Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Son adet tarihinden sonra hacamat olmuştum kızlar gebelik için, bugün adetim geçti ara ara başım dönüyor ve sanki kokulara karşı daha hassas oldum, hamilemiyim acaba???
Bu arada adetim bazen 3-4 gün gecikiyor
Lütfen yardımmm
Teşekkürler öncelikle dikkate aldığınız için ama 3 senelik evliyim her ay acaba hamilemiyim diyorum hiç böyle baş dönmesi falan yaşamadım
Ama tabi psikojikte ola bilir siz daha tecrubelisinizdir
Teşekkürler öncelikle dikkate aldığınız için ama 3 senelik evliyim her ay acaba hamilemiyim diyorum hiç böyle baş dönmesi falan yaşamadım
Ama tabi psikojikte ola bilir siz daha tecrubelisinizdir
Test negatif olur korkusuyla mı yapmak istemiyorsunuz. Sizi anlıyorum. Ama bu kadar yoğunlaşmakta bir stres faktörü. Kendinizi serbest bırakın. Rahatlayın. Allah tez zamanda kucağınızı doldursun inşallah
Test negatif olur korkusuyla mı yapmak istemiyorsunuz. Sizi anlıyorum. Ama bu kadar yoğunlaşmakta bir stres faktörü. Kendinizi serbest bırakın. Rahatlayın. Allah tez zamanda kucağınızı doldursun inşallah