Yok ya gercekten istemedigimi düşündüm.siz peşinizden koşacağını felan zannettiniz galiba.
Bana bunlarla gelin hahahahhaaikizler burcu erkeginin dengesizliği. ..bosver ikizler erkeginden olmazdi zate
Geri kafalı olduğumu düşünenler olacaktır, belki " aa niye öyle diyosun, kocama ben çıkma teklif ettim şimdi mis gibi evliyiz" diyenler de çıkabilir ama beni, kadının uğraşı ile başlayan ilişkinin çok da uzun süre yolunda gidebileceğine ikna edemez. Kör topal gitmesinden bahsetmiyorum tabii.
Seni farketmesini sağlayacak ortamı çaktırmadan hazırlarsın falan filan da diğer türlüsü kadının ve erkeğin doğasına ters bana göre. Bütün kadınlara sözüm; düşmeyin erkeklerin üzerine bu kadar, doğanıza uygun davranın.
Feministler " ee nerde kaldı kadının seçme hakkı" diyedursun, yumurta ve sperm hücrelerine bakın; hiçbir yumurta hücresi spermin peşinden koşmaz. Kapısında kendini paralayan kuyruklulardan kendine uygun bulduğuna izin verir sadece. Mikro alem makro alemin tıpkısının aynısı. İşler hep böyle işler.
36 yaşındaki adama ergen tripi atılmazİkizler burcu erkeği gençlikte ayran gönüllüdür, ama yaşı ilerledikce ne istedigini bilir.. Ağır ol, tesadüfmüş gibi seni görmesini sağla İçinde bişey varsa kendi açılır.. Yoksa şansını zorlama
O zaman ne hali varsa görsün deyin..Gecti artık.. zaten bu adam öyle birini tavlayabilcek yapida biri degil pek.. gerci bana ne bicim rest cekti adam, simdi kimi istese onu tavlayacak ozguvene kavuşmuştur :|
Hay coolluğuna ya!
Off kızım az biraz utan ya, meraklılar gibi gitme şu herifin üstüne. Az da sen cool ol gözünü seveyim ya, bulunmaz hint kumaşı mı tövbe tövbe
Sen egonu one suruyorsun ama gayette yapiskan gibi davranmissin .Esas kendine yediremeyen o ki bir daha mesaj bile atmani istemiyor. Ilk zamanlr guzel olmali evet. Ama sen su an zaten berbat etmissin beraber olsaniz da bu kotu anilar hic silinmeyecek. Birakin pesini
Birlikte olmak istemiyorsaniz onca mesaj arama ses kaydi ne icin? Ben bunu anlamadim dogruanlamadiniz, ben zaten birlikte olmak istemiyorum. Sadece bi anda kendini geri cekince kendimi kötü hissettim..
Birlikte olmak istemiyorsaniz onca mesaj arama ses kaydi ne icin? Ben bunu anlamadim dogru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?