Bir dediğimi iki etmeyen, ilgili ama aldatan bir koca..

nurmine

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2010
116
0
116
4 yil once ayila bayila evlendik . evliligimizin 2 ci yilinda msn bi bayanla yazismalarini fark ettim.onurum kirildi gururum incindi boyle devam edemezdim kendime saygimi yitirmemeliydim.kaydirigubbakcemile tabi inkar edicegini dusundugum icin msn kayitlarini gosterdim ve bosanma noktasina kadar geldik ailelerin araya girmesiyle bir sans daha verdim . hersey yolunda guzel gidiyor bir dedigimi iki etmeyen ilgili sevgili bir es vardi karsimda suandada bu davranislarinda zerre degisme yok abartisiz yaziyorum sabah giderken oper eve gelirken oper gece sarilmadan uyumaz hic birseyime karismazmaz kisitlamaz.ve o gun bilg bozuktu benim bilg kullaniyordu bende karsisinda oturuken telefonunu aldim gazette okuyacaktim tlf baktim msj kismi acikti uygunsuz msj ister istemez okudum :kahve: tlf nosunu Aradim bi bayan cikti tabi cok kotu oldumsenağlama.suan oyle huysuzluklar yapiyorum ki bi kavga ciksin tartisma ciksin yok cunku nefret etmek istiyorum sogumak istiyorum .bunu bir kez daha hak etmedim hemde hic.:oklava:

bizde 3 buçuk yıllık evliyiz kocamda o kadar üstüme düşüyor ki gezmeme tozmama hayatıma asla karışmaz çok bağlıyız birbirimize işe gittiği 8 saatte bile onu çok özlüyorum bana böyle bişey yapsa asla affetmezdim evlilik hayattaki en önemli şey ben nasıl sorumluluğumu biliyorsam oda bilecek affetme arkadaşım çek restini boşa gitsin nereye kadar uslanmaz ki bu adam bak şansı bile geri tepmiş yapma hayatına yazık

bizde 3 buçuk yıllık evliyiz kocamda o kadar üstüme düşüyor ki gezmeme tozmama hayatıma asla karışmaz çok bağlıyız birbirimize işe gittiği 8 saatte bile onu çok özlüyorum bana böyle bişey yapsa asla affetmezdim evlilik hayattaki en önemli şey ben nasıl sorumluluğumu biliyorsam oda bilecek affetme arkadaşım çek restini boşa gitsin nereye kadar uslanmaz ki bu adam bak şansı bile geri tepmiş yapma hayatına yazık

bencede katiliyorum sana huylu huyundan vazgecmez bugun telefon yarin yatakta yakalarsin kizmada allah sair versin sana affedilecek bise degil nefsine yenilmis

antikacım çok üzgünüm cumartesi günüm var ama kısmetse akşam üstü uğrarım mutlaka devrimime sarı paşaya bak bişeye ihtiyacın olduğunda alo de hemen gelirim yanlız adresi yaz özelden kaydirigubbakcemile3 ohaoldumsmile

Son düzenleme:
Cok üzgünüm gercekten hic kolay degil.Siz bir sans vermissiniz o bunu degerlendirememis kendi kaybetti.Bazıları böyle davranmayı huy ediniyo.Sinir oluyorum böyle erkeklere.

Bir sans daha vermek eminim ona ödüL olur.Kesinlikle kendi fikrim ben olsam bosanırdım.:delphin:

ne kadar fazla şans verirsen o kadar fazla aldatılırsın adamın kaybetme korkusu olmayacak ki nasılsa affediyorsun bnun için ağılığını koy ortaya o seni kaybetmekten korksun dimdik ayakta dur sen

Neyi bekliyorsunuz bir kez daha aldatılmayı
3. kez yakalamayı mı?Arkadaşım kendine gel!
Tartışma çıkarmak için bahane aramana gerek yokki
elle tutulur gözle görülür sebeplerin varken
hala neyin peşindesin?bu adam seni haketmemiş
ve hiçbir zamanda haketmeyecek emin ol
Boşanmalısın bence,erkek milleti yalvarır yakarır
ilk ve sondu der ama onun sonu gelmez!
Allah kimsenin başına vermesin..

Çocuğunuz mu var? Aldatıldığınızı bildiğiniz halde sizi tutan şey ne?

