bir de siz yorumlayın

kızlar düşüncelerinizde haklısınız zaten böyle düşündüğüm için ben kendimi suçlu hissederim. benim kardeşim yok ama eşim işteyken açıkçası ben bütün gün nasıl vakit geçireceğim

karşı cins olunca neden gerilelim ki?

her zaman ne yapıyorsanız yıne aynısını yaparsınız

onu da alın çıkın gezin dolaşın bi kafede oturun kahve için..

kardeşiniz yerine koymak çok mu zor

hayatı bu kadar zorlaştırmaya değer mi?

20 yaşında bir erkek olunca cinsel çağrışımlar mı ağır basıyor ben sizin sıkıntınızı çözümleyemedim yanlış anlamayın sakın gerçekten neden rahatsız olabileceğinizi anlayamadım

kocanız yokken size zarar mı verir öyle bir insan mıdır?

sonra diyoruz ki bu gençler neden böyle? gençler sevgi içtenlik görse onlarda öyle olur...

Neden abes kaçsın ki
Çekincen nedir anlayamadım pek
Annen neden sorun ediyor ki,en fazla sofraya bir tabak daha koyacak
Sanki vebalı birinden bahsediyorsunuz

20 yaşında bir erkek olunca cinsel çağrışımlar mı ağır basıyor ben sizin sıkıntınızı çözümleyemedim yanlış anlamayın sakın gerçekten neden rahatsız olabileceğinizi anlayamadım

sonra diyoruz ki bu gençler neden böyle? gençler sevgi içtenlik görse onlarda öyle olur...

yok canım kötü biri deği, cinsel çağrışımda yok tabiki. ben öyle bi durum düşünmem bile

her zaman yaptığım işleri yapacağım tabi ama yapım gerği ben sıkılırım o yüzden

belki de kardeşim olmadığı için olabilir böyle gaddar düşünmem

yok canım kötü biri deği, cinsel çağrışımda yok tabiki. ben öyle bi durum düşünmem bile

her zaman yaptığım işleri yapacağım tabi ama yapım gerği ben sıkılırım o yüzden

belki de kardeşim olmadığı için olabilir böyle gaddar düşünmem

Eşinizin kardeşini kendi kardeşiniz gibi düşünmeniz gerekmez mi zaten
Bence mesele tamda bu :31:

Ne zararı olacak ki cocugun... Kendı kardesın olsaydı kayınvalıden ıstemeseydı alınırdın bence kendını eşinin yerine koymalısın ve annene bunu soylemelısın bence sorun yapacak ve ters bsey yok

ya allah aşkına ömürlük gelmiyor ya size yok banyo yapacakmışsın temizlenecekmişsin hareketlerin kısıtlanacakmış.
kendi kardeşin gelse eşinin ailesine ziyarete gitseniz sorun etmezsiniz ama.
allah akıl fikir versin size bu kadar küçük şeyleri hayat memat meselesine dönüştürüp çözüm aramak zor olsa gerek.

eskiden bayramlarda tüm aileler bir araya gelsin diye uğraşılıyordu şimdi o gelmesin,biz ona gitmeyelim,görümcem gelecekmiş napsam,kaynım geliyor vb.... ah ah demeden edemiyorum,toplum olarak bi garipleşiyoruz artık..konu sahibi arkadaşım adı üsütnde bayram,aileler bir araya gelir normal olarak.annenizin tepkisini anlayamadım,büyüklük yapıp "olsun kızım o da kardeşin sayılır onu da getirin" demesi gerekirken rahatsız olacağı konusunda sizi zor durumda bırakıyor..o da zaten çekinir sizden,emin olun..rahatsızlık duyacağınız birşey yok bunda..o sizin kardeşiniz,öyle düşünün..

