- 23 Temmuz 2009
- 3.639
- 8.253
- 773
arkadaşlar,burada hep gelinler mağduriyetlerini anlatıyor.zaman zaman haksız olsalar da,çoğunlukla hak veriyorum.ama ben de bir kayınvalide adayıyım.evlilik yaşına gelmiş bir oğlum var.asklerliğini daha yapmadı ama 3 ay önce bir arkadaşımın tavsiyesi ile bir kızla tanıştırdık.maksat arkadaşlık etsinler,birbirinden hoşlanırlarsa ilerde bir şeyler olabilir di.oğlum eylül- ekim de askere gidecek. kendisi de asker dönüşüne kadar herhangi resmi bir durum olmayacağını söylüyordu.ama kız ve ailesi,işi aceleye getirmek istiyorlar.bayram sonrası söz ve nişan için gün belirlemişler.kız bohçaya koyacaklarını ve nişan kıyafetini almış.(nişan kıyafetinin parasını vereceğiz)ama tek başına çıkıp almış.ben kızı 3 kere gördüm.1 keresinde yalnız oturduk.diğerlerinde kalabalıktı.oğlumdan bikaç yaş büyük.
şimdi beni yanlış anlamayın .kesinlikle kaynanalık yapmak gibi bir niyetim yok.siz gençlere sormak istiyorum.endişelerimde haksız mıyım?sanki biraz aceleye getiriorlarmış gibi bir his oluştu içimde.bir de hiç bir konuda bize danışmıyorlar.nişan gününü bile kendi kendilerine kararlaştırmışlar.tabi oğlumda şimdi bu işin içinde ama kızın ailesi,özellikle ablası herşey,n içinde bense uzaktan seyrediyorum olanları.sizce farkında olmadan kıskançlık mı yapıyorum?burada gelinler çoğunlukta,empati yapmama yardımcı olursanız sevinirim.
şimdi beni yanlış anlamayın .kesinlikle kaynanalık yapmak gibi bir niyetim yok.siz gençlere sormak istiyorum.endişelerimde haksız mıyım?sanki biraz aceleye getiriorlarmış gibi bir his oluştu içimde.bir de hiç bir konuda bize danışmıyorlar.nişan gününü bile kendi kendilerine kararlaştırmışlar.tabi oğlumda şimdi bu işin içinde ama kızın ailesi,özellikle ablası herşey,n içinde bense uzaktan seyrediyorum olanları.sizce farkında olmadan kıskançlık mı yapıyorum?burada gelinler çoğunlukta,empati yapmama yardımcı olursanız sevinirim.