4 yil once ayila bayila evlendik . evliligimizin 2 ci yilinda msn bi bayanla yazismalarini fark ettim.onurum kirildi gururum incindi boyle devam edemezdim kendime saygimi yitirmemeliydim.kaydirigubbakcemile tabi inkar edicegini dusundugum icin msn kayitlarini gosterdim ve bosanma noktasina kadar geldik ailelerin araya girmesiyle bir sans daha verdim . hersey yolunda guzel gidiyor bir dedigimi iki etmeyen ilgili sevgili bir es vardi karsimda suandada bu davranislarinda zerre degisme yok abartisiz yaziyorum sabah giderken oper eve gelirken oper gece sarilmadan uyumaz hic birseyime karismazmaz kisitlamaz.ve o gun bilg bozuktu benim bilg kullaniyordu bende karsisinda oturuken telefonunu aldim gazette okuyacaktim tlf baktim msj kismi acikti uygunsuz msj ister istemez okudum :kahve: tlf nosunu Aradim bi bayan cikti tabi cok kotu oldumsenağlama.suan oyle huysuzluklar yapiyorum ki bi kavga ciksin tartisma ciksin yok cunku nefret etmek istiyorum sogumak istiyorum .bunu bir kez daha hak etmedim hemde hic.:oklava:

bırıncı şansı evlenerek ikinci şansı aldatılıp affederek verdin üçüncüyüde vericeksin heralde???Mesajı görmene ragmen hala aynı çatı altında olduguna göre?

Malesef arkadasım huylu huyundan vazgeçmiyor işte!!!
Sende bir defa affettin diye diğerlerini sineye cekmezsin umarım..

Pılını pırtını topla koy kapının önüne.
Keşke seni SEVSEYDİ cok ilgi göstermeseydi de ALDATMASAYDI.

Bizler burda bazen eslerimiz bizi anlamıyor cok ilgi göstermiyor diyoruz yakınıyoruz..
Ama kıymetini anlıyoruz böyle esleri görünce..
Sahteden ilgi gösterip aldatması daha mı iyi..

Allah yardımcın olsun canım. Ver eline mahkeme kagıdını bak o zaman anlar sensizliği.

Sizi incitmek istemem ama işin içinde aldatma varsa ondan önce saydığınız bütün güzellikler değerini yitirir benim gözümde...
Allah yardımcınız olsun...

çok zor affet desen bi tülü affetme desen bir türlü boshayallersmile
ben affedemezdim alsanaalsanasmile
ama göryorum ki sen yurtdışındasın durumları bilemem ama en azından ,
bir evde sadece ev arkadaşı olup, okulunuzu bitirip türkiyeye dönüp yada orda yeniden bir hayat kurabilirsin eminim yapabilirsin olumunekankayizsmile

allahım kendimi yerine koydum allahıma şükür 5 yıldır tanıyorum eşimi 3 yıllık evliyiz sağolsun hergeçen günümüz daha güsel onunla ama böyle bir durumda allahımyaşatamasın ama ne yapardım ne ederdim bilemedim asla telafisi olmayacağını bilir ama insan başına gelince nasıl davranır bilmiyorum allahıma şükür ailem dağ gibi arkamda durur ve muhtemelen boşardım öfkemden

arkadaşım kusura bakmada hem senin her dediğini yapıyor üstüne titriyormuş gibi yapıyor.arkandan iş çeviriyor.ayıptır ya iki yüzlülüğün ta kendisidir...kusura bakma ağır konuştum belki ama bu ALDATILMA olayını duyunca kendimden geçiyorum..insan sevdiğine eşine ya da sevgilisine nasıl yapar bunu...kötükedihüso

canım hem senın yuzune guluyor ama arkandan iş çevırıyor.arastırmalara gıre zaten esını aldatan bırısı anlamasın dıye daha cok ustune tıtrermıs bıseyden anlamasın dıye onu sonsuza kadar sevdıgıme ınansın dıye.
allah sabır versın

2 sene önce boşanma noktasına gelmişsiniz,
hadi yine büyüklük edip bir şans daha vermişsiniz.
Ama eşiniz 2. şansını yine sizi aldatmakta kullanmış.
Eşiniz size karşı çok iyi, sıcak, fedakar, sevecen olabilir ama
eşinizin bu hoş halleri aldatma acısını örtmeye yetebiliyor mu?

Eğer ki yetiyor, canımı yaksa da,yine de yaralarıma merhem olabiliyor derseniz;
boşanmayın derim, zorla kavga çıkararak eşinizden kendinizi soğutmaya çalışmayın.

Ama yok her ne kadar iyi davranırsa davransın bu 2. aldatma hiçbir olumlu davranışı beni etkileyemez derseniz;
şu an o evde durmanız bile hata.
Zorla eşinizle kavga çıkartmaya çalışarak,
eşinizden zorla soğumaya, nefret etmeye çalışarak birşey elde edemezsiniz,
bu ikilem sizi çok daha fazla yıpratır.

Ya çekin gidin bitirin, ya da eşinizin size olan güzel davranışlarını ön planda tutup;
hatasını görmezden gelin,içinize atın.
İçinizden ne geliyorsa, olumlu veye olumsuz kesin bir karar alın ve uygulayın
.

Back
X