Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cocugu arayip ozur dileyecek nerdeyse gercekmi bu olay?yada seni trollemis mi acabaMerhabalar,çok şaşkınım ve üzgünüm.Bizim arkadaş çevresinden bir çocuk bana mesaj attı ve benden hoşlandığını söyledi.Ki hoşlanması mantıksız çünkü biz bu kişi ile tanışmıyoruz bile. Arkadaşımın arkadaşı kendisi.Benim erkek arkadaşım var ve direkt ona böyle yazdım.Benim bir ilişkim olduğunu,bir daha bana yazmaması gerektiğini söyledim.Ama çocuk bana yazmaya devam etti. "Çok üzüldüm,ama erkek arkadaşın olsa da ben dayanamam yine yazarım",tarzı mesajlar göndermiş. Bunları görünce çok sinirlendim tabii ve engelledim bu kişiyi.Bu olaydan sonea erkek arkadaşımla konuşurken sinirlerimin bozuk olduğunu söyledim ona. Ne olduğunu sordu.Olayı anlattım. Bana demesin mi buna niye sinirlendin diye.Dedim ki: "Duymadın mı çocuk sevgilim olduğunu duyduğu halde üzüldüğünü söylüyor,yazmaya devam edeceğim,diyor. Olabilir üzülmesi normal,dedi.İnsanlara böyle sinirlenip sert davranman büyük bir problem diye bildiğiniz beni azarladı.Hayatımda böyle bir şey görmedim. Normal bir insan;"Teşekkür ederim hayatım,güvenimi hiç boşa çıkartmıyorsun", filan der. Yanılıyor muyum?
Kesinlikle o kişi tekin değil zaten. O yüzden o kadar sinirlendim.Öncelikle erkek arkadasınıza bi "yuh" çekmek istiyorum. Ben olsam engellediğim beyefendiden sert davrandığim için özür diler erkek arkadaşıma tekmeyi basardım ama beyefendiye de şans vermezdim sonhcta sevgilisi olan birine yazıyor o da çok tekin değil gibi.
Gayet ciddiydi söylerken.Cocugu arayip ozur dileyecek nerdeyse gercekmi bu olay?yada seni trollemis mi acaba
Yok hayır yazan o değil,ondan kesinlikle eminim. Keşke öyle olsa. Zaten o zaman bir problem olmazdı.Acaba kendisi aratip yazdirmis olabilir mi, benim aklima oyle geldi sizi denemek icin ve yine kendisi engellenen oldugu icin oyle cocukca bi tepki vermstr belkide
Kesinlikle o kişi tekin değil zaten. O yüzden o kadar sinirlendim.
Eşim sevgiliyken sucuyu ,tupcuyu arattirmazdi bana..ben onu arardım o da tupcuyu..ben ararsam evde yalnız yaşayan bir bayan olduğum belli olurmusOrtasi yok sanırım bu arkadaslarin
Öyle yapacağım zaten. Sizce hiçbir şey demeden direkt ayrılayım mı? Yoksa bir konuşma mı yapayım? Hangisi içine daha çok oturur? Çok sinirlendim bu davranışına çünkü. İçine oturacak bir şeyler yapmak istiyorum.Bu kadar genişlik normal değil. Erkek arkadaşıniz garip bi modelmjş. Bence ayrılın.
Öyle yapacağım zaten. Sizce hiçbir şey demeden direkt ayrılayım mı? Yoksa bir konuşma mı yapayım? Hangisi içine daha çok oturur? Çok sinirlendim bu davranışına çünkü. İçine oturacak bir şeyler yapmak istiyorum.
Şaşırtmadı soğuttu beni hem de buz gibiBence sizle beraber olmasina ragmen talibiniz olmasi durumunu bastirmak yok saymak icin yapmis ve daha beter bir duruma dusmus olabilir tam tersi belki sinirlendi ama boyle tepki vererek sizi sasirtti ve amacina da ulasmis gozukuyor.
Şaşırtmadı soğuttu beni hem de buz gibi![]()
Hiç rahatsız olmayın zira erkek arkadaşınız sevgilisine başka bir erkeğin bakmasından hiç rahatsız olmamışMerhabalar,çok şaşkınım ve üzgünüm.Bizim arkadaş çevresinden bir çocuk bana mesaj attı ve benden hoşlandığını söyledi.Ki hoşlanması mantıksız çünkü biz bu kişi ile tanışmıyoruz bile. Arkadaşımın arkadaşı kendisi.Benim erkek arkadaşım var ve direkt ona böyle yazdım.Benim bir ilişkim olduğunu,bir daha bana yazmaması gerektiğini söyledim.Ama çocuk bana yazmaya devam etti. "Çok üzüldüm,ama erkek arkadaşın olsa da ben dayanamam yine yazarım",tarzı mesajlar göndermiş. Bunları görünce çok sinirlendim tabii ve engelledim bu kişiyi.Bu olaydan sonea erkek arkadaşımla konuşurken sinirlerimin bozuk olduğunu söyledim ona. Ne olduğunu sordu.Olayı anlattım. Bana demesin mi buna niye sinirlendin diye.Dedim ki: "Duymadın mı çocuk sevgilim olduğunu duyduğu halde üzüldüğünü söylüyor,yazmaya devam edeceğim,diyor. Olabilir üzülmesi normal,dedi.İnsanlara böyle sinirlenip sert davranman büyük bir problem diye bildiğiniz beni azarladı.Hayatımda böyle bir şey görmedim. Normal bir insan;"Teşekkür ederim hayatım,güvenimi hiç boşa çıkartmıyorsun", filan der. Yanılıyor muyum?