Tamam kardeşinin yanında rahat edemiyorum demenizi anlarım amaa...
Birinci gün anneannende, ikinci gün annende olacakmışınız..
İnsaf yanii sen anneni anneanneni gezeceksin bayramı onlarla geçireceksin de, bu çocuğun abisiyle birlikte olma hakkını neden kısıtlıyorsun?
Yok o sizin kardeşiniz olsaydı da durum şöyle olurdu
"Kardeşim bize geldi zaten ayda yılda bir geliyor, bayramın birinci gününü eşimin anneannesinde, ikinci gününü de kaynanada geçirecekmişiz..
Ben kardeşimle hangi ara zaman geçireyim...vs vs vs"
O yüzden de kayınbiraderini de yanınızda götürün gerekirse ziyaretleri kısa tutarak...

Son düzenleme:
bayramda sizinle olmasi sorun olmasa gerek, tanri misafiri denir..

ama temizlikte filan gelmesi uygun olmaz bencede...ben evimde misafir varken temizlik yapamam..yani kardes gibi gorursun sen ama karsidakini bilemezsin. kaldiki erkek milletine kolay kolay guvenmiyorum.

ben de anlayamıyorum böyle şeyleri...eşimin kardeşinden rahatsız olmak hiç aklıma gelmez...

Hanimlarimizda sorun var ufak tefek seyleri sorun ediyorlar. Kendi ailem olursa olur ama esimin ailesi olmaz gibi bir tutum icindeler. Iste o zaman aile ici savas basliyor. Benim ailem senin ailen. Keske bu kadar bencil olmasak ...

Ayrica o gencin gelmesini bir hava degisikligi olarak düsünüyorum. Biraz rahatlamak icin yaniniza gelmek istemis olabilir.

Ne var bunda anlayamıyorum
bahsedilen kişi eşinizin kardeşi.Evlenince sadece eş ile evlenilmiyor yeni bir aile kazanıyor insan.Ne var bayramı sizinle beraber geçirse neyinden rahatsız olunabilir ki.

Kusura bakmayın da bana çok saçma geldi tavrınız. Ne yani adamın mı sucu kiz degil de erkek kardesinin olması? Kiz olsa neyse de erkek olunca avea kaçar, cok garip .
Hem kayinbirader kardestir, o da anlayışli bir insansa ne evin icinde dolanmak sorun olur ne de banyo vs.
Gecen Ramazan bayramında da bnm kaybım geldi bekar, 25 yasında. Anneme de dgr aile büyüklerine de hep beraber gittik , gezdik. Hic kimse de yadirgamadi.
Cok guzel bir Bayram geçirdik.

ya tabii ki kardeşiniz ama evli olsa eşiyle olsa daha farklı olur . bilmiyorum ne kadar aileden de olsa insan rahat edemez banyodur vs dir. :51:

canım sürekli banyo demişsinde, salonda mı banyo yapacak bu kadın anlamadım, banyoda banyosunu yapar çıkar, gelen kendi erkek kardeşi olsa, eşi kardeşin burda kalamaz dese, hoşuna gidermiydi gitmezdi

hadi bi takım taşkınları oluyodur burada bazen okuyoruz yengesine falan küfür ediyodur o zaman haklı ama sanırım o tarz durumlar yok

Son düzenleme:
gelecek zamanı mı bulmuş tam da bayramda..:53:

bende size :53:
bayramlar ne içindir sizce
kardeş bu ya kardeş
gelmesinin bi zamanı mı olması lazım
bayramda gelemez , plan varken gelemez , 6 aylık evliyken gelemez , yıldönümünde gelemez , eşlerden birisinin doğum gününde gelemez
yahu ne zaman gelicek bunlar
20 yaşında erkek diye eve de almayın isterseniz annen ne diye sorun çıkaracak anlamadım
yatacağı bi yatak yiyeceğide bi tabak şey allah aşkına
bu kadar mı tahammülsüz olduk anlamıyorum
banyo yapacakmış evde dolaşacakmış
kapatırsın banyonu eşin varken yaparsın bu kadar basit
ne kadar çok takılır olmuşuz bazı şeylere
sonra evlilikler neden böyle
sana ufak bi tavsiye sakın eşine bu yüzden laf söyleme yada geldiğinde de suratını asma
eşinin cevabı hoş olmaz

Back
X