Seyimde altinlari ne demek anlamadim. Rahatsizim musait degilim bir bahane bulunKızlar görümcem yarın için annesini eltimi ve teyzesini oturmaya davet etmiş banada mesaj attı ama ben gitmek istemiyorum kesinlikle çünkü görümcem el yıldızımız barışmıyor ve bu kişiler beni ortamda dışlıyor kendilerini bişey sanıp evlendik evleneli eşim ile kv ve görümcem ile anlaşamadım şeyimde altınları ile hava atam bir insan zaten ben gitmek istemiyorum ama böyle alınır gibi değilde normal bir mesaj atmak istiyorum ne yazayım
Kızlar görümcem yarın için annesini eltimi ve teyzesini oturmaya davet etmiş banada mesaj attı ama ben gitmek istemiyorum kesinlikle çünkü görümcem el yıldızımız barışmıyor ve bu kişiler beni ortamda dışlıyor kendilerini bişey sanıp evlendik evleneli eşim ile kv ve görümcem ile anlaşamadım şeyimde altınları ile hava atam bir insan zaten ben gitmek istemiyorum ama böyle alınır gibi değilde normal bir mesaj atmak istiyorum ne yazay
Zor bu işler.
Seyimde miKızlar görümcem yarın için annesini eltimi ve teyzesini oturmaya davet etmiş banada mesaj attı ama ben gitmek istemiyorum kesinlikle çünkü görümcem el yıldızımız barışmıyor ve bu kişiler beni ortamda dışlıyor kendilerini bişey sanıp evlendik evleneli eşim ile kv ve görümcem ile anlaşamadım şeyimde altınları ile hava atam bir insan zaten ben gitmek istemiyorum ama böyle alınır gibi değilde normal bir mesaj atmak istiyorum ne yazayım
EltimSeyimde mi
O kim anlamadım afedersiniz
Kızlar görümcem yarın için annesini eltimi ve teyzesini oturmaya davet etmiş banada mesaj attı ama ben gitmek istemiyorum kesinlikle çünkü görümcem el yıldızımız barışmıyor ve bu kişiler beni ortamda dışlıyor kendilerini bişey sanıp evlendik evleneli eşim ile kv ve görümcem ile anlaşamadım şeyimde altınları ile hava atam bir insan zaten ben gitmek istemiyorum ama böyle alınır gibi değilde normal bir mesaj atmak istiyorum ne yazayım
Ah canım gelmeyi cok istiyordum ama teyzemin komsusunun yengesi davet etti, oraya söz vermistim kusura bakma aşko başka zaman kesin gelcem öptm by
Çok teşekkür ederim yarın arkadaşlar bana gelecek /arkadaşlarla sozlesmistik... Ya da çok teşekkür ederim kendimi iyi hissetmiyorum salgın var size de çocuklara da bulaşmasın başka zamana vsKızlar görümcem yarın için annesini eltimi ve teyzesini oturmaya davet etmiş banada mesaj attı ama ben gitmek istemiyorum kesinlikle çünkü görümcem el yıldızımız barışmıyor ve bu kişiler beni ortamda dışlıyor kendilerini bişey sanıp evlendik evleneli eşim ile kv ve görümcem ile anlaşamadım şeyimde altınları ile hava atam bir insan zaten ben gitmek istemiyorum ama böyle alınır gibi değilde normal bir mesaj atmak istiyorum ne yazayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?