Bir dediğimi iki etmeyen, ilgili ama aldatan bir koca..

bende aynı şekilde aldatıldım çevremin yalvarmalarına karşı boşandım 7 yıl geçti boşanalı inan kaybım olmadığı gibi kazancımda oldu iyi yapmışım diyorum çok zor bir durum hiç bir bayan yaşamak istemez ama nedense hemcinslerimizle yaşıyoruz nasıl bir vicdandır ki evli olduğunu bile bile paylaşıma açık iğrenç düşüncede hemcinslerimiz var utanıyorum ben böyle hasta ruhlu kadınlardan bir insanın yuvasını yıkmak üzmek nasıl bir zevk verebilir hele hele böyle ihanete meyilli pislik bir adamla gezen kadında o derce pislik benim onu af etmem ödül olacaktı ben güçsüz bir insan değilim ben varken başkasına kapı açana uğurlar olsun asalak olmadım hiç çok zor severek ayrılmak çeken bilir ancak ama en iyisi ayrılmak şans vermek değil onun adı ikinciiyi de hak ediyorum boynuzlayabiilirsin beni ben hep burada olcağım demek af etmenin karşılığı sakın bunu yapmayın adiliklerine adilik katmayın yaptıkları ayıp hünermiş gibi destek vermeyin derim

artık msni geçmiş telefon mesajları varsa olay ciddi yani
zaten zamanında yakalanmış ve boşanma noktasına gelmişsiniz
aynı hareketlere devam ediyorsa seni kaybetmeyi göze alıyo demek ki sen de gerekeni yap bence belli
bide bunu da affederseniz arsızlığı iyice ele alır sadece biraz daha tedbirli davranarak aldatmaya devam eder

bir dediğini iki etmeyen biri ama aldatıyor nasıl bir cümledir ... yani seni aldatarak zaten sana en büyük kötülüğü yapıyor ..neyin iki etmemesinden bahsediyorsun .... beni paraya boğuyor kürkler arabalar bana yeter diyorsan devam et tabi .. sonuçta bu şekilde ilişki sürdüren çok kadın var ... aman canım banane diyen ...

Cook uzuldum .. esin yine nefsine yenilmis. Acaba suanki iliskisinin boyutu ne? Sadece tel gorusmesimi, sanal birseymi? Gerci oyle bile olsa çok acı uzucu birsey. Neden direk hesap sormak yerine huzursuzluk çikarrmayi tercih ettiniz? Ogrendiginizi neden sakliyorsunuz? Birde cocugunuz varmi merak ettim.

kızlar bu konu 2010da açılmış ya nası hortlamış anlamadım
boşuna yazıyoruz

bence böyle konu açanlar sonucunu da yazmalı biz zaman ayırıp sizin derdinize ortak oluyoruz.iyi veya kötü fikir veriyoruz.:51:

slm kizlar cok ozur , bir sure ara verdim ve kendimle ilgili cok yenilik yaptim, oncelikle konustugu kisi bayan evet fakat isi icabi gorusmesi gerken biri gibi gorunuyor, ben biraz fazla kuskucu oldum o donemelerde , kesin bi kanit bulamadigim icin 2 ci sansi devam ediyo, baska sorunlarda gelip gidiyo da halledilmicek gibi degil ,

Back
X