bir de siz yorumlayın

mehel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2012
938
230
123
Manisa
kızlar aslında büyük bir sorun değil,
ama size de danışmak istedim

yarın kaynım gelecek bekar ve 20 li yaşlarda. gelsin hiç sorun değil. ama bayram üstü gelmesi biraz canımı sıktı, bayramın ilk günü ananemlerde ikinci günü de annemlerde olacaktık. şimdi eşim diyo onu da götürürüz.
benim annem de sağolsun sorun eder şimdi . onun da bayramda yanımızda dolaşması abes kaçar gibime geliyor.sonuçta delikanlı

bu saatten sonra yapacak bişey yok kızlar. bu seferde vicdan azabı çekiyorum çocuk abisinin evine gelcek ben nelere düşünüyorum diyorum bir yanımda bayram gün ne gerek var gelmesine diyorum?

yarın kaynım gelecek bekar ve 20 li yaşlarda. gelsin hiç sorun değil. ama bayram üstü gelmesi biraz canımı sıktı, bayramın ilk günü ananemlerde ikinci günü de annemlerde olacaktık. şimdi eşim diyo onu da götürürüz.
benim annem de sağolsun sorun eder şimdi . onun da bayramda yanımızda dolaşması abes kaçar gibime geliyor.sonuçta delikanlı

bu saatten sonra yapacak bişey yok kızlar. bu seferde vicdan azabı çekiyorum çocuk abisinin evine gelcek ben nelere düşünüyorum diyorum bir yanımda bayram gün ne gerek var gelmesine diyorum?

20'li yaşlardaysa kaynınız bence kendi sizle gelmek istemeyecektir. Kendi istemeyince de eşinin ısrar edeceğini sanmam.

ama annem sorun çıkarır diyor kızcağız. bence annenle peşin peşin konuş böyle böyle de o da gelecek sorun yapma sakın de tembihle. hem gelsin birşey olmaz o da aileden sayılır artıkın :)

gelsin neden abes kaçsın ki
zaten belkide gelmez dolaşmaya falan çıkar
bence biraz abartmışsın canım ya

büyük ihtimal bizle gelecektir kızlar, çünkü öyle bi yapısı var. kız olsa neyse de erkek değişik geldi bana

bir kere eşinizin sonrada kardeşinin düşünmesi lazım. dar görüslü diyebilirsiniz bana ama bayan olsa neyse.

20 yaşlarında bir gençten bahsediliyor.

yengesinin banyo yapması gerekecek temizlik vs vs . evin icinde hareketleriniz kısıtlanacak.

-------

bayramda sizinle gezmeye gelmesinde o kadar sorun yok ama sizde ne kadar kalacagı düsündürücü.. cocuk gibi sizin pesinize takılıp gelmek istemez belki. :51:

bir kere eşinizin sonrada kardeşinin düşünmesi lazım. dar görüslü diyebilirsiniz bana ama bayan olsa neyse.

20 yaşlarında bir gençten bahsediliyor.

yengesinin banyo yapması gerekecek temizlik vs vs . evin icinde hareketleriniz kısıtlanacak.

-------

bayramda sizinle gezmeye gelmesinde o kadar sorun yok ama sizde ne kadar kalacagı düsündürücü.. cocuk gibi sizin pesinize takılıp gelmek istemez belki. :51:

o konular da beni düşündürüyor zaten.ben de senin dediğin gibi sorun yaparım. ama eşim yapmaz kardeşimiz o bizim der

annen insan düşmanı mı arkadaşım?
bayram günü insan 7 kat elleri ağırlar, annen kızının kaynını sığdıramayacak mı eve?
çok garip bir aile yapınız var

Bence sorun edecek bir şey yok sonuç olarak oda artık sizin aileniz, fakat dediğiniz gibi anneniz sorun ediyormuş ama sanırım artık çok geç sonuçta gelme diyemezsiniz bence annenizi arayıp durumdan haberdar edin. Hem belkide kaynınız kendi gelmek istemeyecektir genç sonuçta gezip tozar belki.

Bunda bir şey yok bence de. Anneniz de erkek diye çekiniyor galiba ama eşinizin kardeşi sonuçta yabancı değil ki.

bir bayram oldu, aileler birbirini girdi valla. hepimizde aynı sıkıntılar bir haftadır bayramda kimi kiminle ağırlasak sıkıntıları bitmedi. ben de kaynınızın zaten kendisinin gelmeyeceğini düşünüyorum. olmadı hafif eşinize çıtlatın annem sıkıntı çıkarabilir kesin gelecekse ben annemle konuşayım deyin.

o konular da beni düşündürüyor zaten.ben de senin dediğin gibi sorun yaparım. ama eşim yapmaz kardeşimiz o bizim der

ya tabii ki kardeşiniz ama evli olsa eşiyle olsa daha farklı olur . bilmiyorum ne kadar aileden de olsa insan rahat edemez banyodur vs dir. :51:

kendi erkek kardeşiniz olsaydı
onunda yanınızda dolaşmasından rahatsız olurmuydunuz önce bunu sorayım
anneniz neden porblem yapıyor buda önemli
20 yaşındaki bir genç ne gibi bir rahatsızlık veriyor aile içine
geçen sene kurban bayramda eşimin ailesindeydk
amcasında kaldık benim erkek kardeşimde yanımızdaydı
amcasının kardeşimle yaşıt kızı var rahatsızlık bir yana
adam kandi bırakmadı kardeşimi eğer onlar rahatsız olsa ben çok alınırdım şahsen
kardeş bu sonuçta ve sürekli yanınızda değil misafirliğe gelicekmiş

kızlar düşüncelerinizde haklısınız zaten böyle düşündüğüm için ben kendimi suçlu hissederim. benim kardeşim yok ama eşim işteyken açıkçası ben bütün gün nasıl vakit geçireceğim

kızlar düşüncelerinizde haklısınız zaten böyle düşündüğüm için ben kendimi suçlu hissederim. benim kardeşim yok ama eşim işteyken açıkçası ben bütün gün nasıl vakit geçireceğim

kaç gün kalıcakki baram sonrası dönmeyecekmi
oda 20 yaşında bir genç bütün gün evde oturmaz herhalde
yada otururmu bilemedim şimdi herkes farklı :26:
benim kardeşimde 24 yaşında oruçlu oruçlu
dolaşıyor valla evde tutamıyoruz çocuğu

kaç gün kalıcakki baram sonrası dönmeyecekmi
oda 20 yaşında bir genç bütün gün evde oturmaz herhalde
yada otururmu bilemedim şimdi herkes farklı :26:
benim kardeşimde 24 yaşında oruçlu oruçlu
dolaşıyor valla evde tutamıyoruz çocuğu

belli değil dönüşü. yok bizimki hep evde oturur. senin dediğin gibi olsa sorun etmezdim

annene vesile olur işte misafir ağırlar bir insanı mutlu eder kaynın der ki yengemin ne kadar iyi bir ailesi var ne kadar içtenler ne kadar candanlar

annen sevap kazanır yani...

ne kadar tahammülsüzüz artık...

Back
X