- 23 Şubat 2015
- 999
- 389
- 103
- Konu Sahibi Kirpapatyam46
-
Yo kötü değil ne yapmalı onu bilmiyorum zaten mesafeliyimKötü değilken nasıl kötü davranayim diye mi soruyorsunuz?
Neden yapacaksınız bunu? Bırakın onlar kötüyse mesafeli olun, kötü olmak niye?
Onların derdi kendi eş taraflarına bakın işte konuşmuyorum ben onla demek göstermekKendi dugunu olurken iyi, sizinki olurken kotu davranmaliydi. Gorumceniz bastan taktikleri yanlis uyguluyor. Sizi de kendine uydurmus. Uzak durun ve uzulmeyin. ☺
Yo kötü değil ne yapmalı onu bilmiyorum zaten mesafeliyim
Cnm çok karışık ya. Yazını düzenlesen mi acaba.Kızlar slm bir şey sormak istiyorum....
Şimdi en ve eşimin iki ablası konuşmuyoruz. Eşimin iki ablasıaynı ailede gelin
Şimdi biz onların aileden irinin Düğününe mevlütüne yada bir organizasyonuna gitsem benle hiç konuşmuyorlar naletli gibiymişim gbi davranıyorlar. Kızıma bile yansıtıyorlar budavranışı 5 yaşında.
Ama bizim ailenin bir düğünü cenazesi etkinliği olunca bana iyi davranıyorlar. Bende saf. Onlara iyi davranıyor konuşuyor ediyordum. 2 ay önce görümceminnoğlunun düğünü vardı. Sanki gebertecek gibi davrandı kendimi çok kötü hissettirdi düğünde. Hafta sonu bizim düğünümüz vardı bana iyi davranıyorlar. Ki bende onlara iyi davranayım busefer yetti artık bende onlara kötü davrandım surat astım vb yani onların bana davrandığı gibi davrandım kendimi kötü hissediyorum yazık diye. Ben neden kötü olamıyorum sizce nasıl davranmalı bu tür insanlara.
Ben onları seviyorum onlar bana kötü davrandıkça iyi davrandım ama işi bebeğimede yansıtınca nefrett ettimKonu başlığı bile itici. Karekterinizi ortaya koyuyor. Sevmiyor olabilirsiniz ama hiç hoş değil.
Aslında konu çok uzun evet küslük var.Cnm çok karışık ya. Yazını düzenlesen mi acaba.
Niye kötü davranıyorlar. Küslük mü var ne hissettiniz hiç birşey anlamadım. Düğünde siz özel ilgi mi istediniz onu mu bulamadınız. Ya da sizi el yerine mi koydular. Çok karışık hiç birşey anlamadım.
Bu boyut beni aşarOnların derdi kendi eş taraflarına bakın işte konuşmuyorum ben onla demek göstermek
Çok tuhaf değilmi gercek ten.Bu boyut beni aşarAllah kolaylık versin
Bence mantık şu kızın tarafına aa ne kadar iyiler bak dedirtecek ve o kötü davranınca suçlu gelin olacak kendi taraflarına gelince de bildikleri gibi davranıyor biri sorunca da gelin şöyle yaptı ondan böyle yapıyoruz diye dedikodusunu yapıyorlardırKendi dugunu olurken iyi, sizinki olurken kotu davranmaliydi. Gorumceniz bastan taktikleri yanlis uyguluyor. Sizi de kendine uydurmus. Uzak durun ve uzulmeyin. ☺
Hay Allah razı olsunnn sizden nokta atışı yaptınızBence mantık şu kızın tarafına aa ne kadar iyiler bak dedirtecek ve o kötü davranınca suçlu gelin olacak kendi taraflarına gelince de bildikleri gibi davranıyor biri sorunca da gelin şöyle yaptı ondan böyle yapıyoruz diye dedikodusunu yapıyorlardır
Ben ki börülce salatası çok çok severim.Börülce tarifi var diye hevesle girdim. Şu görümcelere sadece görümce deseniz, isim takmaya çalışmasanız. Çok saçma çünkü. Börülce ne? Börülce kötü bir şey mi ki görümce yerine börülce diyorsunuz? Amaç ne yani?
Nasıl hayatlar yaşıyorsunuz ben anlamakta zorlanıyorum. Konuşmadığınız insanın düğününde ne işiniz var? Onları niye sizin ailenizin düğünlerine davet ediyorsunuz?
Uzak durun zaten konuşmuyormuşsunuz. Çocuğunuzu da bu olayların dışında tutun lütfen. Düğün, cenaze gibi yerde de uzak misafir gibi olun.Ben onları seviyorum onlar bana kötü davrandıkça iyi davrandım ama işi bebeğimede yansıtınca nefrett ettim
Börülce sevilmez mi ya. Börülce sevmeyen bizden değildirBen ki börülce salatası çok çok severim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?