Bir değil bin derdim var :(

bemesro

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2016
15
17
3
Herkese merhaba.

Çok kötü bir dönemden geçiyorum. Ne yapacağımı gerçekten bilemiyorum. Herşey üst üste geldi ve gelmeye de devam ediyor.

Eşim boşanmakta kararlı. Nuh diyor peygamber demiyor. Beni her yerden engellemiş ne arayabiliyorum ne mesaj yazabiliyorum.

Bir ayda iğne ipliğe döndüm. Nerdeyse hergün 1 kilo veriyorum. Psikolojim altüst durumda. Ne bir dostum var ne derdimi açacak bir yakınım

Son düzenleme:
Herkese merhaba.

Çok kötü bir dönemden geçiyorum. Ne yapacağımı gerçekten bilemiyorum. Herşey üst üste geldi ve gelmeye de devam ediyor.

Ard arda kötü şeyler yaşadım. Önce karnımdaki bebeğimi kaybettim sonra annem ciddi bir hastalık geçirdi, son olarak da eşim beni terketti. Bunların hepsi 2'şer gün arayla geldi başıma. Hangisine yanayım, napayım ne edeyim bilmiyorum.

Eşim boşanmakta kararlı. Nuh diyor peygamber demiyor. Beni her yerden engellemiş ne arayabiliyorum ne mesaj yazabiliyorum.

Bir ayda iğne ipliğe döndüm. Nerdeyse hergün 1 kilo veriyorum. Psikolojim altüst durumda. Ne bir dostum var ne derdimi açacak bir yakınım

eşin neden boşanmak istiyor ki? bi sebebi olmalı mutlaka.

Hemen her çiftin yaşadığı iletişim problemlerimiz oluyordu ama aşılmayacak derecede ciddi şeyler değildi.

Son birkaç aydır işiyle ilgili aşırı yoğunluğu vardı, gece gündüz çalışıyordu. Bunaldım deyip durdu. Her zaman destek oldum, işlerine yardımcı oldum elimden geldiğince.

Bu derecede aniden terkedilmek için aldatma, büyük bi yalan ya da bunlar gibi feci bişey asla olmadı aramızda.

Erkekler birden boşanmaya karar vermez. Size bunun sinyallerini vermedimi hiç. Yada siz anlamak mı istemediniz.

Bebegini kaybetmen annenin hastaligi kader de esin nwden bosanmak istiyor onu anlamadim

İnşallah öyle olur ama hiç umudum yok. İnançlı bi insanım, Allah'a sığınıyorum.

2 ser gun arayla mi oldu tum bunlar? Karninizdaki bebegi kaybetmenizle esinizdeki problemin bir alakasi olabilir mi?
Biraz daha detay verirseniz daha iyi yardimci olmaya calisiriz..

Geçmiş olsun canım :110: bazen aksilikler de hep böyle arka arkaya gelir ya hani,işte senin de öyle olmuş.Söylemesi kolay yapması zor ama metanetli ol,sabret emin ol senin için de güneş doğacak güzel şeyler olacak ama belki bugün değil zamanı var

2 ser gun arayla mi oldu tum bunlar? Karninizdaki bebegi kaybetmenizle esinizdeki problemin bir alakasi olabilir mi?
Biraz daha detay verirseniz daha iyi yardimci olmaya calisiriz..

Evet malesef :( bebeği kaybettim 2 gün sonra annemin hastalığına teşhis konuldu. Annemin yanına giderken saçma sapan bişeyden eşimle tartıştık. Ertesi gün boşanmak istiyorum diye tutturdu.

Bilmiyorum, hamile olduğumu öğrenince çok mutluydu el üstünde tutuyordu beni. Kalp atışını duyamadık bebeğin. Doktor kürtaj olmam gerektiğini söyledi. O gün haliyle hayatımın şokunu yaşadım. Bütün gün ağladım nerdeyse. Ben ağlarken eşim de facebooktan karikatür falan paylaşıyordu, umursamaz davrandı yani

Evet malesef :KK43: bebeği kaybettim 2 gün sonra annemin hastalığına teşhis konuldu. Annemin yanına giderken saçma sapan bişeyden eşimle tartıştık. Ertesi gün boşanmak istiyorum diye tutturdu.

Bilmiyorum, hamile olduğumu öğrenince çok mutluydu el üstünde tutuyordu beni. Kalp atışını duyamadık bebeğin. Doktor kürtaj olmam gerektiğini söyledi. O gün haliyle hayatımın şokunu yaşadım. Bütün gün ağladım nerdeyse. Ben ağlarken eşim de facebooktan karikatür falan paylaşıyordu, umursamaz davrandı yani
Size destek olmasi gerekirken nasil oluyor ya.. Bence o kasteddiginiz sacma sebep yuzunden degil altinda baska bir sey oldugunu dusunuyorum. Hemen sizi engellemesi her yerden silmesi vs.baska bir bir sebep olmali.:KK43:

Eşinin aklında ya da hayatında başka biri olabilir.

Artık ondan şüphelenmeye başladım. Böyle bişey yapacak bir insan asla değil benim gözümde ama bana bunları yaşatıp acılarıma acı katıp hiçbir şey yokmuş hibi, sanki ben yokum ve hayatında hiç olmamışım gibi davranması bunu düşündürüyor artık.

Mesela şu an tatile gitmiş

Back
X