bir de bu derde bakın

Didar62

Guru
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2010
554
93
318
İstanbul
Selam kk hatunları,

Bir suredir sinirlerimi bozguna ugratan bir mesele var, dışardan gozlere ihtiyacim var..

Yengemin kardesinin bir arkadaşı var, daha önce sürekli bununla birilerini tanistirmaya çalışıyorlardı, mevzusu cok geçiyordu.

2-3 hafta önce de yengemin kardesinin düğünü vardı. Ben bu kisiyi ilk kına gecesinde gördüm, öyle dikkat çekici bi tip değil klasik yurdum erkeği, ama böyle mağrur bir duruşu var, kimseye bakmiyo felan dikkatimi çekti. Neyse düğün günü ben alkolün etkisiyle gittim buna baya yazıldım açık açık, biz o akşam sevgili olduk.
Bi hafta boyunca günde 2-3 saat telefonla konusuyorduk benim resmen ayaklarım yerden kesilmisti.. herkese anlattım o da anlattı, hatta dugun gecesi düğünü olan arkadaşını arayıp söylemiş iste "biz yektayla birlikteyiz" diye. yengem de bana anlattı kardeşi söylemiş ona "cok mutlu" vs. diye.
Bir hafta boyunca hersey cok güzeldi, cuma akşamı işten sonra bulustuk, ben dugundeki gibi heyecan duyacagimi sandim ama oyle olmadi ama 40 yillik sevgili gibiydik iyi gecti yani. Ertesi gün de buluştuk, o gün de guzel geçti. Sonra pazar sabahı uyandım mesaj yazmamis normalde hafta sonu dahil hep erken kalktigini soyledi. Bi hafta boyunca da hep uyanır uyanmaz mesaj yazdi, beni sabahları uyandirdi vs. Neyse pazar sabahi yazdim günaydın diye baktim cevap yok. Bu arada feyste online. 2 saat sonra bana cevap yazdi yeni uyandim diye. Bu ayrintilar onemsiz gibi ama ne bileyim takıldım o gün. Ben de akşama doğru "sanirim biz tam olmadik, herhalde alkolün etkisiyle aşka geldim" dedim o da " niye acele ediyosun zamanla birbirimizi tanırız daha güzel olabilir" dedi. ama ben kuduruk -yok öyle olmaz ilk zamanlar cok önemli zamanla zaten alışırız benim istediğim bu değil dedim.
Sonrasi bida adamdan ses seda yok. Aradım 2 defa acmadi, geri de dönmedi. Sonra mesaj yazdı -konuyu kapattık sanıyordum, ben senin duygusal ivmene ayak uyduramam sen de zamanla oturmasina izin vermiyorsun dolayısıyla artik konusacak bisey kalmadi..diye..
aradan bi hafta geçti ben bi mesaj daha yazdım iste onu onemsedigime dair vs. Gene cevap yazmadi. Arsız gibi bugün de sesli mesaj attim -ne var iki dakka konussak diye bana "rica ediyorum bana mesaj yazma" yazmış.
Inanamiyorum, aslinda ne var adam istememis diye dusunmem lazim ama herhalde egoma yediremiyorum, baya ağirıma gitti. Bi de adamin ses tonuna bayıldım sürekli konuşması geliyor aklıma
Az once sildim numarasini bida gaflete düşmemek icin. Ama yine de psikolojimi bozdu.. öyle capkin tiplerden degil, uzun zamandir sevgilisi olmamış, ama bana davranislari felan on numaraydi, deger verdigini epey hissettim yani.
Bu adam simdi resmen benden tiksiniyormus gibi duruyor öyle degildir degil mi??
Dip not: Ben 30, o 36. Onemsiz bi detay vereyim ikizler bucu. Ne biliyim belki biri burdan bisey yakalar.

bazen biz bayanlar acaip acaip hareketler yapıyoruz... ne gerek vardı "sanirim biz tam olmadik, herhalde alkolün etkisiyle aşka geldim" böyle bir cümleye ... ee adamda gururuna yediremedi heralde keşke bu kadar fevri davranmasaydın

Aslında ben mesaj yazarken emindim istemedigime ama sonrasında böyle kestirip atınca ergene bağladım sanırım..

