Bir derdim daha var,hep var..

Bu sefer ben seni haksız görmedim mesela. Abin bi değişik..

Nişanlın da çok tatlı, sevdigi kızın ailesi de sevsin istiyo kendisini :)

Bisey olmaz sen alırsın nisanlının gönlünü, iki gülersin biraz sarılırsn "seni kimse üzsün istemiyorum aşkım o yüzden dedim ama zaten abimin sana düşüncesi değişmez endiselenme ters bi cevap da vermedim kii :)) " dersin tamaam. :)

Canını sıkma bunun için hiç. Ve birazck nisanlına yumusak davran, sanırım gergin bir dönemi. Bırak müstakbel eşine nazlansın adam, ona da iyi gelir bu :)
Haklısın canım o kadar çok üstüste sorunlar geldiki biraz yoruldum,gerçi onun tarafından bakarsak hem benimle hem abimle uğraşıyo

Annem abin bize danışmadı bile apar topar istemeye gittik diyo,empati yoksunu malesef

Maalesef bazi insanlar oyle.
Anlayisli olmasi gerek. Hem sizin kendi seciminiz. Sebepe baksana. Babasini sevmiyor. Cok komil
Herkes birbirine bayilmiyor zaten şu dunuada. Ama herkes birilerinin hatrina birilerine katlaniyor. Abinizde sizkm hatriniza babasina katlanacak ki nisanlinizin katlanilanacak durumu yok. Ilimli iyi bir adam zaten.

Abini kafamda canlandıramadım. Barışmak isteyene "hayır" diyor. Üstelik ortada bir mesele de yok aslında.
Ona göre çok önemli bi mesele var kendini saydıramadı ben onun sözünü dinlemedim,anneme babamada uzun süre trip attı bana neden danışmadınız sevmiyorum ben o adamı diye oğlum sen babasını napıcaksın dediler kaç defa

Ya tamam kayınpederim biraz değişiktir açık açık konuşur patavatsızdır kabul ediyorum ama nişanlımı niye suçlayalımki herkes annesini babasını seçemiyo evladınıda seçemiyo,abiminde kızı var o kadar çok büyük konuşuyoki geleceği merak ediyorum
Es geç canım hic takilma böyle şeylere sonuçta anne baba razı olmus. Kayınpedern ağzından evladına ne ? Hiç hoş bir tavrı yok abinin, inşallah yakın zamanda yaptığı yanlışı anlar ! Allah kimseyi evladı ile imtihan etmesin. Abinde sanırım "ben merkezcilik" var

Es geç canım hic takilma böyle şeylere sonuçta anne baba razı olmus. Kayınpedern ağzından evladına ne ? Hiç hoş bir tavrı yok abinin, inşallah yakın zamanda yaptığı yanlışı anlar ! Allah kimseyi evladı ile imtihan etmesin. Abinde sanırım "ben merkezcilik" var
Malesef bende tripli küsen biriyim ama böyle bi sebepten iki yıl kimseyle küsemem,nişanlımın abisi sürekli arar sorar bi ihtiyacınız varmı yapalım der o kadar imreniyorumki ben hiçbi zaman bu sahneyi yaşayamıcam

Malesef bende tripli küsen biriyim ama böyle bi sebepten iki yıl kimseyle küsemem,nişanlımın abisi sürekli arar sorar bi ihtiyacınız varmı yapalım der o kadar imreniyorumki ben hiçbi zaman bu sahneyi yaşayamıcam
Zaman gelir gelinlikler içinde gorur seni de pişman olur inşallah yaptığı saçmalığa ! Offf sanki var ya babası kızına darilmis ! Kusme sebebi sadece ona sormayisin mi ?

Sözünü dinlememiş olmam,inşallah zamanla bize karşı iyi olur.
Tövbe tövbe!! Abinin sevgi ile hiç alakası yokmuş sanki.. boşver canım sen ilişkini ayakta tutmaya bak inşallah mutlu olursun.. abinde muhakkak birgün anlamak zorunda kalacak... böyle sebepten kusulmez, bir abi kardeşine bu kdr kolay sırt dönmez ! Sakinligini ve saygını koru zamanla yaptığı hatayı muhakkak anlar :KK66:

Bu sefer sizi haksız bulmadım. Ama nişanlınız da haksız değil. Abinize yazdığınız mesajın kendisi yazdırmış gibi görüneceğini düşünüyor, öyle görünebilir evet. Sizin de niyetiniz iyi ama.
Keşke bu durumu öngörebilseydiniz ama yapacak çok da şey yok.

Üstelemeyin bence, birkaç gün bırakın kafasını dinlesin. Sakin kafayla açıklarsınız kendinizi tekrar.

Teşekkür ederim canım izin verse bilicem ama hala kırgın bana nasıl beni düşünmeden davranırsın diye kızıyo

çocuk yine haklı :KK70:
sana sen abinle aranı düzelt demiş benim aramı düzeltmeme yardımcı ol dememiş ki.. işgüzarlık yapmışsın..
bende olsam bende kızarım benim adıma çok üzülüyor falan denmesine..

abine gelince sonuna kadar haksız..

Bu abilere yaranılmaz ki..Sanki kendileri sütten çıkmış akkaşık..Sizin yapacağınız şey basit küçük olarak ararsınız açıp açmamak ona kalmış .

Nişanlın da sende iyi niyetlisiniz ama abinin yaptığı önyargı çok kötü. Babasını sevmiyor diye nişanlını neden sevmiyor onun ne zararını görmüş. Kaç yaşında adam kim bilir. Üstüne gitmeyin evlendikten sonra belki sever.

çocuk yine haklı :KK70:
sana sen abinle aranı düzelt demiş benim aramı düzeltmeme yardımcı ol dememiş ki.. işgüzarlık yapmışsın..
bende olsam bende kızarım benim adıma çok üzülüyor falan denmesine..

abine gelince sonuna kadar haksız..
Öyle demedi ama oda bana o kadar ısrar ettiki ara diye bende dayanamadım :)

Bu sefer sizi haksız bulmadım. Ama nişanlınız da haksız değil. Abinize yazdığınız mesajın kendisi yazdırmış gibi görüneceğini düşünüyor, öyle görünebilir evet. Sizin de niyetiniz iyi ama.
Keşke bu durumu öngörebilseydiniz ama yapacak çok da şey yok.

Üstelemeyin bence, birkaç gün bırakın kafasını dinlesin. Sakin kafayla açıklarsınız kendinizi tekrar.
Bugün daha iyiydi hiç o konuyu açmadı bile

Back
X