bir de bu derde bakın

siz peşinizden koşacağını felan zannettiniz galiba.
Yok ya gercekten istemedigimi düşündüm.
Hala da istemiyorum yani fiziksel olarak cekim olmadi. Ama adam resti cekince ben kendimi inanılmaz kötü hissettim. Yani direkt silecek kadar tiksinmis olamaz diye düşünüp içim içimi yiyor.

ikizler burcu erkeginin dengesizliği. ..bosver ikizler erkeginden olmazdi zate
Bana bunlarla gelin hahahahhaa

Saka bi yana burclardan da anlamam, oyle bir sürü iliskim de olmadi ama daha önce birinin bu tür bi davranışına denk gelmedim.
Burcunu yazmamin nedeni; hani iyi analiz eden biri varsa mesela 'ikizler sildi mi siler, kesin yargıları vardi' vb bisey soyler..
Ne bileyim ya Şaşkınim anlayacagin.

36 yaşındaki adama ergen tripi atılmaz İkizler burcu erkeği gençlikte ayran gönüllüdür, ama yaşı ilerledikçe ne istediğini bilir.. Ağır ol, tesadüfmüş gibi seni görmesini sağla İçinde bişey varsa kendi açılır.. Yoksa şansını zorlama

Ben normalde takılmam kim adim atti vs diye ama ilk kez ben adım attım o da hem alkolün etkisiyle hem de 2-3 sene once ufaktan bir mevzu geçmişti, istememistim o zaman. herhalde onun da etkisiyle özgüven tavan yapti o sıra.

Gecti artık.. zaten bu adam öyle birini tavlayabilcek yapida biri degil pek.. gerci bana ne bicim rest cekti adam, simdi kimi istese onu tavlayacak ozguvene kavuşmuştur :|

Sen egonu one suruyorsun ama gayette yapiskan gibi davranmissin .Esas kendine yediremeyen o ki bir daha mesaj bile atmani istemiyor. Ilk zamanlr guzel olmali evet. Ama sen su an zaten berbat etmissin beraber olsaniz da bu kotu anilar hic silinmeyecek. Birakin pesini

Hay coolluğuna ya!
Off kızım az biraz utan ya, meraklılar gibi gitme şu herifin üstüne. Az da sen cool ol gözünü seveyim ya, bulunmaz hint kumaşı mı tövbe tövbe

Zaten sildim numarasını, olur da bi aptallik daha yaparim felan
Samimiyetime inan ilk kez boyle bi durum yasadim. O da bana karsi son derece iyiydi, asik demeyeyim de cok istiyordu, hadi ben sacmaladim ama bu kadar keskin bir tavir almasi sanki tiksinmis gibi o kadar mi hatrim yok yani..
keske yabanci biri olsaydi bari...

anlamadiniz, ben zaten birlikte olmak istemiyorum. Sadece bi anda kendini geri cekince kendimi kötü hissettim..

Birlikte olmak istemiyorsaniz onca mesaj arama ses kaydi ne icin? Ben bunu anlamadim dogru

Abartmayalim, 3 haftalik zaman diliminde 2 arama, 2 mesaj.. ki aramayi yaptigimda rest cektigini anlamamistim henuz.
gercekten beklemedigim bi tepki oldu, evet biraz kiymetlendi gibi.. sacmaladim arada ortak tanidiklar var, toparlayayim istedim ama yine de sevgililik gibi olmazdi..

Cok sacma birsey oldu aslinda. Haydi diyelim ayni gecede birbirinizden coook etkilendiniz, hatta adini sevgili koydunuz (ki bu cok hizli ve gereksiz) hemen cevreye anlatmak nedir ya? Sanki at kosusturuyorsunuz. Bence ikinizde ergen düsünceli, normal ve olgun iliskilerden bi habersiniz. Bu is kisacasi bastan yasti.

Sanada tavsiyem konu sahibi, biraz kendini gelistir. Kitap oku, farkli aktivitelere katil. Kisacasi bir erkegi hayatin merkezine alma. Bir günaydin mesaji icin trip atma. Yani biraz olgunlas.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…