Bir deli cesaretine ihtiyacım var

glnckn

Guru
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2009
148
7
318
35
İstanbul
Merhabalar.
Uzun süredir içimi yiyip bitren , aklımı kurcalayan biri var. Aynı apartmandayız fakat o başka işyerınde çalışıyor. sabahları karşılaşıyoruz arasıra ve ilk gördüğümden beri onunla tanışmayı çok istiyorum çünkü çok etkilendim. O 5 yıldır ben ise 3 yıldır burada çalışıyoruz ama ilk defa 5 ay önce karşılaştık ogün bugündürde takibindeyim elimde olmadan. Firma olarakda çok yakın değiliz bu kişilerle. ilkkez cesaretimi toplayıp günaydın dedim tek cümlemiz bu onunla :/ Tesadüfen adını ögrendim ve kişisel hesabını buldum paylaşım sitesinde. Ekleyip tanışmak istiyorum ama bir bayan olarakda bunu ben yapmış olmakdan çekiniyorum. Yanlış anlaşılmaktan ve açıkcası 2 firmayada rezil olmaktan çekiniyorum :18:
İçimde engel olamadıgım bi umut ve istek var. siz benim yerimde olsanız ne yapardınız , ben ne yapmalıym ?

Ya evliyse?15krktr

bence önce evli mi bekar mi nisanli mi sevgilisi var mi onlara bakmak gerek

sonucta siz tanismak isterken baskalarinin huzuru bozulabilir

bunları bende düşündüm evet oyüzden ilk başta bunu araştırdım. bekar , kız arkadaşıda yok..

bunları bende düşündüm evet oyüzden ilk başta bunu araştırdım. bekar , kız arkadaşıda yok..

Ondan eminsen ekle tabi de sohbeti nereye kadar uzatabilirsin?

sonunu gören kahraman olamaz canım. Ekle ne olcakki aşkını ilan etmiceksin ya bir naber nasılsın dersin gerekirse bi kahve içmeye çagarırsın ilerleyen zamanda ki belki sana kalmaz o davet eder bilemessin. ben olsam eklerdim ne var bundaki.

En kötüsü evli çıkması olur. Bence acele etme.. onun da niyeti varsa o da tesadüfler yaratsın ya da yaratmalı..

mesai bitimi kaç ???

eğer aynı saatlerde çıkıyorsanız,çıkışını kollayıp muhabbet edebilirsiniz.

facede ekleyebilirsin ama muhabbetiniz çok olmadığı için kabul etmeyedebilir..

tatlı heyecanlar bunlar ya..

Değil mi ama? İnsanın kalbi pır pır atar, geldi mi gelecek mi baktı mı :)

:))))) hemen atla kaçmasın elinden.

yanlış anlarsa sende söylersin böyle böyle diye.
sana dürüst olayım dersin :)))

Değil mi ama? İnsanın kalbi pır pır atar, geldi mi gelecek mi baktı mı :)

teşekkürlerr fikirlerinizi paylaştıgınız için :) işin en güzel yanı ofisimizde giriş kapısını,apartmanın içini gösteren bir kamera var ,ekranda hep açık oldugu için sürekli izliyorum geldimi gidiyor mu diye.. artık gözümü alamaz oldum ofisteki herkes farkında durumun. mesai saatlerimiz uymuyo biz 8:30 onlar 9da iş başı akşamda ben erken cıkıyrm mecbr.. ama birkaç defa bilerek geç geldim karşılaşabilmek için fakat denk getiremedm :/

Bence sadece uzaktan bi beğeni
Kurduğun hayaller onu yüceltiyor olabilir
Şimdi durduk yere böyle bir işe kalkışma
Bi sevdiği filan yoksa zaten siz böyle günaydın filan deyip gülücük atınca, kendisi iletişim kurma çabasına girer duygularınız karşılıklıysa..

yaklasık 3-4 aydır bunu yapmasını bekliyorum hala bi hareket yok :) garip belkide ama o bişey yapmadıkça benim aklıma daha çok geliyor. kaçan kovalanır durumu belkide..
2 gün önce profiline baktıgımda 'Neden İlk Adım Hep Erkeklerden Bekleniyor' diye bir yazı tavsiye etmiş :)

:))) umarım karşılaşırsın bir gün.

Evet ulaşılmaz diye böyle şu an
Hadi ya öyle mi paylaşım yapmış demek ki farkında ve daha çok koşmanızı sağlıyor
Boşverin kendi ilk adımı atsın

madem bu kadar etkılendn ilk karşılaşmanda slm ver konuş nasılsın falan tanış ısmını ona sor ondan sonra netten ekle bence ayyy ne güzeeell o heyecannn kalp kıpır kıpır

bence face ten ekleme görünce selamlaşmaya devam et laf at ama fazla da abartmadan bakalım ne yapacak :26:

aaahhh ahhhh bizden geçti bu işler
canım ölümlü dünya ilk önce arkadaşlığı amaçla belki hoşlanmazsın bazı hareketlerinden ya da belki bi yerden sonra o sana sarar hadi gazan mübarek olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…