Gercekten hic mantikli davranamiyorum bazen. Duygularim yönetiyor beni.
Alkolluyken epey begenmistim, bulusma sonrasinda heycanim yok oluncane biliyim iste (

Sisede durdugu gibi durmaz uyarisini tekrarlamak istedim. Adam cabuk kabullendi diye hirs yapmissin bu kadar basit iste. Daha da yazma madem. Biri bana bu sekil davransa ardindan mesajlar atsa ne istedigini bilmeyen biri diye dusunurum.

Iyi de o an düşündüğümü söyledim gitti, direkt rest çekmek de ne..
Ayrica nolmus diyelim ki tutmadi sevgili olmadık bu şekilde tiksinir gibi davranmak cak fazla degil mi.
Gecen hafta icin gitmek istedigimiz bi konser vardı konserden ben bahsetmistim supriz yapip biletleri almıştı, sonra arkadaşına vermiş biletleri. Madem zamanla taniyalim diyen olgun biri en azindan konsere gidebilirdik yani..

Direk rest çekmek de ne diyosunuz ama adam bi haftalik ilişki için üstelik karşisinda duygularindan emin olmayan bi kadin varken neden uğraşsin emek versin ki?

Yillariniz geçer bir şeyler paylaşirsiniz anlarim ama bi hafta olmuş, adam tepkisinde hakli. Daha bi haftada boyle yapiyosa ilerde ne tripler atar demistir.

Bir de içki meselesini kariştirmaniz hiç hoş olmamiş,o size oyle bir şey soyleseydi su an arkasindan okuz diyor olurduk muhtemelen.

Kacan kovalanir derler belki adam ustelese iyice uzaklasacaktiniz ama hemen kabul edince kendinize yediremediniz sanirim. Olgun davranmamissiniz.

bir kaç saatte sevgili mi oldunuz yani? doğru mu anladım? adam zamanla oturtalım demiş siz hemen şimdi olsun demişsiniz. yani kim olsa ciddiye bile almaz.

adamın sizi kabul etmemesini yedirememişsiniz,o kaçtıkça daha çok batmışsınız.

ilk mesajınızdan sonra yalvar yakar olsaydı büyük ihtimalle ''yapışığın teki'' olarak umrunuzda olmayacak,buraya açtığınız konu da muhtemelen üff yapışık adamın tekinden nasıl kurtulurum ? diye olacaktı :)

ama şuan onun cephesinden siz bu durumdasiniz, sıvadıkça daha beter olur bırakın gitsin derim :)

Adamin burcunu yazana kadar,kendi kabahatinizi farketmissinizdir umarim.
Acik ve net adam adammis ki arkasina bakmamis.
Mesajiniza iki saat cevap gelmedi diye o kadar atar yaparsaniz,olacagi bu.
Kusura bakmayin agir yazdimsa, umarim hakkinizda hayirlisi olur.

Mesaja gec cevap yazdi diye trip atmadim, onda da durum ayni olabilir diye açıkça söyledim.
Hemen olsun derken; bana göre ilk zamanlar duygular varsa vardır yoksa sadece zamanla sevilir, alışkanlık olur ama ask olmaz.
Ayrica bir kac saat değil, sanırım 10 dakika gibi bir sürede sevgili olduk. Bir de çevresi biriyle olmasini cok istiyor herkes bi anda mutlu olunca ben de kendimi kaptirdim. Sonra yan yana gelince ayni enerji olmadı bende.
Ee bulusmadan sonra biraz daha ağırdan alalım desem de olmazdı.
Benim suan moralimi bozan adamın sevgili olma ihtimali ortadan kalkınca komple silmesi. Yani ortak bir sürü tanıdığımız var, uzaktan akrabalık durumu da var.

Çabuk başlamış , çabuk bitmiş. .
Kendiniz bitirdiniz , hayırlısı. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…