- 23 Ağustos 2012
- 51.367
- En iyi cevaplar
- 1
- 239.135
- 898
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bilgilendirmek istedim halen kararsızım amaBilgi alırsanız burdan paylasim yaparsanız sevinirim.
Sadece Istanbul ve Ankara gibi buyuk sehirlerde var sanki bu konteyner sistemi
Nakliye icin 4 bin istemisler. Sigortayla 750 tl diyelim. Değer mi? Ev sizinse kalsin oldugu gibi derim. Sizin degil kira ise ve kira 1000 tl civari ise yine kalsin. 2000 ve ustu ise konteyner olabilirNakliyat da güvenilir bir firma ile görüştüm depolama sistemleri varmış 4 konteyner eşyanız olur nakliyat için 3920 TL alırlar aylık 565 TL ödemeniz olur dediler sigorta kısmını da sorup dönecekler. Bu nakliyat ücretini eşyalarımı başka yere götürürsem de isteyecekler çarpı 2 gibi düşünebiliriz.
Neden esyali vermiyorsunuz?Ev bizim zaten kiraya vermek için böyle bir organizasyon yapmak istedik
İki sene sonra kimseyi mağdur etmeyiz o anlamda demedim biz de kiracıyız sonuçta şehrime dönersem derdindeyim. Yine kirada kalır ev değiştiririm
Sizin de konteyner da mı kaldıbizim eşyalar depoda
kısa süre önce taşıdık bir sıkıntı olmadı şükür
9 ay kaldı ama sanmıyorum 2 yılda da bir sıkıntı olsun
baya paketliyorlar çünkü.
Şehir değişikliği yaptığım için büyük eşya transferi için de yüklü meblağ isteniyor daha pahalıya gelebilir öylesiEşyalı kiraya vermeniz depo ücretinden çok daha avantajlı olur
Yıpranabilirde biraz ama taşıma sürecindede yıpranıyo zaten
Depo kirasındanda kurtulmuş olursunuz
Yani şunuda anlamadım 2+1 tutsanız eşyaları salon kısmına sığdırıp 1+1 gibi yaşasanızda ödeyeceginiz kira aynı gibime geldi![]()
Sizin de konteyner da mı kaldı
Ben olsam evi hiç bozmaz kiraya vermez 2 ayda bir evi havalandırmaya giderdim. Belli ki diğer türlü içiniz rahat etmeyecek