bir de bu derde bakın

Sanirim biz tam olmadik, alkolün etkisiyle yanlış bir karar verdim galiba.
-niye acele ediyorsun zamanla oturur.
Yok öyle olmaz, zamanla sadece alisiriz, ben öyle olmasını istemiyorum.

Yektacim suan problem nedir diye sorarlar adama

Adam haklı tutarsız bir yaklaşım devamında kaçınılmaz son.yaşlar düşünülürse daha oturaklı bir yaklaşım olması gerekirken tam tersi olmuş...
Gelelim burç olayına ikizler erkeği karmaşık olur tam olduk dersiniz bakmışsınız onun daha aklında soru işaretleri en ufak şeylere bile içlenir gurur meselesi yapar küser hatta sizin haberiniz olmaz vs...Bu kadarı sizin için ip ucu olmuştur sanırım....

istemişsin ki adamı iteym ama adam peşimde koşsun vs. diye eh oda kendni istemeyeni istememiş işte

36 yaşında adam ergen degilki bazı heyecanlar geçmişte olabilir. Bence acele etmişsiniz . git gel yapmışsınız adam size guvenememiş.

Adam normal bir tepki vermiş bence.

Artık daha fazla üzerine gidip kendinizi küçük duruma düşürmeyin derim

hayir yani baya baya adami istememissiniz..israrla olmaz demissiniz,adam da kabul etmiş..şimdi niye pesindesiniz anlamadim...36 yasinda adam bu hareketlerinizi cocukca bulmus olabilir.daha fazla yazmayin bnce.

Bana darılma bu kadar kolay mı sevmeler ya? Yaş 30'a 36 ama 18'liklerden betersiniz.
2 saatte sevgili olmuşsunuz, 1. haftada ilgisizliği karşısında trip yapmışsınız. O da blöfünüzü görmemiş.
Hızlı başlayan işte böyle kolay biter. Az ağır olun gözünüzü seveyim ya.
Bir de 36 yaşında adamın arkadaşının yengesi tarafından birileriyle tanıştırılması nasıl bir absürdlüktür ya? Basiretsiz heriflerden de uzak durun.

Kimin uzerine bu kadar dusseniz aynen boyle kacirirsiniz. Artik daha olgun yaklasmaniz lazim. 36 yasindaki biri icin sevimsiz gelmistir olanlar.

Alkol kararlarımızı etkiliyor malesef. Yeni biri için kim heyecan duymaz ki. Sizinki sadece biraz daha kısa sürmüş o kadar. Devamında keşke o kadar mesaj atmasaydınız. Sizin ne yapmaya çalıştığınızı anlamamış olabilirSi. Ya tamam ya devam olarak düşündüyse o konuşmadan sonra attığınız mesajları bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diye düşünerek okumuştur.

Yasinizi okuyunca sasirdim acikcasi..
Adam olgun davranmis siz cocukca. Ama yinede olacagi varsa olurdu her sekilde.. o yüzden bosverin ama ayni hatalara tekrar düsmeyin mantiginizi kenara atmayin.

Mesajlariniz icin teşekkür ederim.

Ergen yakistirmasini cok haklı buluyorum
Daha önce öyle heyecanlandigimi hatirlamiyorum, uzun zamandir da kimseden etkilenmiyordum.. ee 2. Görüşmede de aynısı olsun istedim ama olmadı.
Biliyorum cok cirkin ama böyle gurulu davranmasaydi muhtemelen aklıma bile takilmayacakti.

Aynen nasıl oyle davrandim ben de bilmiyorum. Normalde sıcak kanliyimdir felan ama ikili iliskilerde baslangic asamalari benim icin resmen kabusa döner. Isinamam, yakın davranamam vs..
Normalde bu adami gormuslugum var ayni ortamda bulunmamistim, hep de derdim bu ne boyle görücü usulüyle mi evlencek diye.
O gün cool duruşundan çekti beni, sonrasiysa tam bir hayal kırıklığı ve simdi de yine coollugundan dert oldu bana

Hay coolluğuna ya!
Off kızım az biraz utan ya, meraklılar gibi gitme şu herifin üstüne. Az da sen cool ol gözünü seveyim ya, bulunmaz hint kumaşı mı tövbe tövbe

Kacma kovalama oyunu diye girmedim ki olaya.. ama şuan öyle bir durum oldu :/

Değilse bile buradan öyle görünüyor, o da öyle düşünmüş.
Peşinde koşan pozisyonundasınız.
Bir de ilk adımı atan maalesef siz olduğunuz için sanırım bu kadar kolay vaz geçildiniz.
Daha fazla arayıp kendinizi düşürmeyin onun da egosunu şişirmeyin bence.

Gercekten istemiyerek dusuncesiz davrandim ozur dilerim daha yazmam rahtsz ettigim den dolayida ozur de bence

Geri kafalı olduğumu düşünenler olacaktır, belki " aa niye öyle diyosun, kocama ben çıkma teklif ettim şimdi mis gibi evliyiz" diyenler de çıkabilir ama beni, kadının uğraşı ile başlayan ilişkinin çok da uzun süre yolunda gidebileceğine ikna edemez. Kör topal gitmesinden bahsetmiyorum tabii.

Seni farketmesini sağlayacak ortamı çaktırmadan hazırlarsın falan filan da diğer türlüsü kadının ve erkeğin doğasına ters bana göre. Bütün kadınlara sözüm; düşmeyin erkeklerin üzerine bu kadar, doğanıza uygun davranın.
Feministler " ee nerde kaldı kadının seçme hakkı" diyedursun, yumurta ve sperm hücrelerine bakın; hiçbir yumurta hücresi spermin peşinden koşmaz. Kapısında kendini paralayan kuyruklulardan kendine uygun bulduğuna izin verir sadece. Mikro alem makro alemin tıpkısının aynısı. İşler hep böyle işler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…