Bir damla zevk sıvısı hamile bırakır mıı?? lütfen acill

oliveoil10

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2023
2
0
1
20
merhabalar
Erkek arkadaşım bir an için anal denemek istedi ve jel sürerek ki bolca sürdü yapmayı denedi ama sonra rahatsız olduğumu görünce hemen bıraktı. Kendisi asla ıslaklık olmadığını söyledi olsa olsa bir damla anca zevk suyu olur dedim ki o bile yoktu dedi. İçimin rahat etmesi için hemen ıslak mendille de temizledi. O gün yumurtlama günümdü o yüzden çok korktum bir şey olur diye. O kadar jelin içinden hayatta kalıp rahmime bir şey yerleşmesi mümkün mü sizce?

Ayrıca erkek arkadaşımda varikosel hastalığı da var yani spermleri çok da kaliteli olmadığından kısırlık riski de var daha doktoru onaylamadı ama.

Ayrıca şunu da eklemek isterim, bu olaydan yalnızca 4 gün sonra hayatımda ilk defa sol göğsümden süt aktı. İnternette sadece bir göğüsten süt akması tehlikeli olabilir diyordu. Hadi diyelim hamile kaldım ve bütün onca şeyin içinden sperm geçip rahmime yerleşti, 4 günde süt gelmesi normal mi?

Evet sizlere saçma ve absürt gelebilir ama lütfen bir şeyler söyleyin konuşçak kimsem yok ve anneme hayatta anlatamam benim ölümüm olur.. bilgisi olanlar lütfen bana yardımcı olsunnn

Anal ilişkiden hamile kalmak imkansız zaten boşalma da olmamış hamile olmanız çok zor. Prolaktin hormonunuzda sıkıntı olabilir göğüsten süt geliyorsa

Anal ilişkiden hamile kalmak imkansız zaten boşalma da olmamış hamile olmanız çok zor. Prolaktin hormonunuzda sıkıntı olabilir göğüsten süt geliyorsa
doktora gitmeyi düşünüyorum zaten o konuda. normalde hiç endişe etmedim hamilelik konusunda ama kendim zaten panik atak biriyim o yüzden anında elim ayağım birbirine girdi süt görünce.

Totodan rahme yolculuk
Hayatta herşey mümkün ne diyeyim işiniz zor.

Yav vajinal ilişki olsa yumurtaya gider de, anüsten anca la buluşur zevk sıvısı ne hamileliği dkfkfk

Zaten hamileyken süt gelmez, sizin hormonlarınızda bir problem var muhtemelen, doktora görünün

doktora gitmeyi düşünüyorum zaten o konuda. normalde hiç endişe etmedim hamilelik konusunda ama kendim zaten panik atak biriyim o yüzden anında elim ayağım birbirine girdi süt görünce.
Velev ki popondan hamile kaldın (konu tartışmaya ne yazıkki kapalı, öyle saydık oldu) , ilişkinin 4. Gününde hamile kalıp bir de üstüne göğsünden süt fışkıran nasıl bir hamilelik o öyle Başka bir sorunun var demekki doktora gözük hormonlarına baksın, süt kanallarında kist oluşumuna baksın vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…