- 4 Mart 2010
- 116
- 0
- 116
4 yil once ayila bayila evlendik . evliligimizin 2 ci yilinda msn bi bayanla yazismalarini fark ettim.onurum kirildi gururum incindi boyle devam edemezdim kendime saygimi yitirmemeliydim.kaydirigubbakcemile tabi inkar edicegini dusundugum icin msn kayitlarini gosterdim ve bosanma noktasina kadar geldik ailelerin araya girmesiyle bir sans daha verdim . hersey yolunda guzel gidiyor bir dedigimi iki etmeyen ilgili sevgili bir es vardi karsimda suandada bu davranislarinda zerre degisme yok abartisiz yaziyorum sabah giderken oper eve gelirken oper gece sarilmadan uyumaz hic birseyime karismazmaz kisitlamaz.ve o gun bilg bozuktu benim bilg kullaniyordu bende karsisinda oturuken telefonunu aldim gazette okuyacaktim tlf baktim msj kismi acikti uygunsuz msj ister istemez okudum
tlf nosunu Aradim bi bayan cikti tabi cok kotu oldumsenağlama.suan oyle huysuzluklar yapiyorum ki bi kavga ciksin tartisma ciksin yok cunku nefret etmek istiyorum sogumak istiyorum .bunu bir kez daha hak etmedim hemde hic.
klava: