Bir dediğimi iki etmeyen, ilgili ama aldatan bir koca..

arkadaşım hiç aranı bozma, bozma ki erkenden boşanın.ailesi de size hak verecektir.bence hemen boşanın.sakın üzülmeyin.hayat herşeye rağmen sürüyo.

Brownim yanlış anlamışın sanırım canım.
Arkadaş kendi rezil olur diye düşünmüyor.
Kocası bu işten kolayca sıyrılmasın istiyor,
elaleme rezil olsun, sürünsün, kazancını keyfince yemesin
ve başkalarına da yedirmesin istiyor.
Ama eşine karşı hak elde etmesi için;
aldatma olayını ispatlaması lazım, bunun için de sessiz kalıp;
delil arayışı yapmak istiyor.
Sırf bu nedenle sessiz şu an anladığım kadarıyla,
yoksa boşanmaya karar vermiş.
Bebeğinin nafakası için kendi lehinde boşanma olması lazım,
rabbim yardımcısı olsun.
Yaşayanlar aldatılma acısının, ölüm acısından ağır olduğunu söylüyorlar.:sinifsinif:

sevgili papatya_2004;
evet haklısın yanlış anlamışım
senin yorumunu okuyunca tekrar
konu sahibinin yorumuna göz attım
teşekkür ediyorum...

evet eşi bukadar kolay sıyrılmamalı
sürünmeli,zaten rezil bir insan
daha da rezil olmalı

2.kez aldatılıp soğumadıysanız boşuna beklemeyin bir şey olsa da soğusam diye.
Kavga etmeden sakin düşünüp karar vermek lazım.
Öncelikle konuşup bu mesajların ne olduğunu sormak lazım.
Burada okuduklarımızdan genelde kocalar ' aa o benim tlf. kartım değil, arkadaşımın' derler ve kadınlar da hep buna inanırlar.:1:
Eğer kendine gelen mesaj ise yine sakince takip edip boşanacaksanız delil toplamak en iyisi.
Evliliğe devam edecekseniz de bu huyundan vazgeçirmek için gerekirse aile terapistine gitmekte yarar var.
Sizin ve çocuğunuz için en hayırlısı ne ise öyle olsun derim.

msj larinda askim sevgilim gibi yazilar yok suan ama kur yaptiklari belli yeniden baktim msj hanesine silmis diger bayan ark duruyor onunkini silmis demekki benim rahatsiz olacagimi bunler nedir diye soracagimi biliyor.. ayri bi banka hesabi actim bugun harcamis gibi yapip birikim yapmak istiyorum. durum iyice belli olunca kopacak firtina bu sefer nasil kamufile edicek acaba

Sizinki de iyi sabır ve bu kadar sabır da ilginç.
Elime net kanıtlar geçsin mantığını anlıyorum da,
duygusal anlamda anlamıyorum.
Merak ediyorum, mesela şimdi aynı evde eşinize nasıl
davranıyorsunuz, aynı sıkcaklıkta mı,
muhabbetiniz olmuyor mu?
Bunları nasıl gerçekleştirebiliyorsunuz hiç birşey olmamış gibi.
Eşiniz anlamıyor mu birşeyler, bir soğukluk vs.
Sanırım siz tam olarak bir aldatma olduğuna inanmıyorsunuz.
Bunu mu ortaya çıkarmaya çalışıyorsunuz?

Canım allah yardımcın olsun.insanın eşini severken boşaması zor ama aldatılmak çok kötü birsey .bunu hazmedebilecekmisin.eşinle konus hala devam ederse boşanmak en iyisi gıbı :(

nasıl olacak bu iş..birikim yapıp ayrılamyı bekleyinceye kadar, ne kadar zaman geçer kimbilir..

ne yapmasını bekliyorsun adamın aşık olup seni terketmesini mi bekliyorsun,pes yani demekkki senin eşin tek eşliliği kabul etmiyor.

hala net bi kanit yok elimde geyik muhabbeti simdi konusssam sen bana bunu nasil yakistirrisin der isin iscinden cikar haklida net bi kanititm yok bosuna koz vermis olurum eline ..bu arada karsidakide evli bir bayan ..

internetin başında çok duran insanlara bu internet herşeyi yaptırır. bence bilgisayarı kaldırıp at bi kenara. telefon mesajlarının silinmesine gelince eşim annesinden kardeşinden gelen mesajları bile siliyor ve bana bahsetmiyor. bence saklanılan herşey aldatmadır. çok iyi düşün. sadece konuşmalarla kendi egosunu tatmin ediyor olabilir, bekarlıktan alıştıgı bi durum olabilir. interneti evden kaldırarak ve daha fazla birlikte zaman gecirerek bunun önğne geçebilirsin. bu evliliği isteyip istemediğini kendine itiraf etmen çok önemli.

Bana göre aldatmayı affetmek en büyük hatadır ve siz o hatayı yapmışsınız...
Seni affediyorum gel beni tekrar aldat demektir aldatmayı affetmek...

bir ata sözümüz varya bekara eş boşamak kolaydır diye.kendimide bu bekar kadronun içine alaraktan sizinle kısa birşey paylaşmak istiyorum.annem 20 senelik evliliğini aldatılma sebebiyle bitirmiş bir hanım.çok sevdiği eşinden önce şüphelendi sonra araştırdı sonrasındada boşanma davasını açtı.bütün engellere rağmen 20 seneyi bir kalemde sildi.bir başka bölümde gene kısaca anlatmıştımannemin boşanma evresini.dimdik ti.boşanırken gıkı bile çıkmadı.tabi bunda iş ve diğer olanaklarında etkisi olabilir.annem belki çalışan bir hanım olmasaydı boşanamicaktı.şartlar size neyi sunuyor bilemiyeceğim.ancak diyeceğim o ki hayat sizin hayatınız.biz dışardaki insanlar ancak ufak masum yorumlar yapabiliriz.sizinde mutlu olmaya hakkınız var.eminim dünyadaki en güzel şeyleri hakediyorsunuzdur

biraz önce bende başka bi topiğe yazdım hatta bu konuda..eşimle evlendikten sonra ilk kavgamız şuydu..evlendikten sonra eşimin evine yerleşince onun bilgisayarını kullanmaya başladım..kendi bilg.mı kendi bekar evimde annemlere bıraktım..bigün bi baktım eşim benle sevgiliyken eski sevgilisine seni unutamıyorum,sende benim sana yaptığım delilikleri unutamazsın vb,canımlı cicimli msj lar yazmış ve kızdan tlfnu istemiş..düşünün benle sevgiliyken..neyse ben bunu evliliğimin ilk ayında gördüm bilgisayarında..gördüğümde eşim işteydi..öğlen yemeğe geldi..ben barut gibiyim tabii :)) noldu bişey mi oldu dedi..bugün bilg.nı karıştırırken eski sevgilinle mesajlaşmanı gördüm..benle sevgiliyken ona neler yazmışsın vb dedim..avazım çıktığı kdr bağırıyorum tabii bu arada..yüzü kızardı korktu..benim bu konuda hassas olduğumu evlenmeden bilirdi..aldatılsam 10 çocuğum olsa gene ayrılırım ben..bunu evlenmeden yüzüne söylemiştim..neyse işte o zaman sevgiliydik senle,bekarlık o bu evlendikten sonra asla olmaz,olmadı,olmıycak vb dedi..benim ona cvb ım şuydu:senle şuan sevgili olsak suratına tükürür çeker giderdim,bidaha da seni yolda görsem selam bile vermezdim sana..dua etki evliyiz,evlilik böyle bişey dedim,çekip gidemiyosun hemen dedim..ve şunu da unutma sana hayatım boyunca aslaaaa güvenmiycem artık bittin benim gözümde dedim..gerçekten de öyle oldu ona asla güvenmem..hep kontrol ederim..hatta gözünün önünde kurcalarım tlfnu nu..
konuya gelince ben sevgiliyken eşim sevgilisiyle mesajlaşmış diye ben ilk ay ayrılıyordum düşün evlenmeden öncesi..ben bunu kendisine de söylüyorum hamile olsam o an aldatılsam çeker giderim ayrılırım..bu yapı meselesi tabii..kimseyi eleştirmem bu konuda..ben yapamam sadece,başkasını bilemem..kendi görüşüdür..ben çok kızıyorum bu erkekler kendilerini ne sanıyolar yaaa sürekli bi aranıyo modundalar,elleri dursa gözleri durmuyo..kadın yapsa taşa tutarlar..nerde o yoğurdun bolluğu yaaaaaa :47:

bir yanlış bütün doğruları silmez bu onu boşaman için geçerli bir sebep değil boşandıktan sonra hayatına gırecek baska bır kısının aynı seyı yapmıcagı ne malum oda beceriksizmiş hem aldatıyor hem iz bırakıyor demekkı aldatmayı huy edinmemiş edinse profosyonelce yapardı demekki seni seviyor amabir yandan da başka şeyler cazip geliyor bence aile terapistine başvurun birlikte yada biraz ara verin evlerinizi ayırın son bir şansı hakeder bence her evlilik kurmak zordur yıkmak kolaydır boşan diyenler acaba kendi hayatlarında bunu ygulayabilir mi sağ duyulu olun aklınızı ve duygularınızı tartın uzmandan yardım alın gerisi boş

bir yanlış bütün doğruları silmez bu onu boşaman için geçerli bir sebep değil boşandıktan sonra hayatına gırecek baska bır kısının aynı seyı yapmıcagı ne malum oda beceriksizmiş hem aldatıyor hem iz bırakıyor demekkı aldatmayı huy edinmemiş edinse profosyonelce yapardı demekki seni seviyor amabir yandan da başka şeyler cazip geliyor bence aile terapistine başvurun birlikte yada biraz ara verin evlerinizi ayırın son bir şansı hakeder bence her evlilik kurmak zordur yıkmak kolaydır boşan diyenler acaba kendi hayatlarında bunu ygulayabilir mi sağ duyulu olun aklınızı ve duygularınızı tartın uzmandan yardım alın gerisi boş

sizin adam için o 1 yanlışı bütün doğruları silmez dediğinizden kadınlar hastalık kapıyor..aıds,hepatit o bu vb..siz bekarsınız herhalde..sizde evlenin,sizde bi erkek için fedakarlık yapın,ondan karışılık olarak aldatılma görün sizde hazmedemezsiniz..
madem aldatıcaklar karılarını ve sizlerde göz yumcaksınız neden evleniyorsunuz ki?size soruyorum mesela alıntı yaptığım arkadaşım..o zaman hiç evlenme..en azından evlenip aldatılıp alçalcağına sen bekar ol o bekar olsun karışılıklı başka kadın erkeklerle aldatın birbirinizi o şekilde ilişki yürütün..bare evlilik kurumunu zedelemeyin yaaa..
evlilik bu..ne umutlarla ne fedakarlıklarla kuruluyor ve aslaaaaaaaaaaaaaaa bu kurumun hakkı aldatılmak değil..derdin varsa boşanırsın ne b.kkk yersen yersin..git istediğin kadının yada erkeğin koynuna gir ondan sonra..naparsan yap..

bekar olmam neyi değiştirir bekara boşamak kolay derler bende zaten tam tersi boşanmamsından yanayım bazen insanlar yaptğı hatanın farkına varıp vazgeçebiliyorlar akıl vericek olan bızler değiliz bu konuda uzmanlar varken sadece bazı ınsanlar cok sevdikleri halde buna devam ediyorlar bazen bu bir hastalık olabiliyor tedavi gerektiren onun dışındakileri daha seviyesizce yapılanlara yorumum yok ama evlilklerin çoğu bu testten geçebiliyor boşanmak akıl işi gibi gelmedi

bekar olmam neyi değiştirir bekara boşamak kolay derler bende zaten tam tersi boşanmamsından yanayım bazen insanlar yaptğı hatanın farkına varıp vazgeçebiliyorlar akıl vericek olan bızler değiliz bu konuda uzmanlar varken sadece bazı ınsanlar cok sevdikleri halde buna devam ediyorlar bazen bu bir hastalık olabiliyor tedavi gerektiren onun dışındakileri daha seviyesizce yapılanlara yorumum yok ama evlilklerin çoğu bu testten geçebiliyor boşanmak akıl işi gibi gelmedi

bekar olman şunu değiştirir..evlilik kolay kurulmuyo..sen bekarsan sevdiğin varsa sen ayrı yerde yaşıyosun,o ayrı yerde dimi..evliysen aynı çatı altındasın ve evlilik adına nelere katlanıyosun,nelere susuyosun yada göz yumuyosun..kendinden bi sürü şeyi feda edebiliyosun evlilik adına..ben kendimden evlilik adına bi sürü şeyi feda ederken,karşımdaki adam beni nasıl aldatır ya..ve ben onu nasıl affedebilirim!!..bekar olsak neyse anlarım ama evlilik bu..ben fedakarlığımı,özverimi yapmışım üstüne ondan bi de aldatma mı görcem..yuhhhhh artık derler adama..ben kadın olmuşum onu koca yapmışım kendime,o üstüne beni s..rtüklerle mi aldatcak..yok artık yaaaaa...o kadar da değil..
bu yürek ve mezhep meselesi..ben hamile olsam da , 10 çocuğum olsa da aldatıldığımı anladığım an boşanırım..ve boşanırken de karşımdakinin canını yakarım her türlü maddi hakkımı arayarak onu bitirerek boşanırım..
psikolojik danışmanlara gitmem gerekirse boşandıktan sonra giderim..DENENMİŞİ DENEME derler..diyen de çok haklı..elin kadınınla beni aldattıysa adam 1 değil 1.000 evlilik danışmanı gelse bana sökmez..elin pis kadınına değdiği elini benden öte tutsun öyle adam..

Back
X