏻😇
Ayy sağolun Allah razı olsun Inşallah yaa

Back
X