• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir depolama hikayesi, tecrübeye ihtiyaç var

Mhtsmfhr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2019
625
803
103
Öncelikle okuyan herkese teşekkür ederek durumumu özetle anlatayım, kısa bir süre önce ankaradan istanbula eşimin işi dolayısıyla taşındık. Ankarada evimiz vardı burada malum kiralar ve diğer ödemelerimiz nedeniyle o evi kiraya vermek gibi bir düşünce oluştu. Şu an burada oturabileceğimiz 1+1 eşyalı bir daire için oradaki 3+1 evimizi kiraya vererek denk getirebiliyoruz bu da çok ayrı bir konu. Evimizi bozmadık çünkü memnun kalmazsak 2 sene sonra dönme gibi bir durumumuz olacak bu nedenle eşyalarımızı bir depo tutarak beklemek istiyoruz. İnternette bir çok sitede bunu araştırdım ve tatmin edici bir bilgi bulamadım. Burada tecrübe eden olursa akıl almak isterim. Çok teşekkür ederim.

Depoda pek sağlıklı kalmaz sanki eşyalarınız ama başka seçenek yoksa yapacak bi şey yok

Yani depo fikri çok mantıklı gelmiyor bana duran eşya yıpranıyor illaki ki profesyonellik de yok doğru dürüst. Oraya vereceğiniz parayla nakliye tutabilirsiniz. Evinizde kurulu düzen şeklinde kalsa okey ama böyle zarar olur size daha çok.

Konteyner sistemi ile depo yapan bir yer düşünüyorum apartmanın deposu var ama sağlıklı bir yer değil

Konteyner sistemi mantikli. Esyalar için güvence veriyorlar mi? Fiyat metrekare bazli veriliyor diye biliyorum. Bir fiyat alabildiniz mi?

Konteyner sistemi mantikli. Esyalar için güvence veriyorlar mi? Fiyat metrekare bazli veriliyor diye biliyorum. Bir fiyat alabildiniz mi?
Yarın arayıp sorucam fiyatını eminim ki her türlü garantiyi verecekler ama tecrübesi olan varsa trikleri öğrenebilirim. Sanırım konteynerde olunca sonraki taşınmada da onu alıp getiriyorlarmış taşınma sorununu da çözer bu diye düşündüm. Teorikle pratik hep farklı olur tabi.

Yarın arayıp sorucam fiyatını eminim ki her türlü garantiyi verecekler ama tecrübesi olan varsa trikleri öğrenebilirim. Sanırım konteynerde olunca sonraki taşınmada da onu alıp getiriyorlarmış taşınma sorununu da çözer bu diye düşündüm. Teorikle pratik hep farklı olur tabi.
Bilgi alırsanız burdan paylasim yaparsanız sevinirim.

Sadece Istanbul ve Ankara gibi buyuk sehirlerde var sanki bu konteyner sistemi

Bilgi alırsanız burdan paylasim yaparsanız sevinirim.

Sadece Istanbul ve Ankara gibi buyuk sehirlerde var sanki bu konteyner sistemi
Tabiki paylaşırım. Hatta İstanbul’daki firmalar için daha düzgün yorumlar okudum. Ankarada iki şirket var sadece

Öncelikle okuyan herkese teşekkür ederek durumumu özetle anlatayım, kısa bir süre önce ankaradan istanbula eşimin işi dolayısıyla taşındık. Ankarada evimiz vardı burada malum kiralar ve diğer ödemelerimiz nedeniyle o evi kiraya vermek gibi bir düşünce oluştu. Şu an burada oturabileceğimiz 1+1 eşyalı bir daire için oradaki 3+1 evimizi kiraya vererek denk getirebiliyoruz bu da çok ayrı bir konu. Evimizi bozmadık çünkü memnun kalmazsak 2 sene sonra dönme gibi bir durumumuz olacak bu nedenle eşyalarımızı bir depo tutarak beklemek istiyoruz. İnternette bir çok sitede bunu araştırdım ve tatmin edici bir bilgi bulamadım. Burada tecrübe eden olursa akıl almak isterim. Çok teşekkür ederim.
Depolar ne kadar guvenlı olur bılmıyorum

Kendin evinizin bir odasına yerleştirip kapıyı kilitleseniz. 3+1 ise 2+1 olarak kiraya verseniz. Depolama olayı yeni ve gerçekten güzel bir uygulama. Az alternatif olduğu için pahalı ve tecrübesiz olabilirler.

Back
X