- 10 Ekim 2015
- 7.195
- 9.105
- 118
- Konu Sahibi homesweethome3
Sizin bu nişanlıdan başka varsa ben de istiyorum bi tane. Ne hoş adam ya.
Abinizle bir araya gelmeye çalışsanız?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle demedi ama oda bana o kadar ısrar ettiki ara diye bende dayanamadım :)
Abisi var evli :) Abimle biraraya geliyoruz bize geliyolar ama hoşgeldin abi hoşbulduktan öteye geçmedi muhabbetimiz yüzüme bile bakmıyokiSizin bu nişanlıdan başka varsa ben de istiyorum bi tane. Ne hoş adam ya.
Kimse ezmiyo arada kavgalarımız oluyo o kadaryine nişanlın haklı. ailecek çocuğu sağlam eziyosunuz. niye sizin aileyi çekiyo bilmem
Yalnız yakalayıp konuşun bence. Sizden net bir adım bekliyor olabilir. Cok gereksiz uzamış konu.Abisi var evli :) Abimle biraraya geliyoruz bize geliyolar ama hoşgeldin abi hoşbulduktan öteye geçmedi muhabbetimiz yüzüme bile bakmıyoki
Yapamıyorum işte bana sebepsiz uzak duran birine yanaşamamYalnız yakalayıp konuşun bence. Sizden net bir adım bekliyor olabilir. Cok gereksiz uzamış konu.
Karakter olarak benziyorsunuz sanırım, nişanlınızın size yaptığını abinize yapın işte.
Ben abimle aramı nişanlım yüzünden açmadım,o bana en başından resti çekti sevgili olursan konuşma o zaman benimle diye,bende bana böyle yaklaşan birine nasıl davranabilirimki x in ne suçu var abi demiştim ben söylüceğimi söyledim sevmiyorum babasını dedi bu cevap beni tatmin etmedi,nişanlımda sanki kendisinin şikayet ettirdiğini düşündüğü için kızdı halbuki dayanamadım artık ısrarla arıyo mesaj atıyo ama abim cevap vermiyo
Arkadaşlar öncelikle iyi,kötü destekleriniz için çok teşekkür ederim..
Nişanlımla en son üç günlük bi küslüğümüz oldu,kandilde o beni aradı ve kandil günü küslük olmaz diye telefonda konuştuk,barıştık..Buraya kadar güzel.
Babam,abim ve kayınpederim aynı şirkette çalışıyolar,bizde nişanlımla o şekilde tanışmıştık zaten.Abime ben nişanlımla konuşmaya başladığım zamanlarda anlatmıştım gizli saklı olmasın diye,abim aynı işyerinde olduklarından dolayı kayınpederimi hiç sevmiyor,kayınpederim biraz patavatsızdır ve bana bu işin olmasını istemediğini söylemişti bende x in(nişanlımın) ne suçu varki babasını sevmiyosun diye geçerli bi sebepmi bu demiştim ve sevgili oldum..
Gel zaman git zaman anneme babamada açıkladım ve abine ne oluyomuş biz severiz o aileyi dediler ve izin verdiler söz nişan oldu bildiğiniz üzere..Ama abim benimle bu sebepten dolayı iki yıldır konuşmuyor sözünü dinlemediğim için,oda benim gibi kindardır küstümü tam küser..
İsteme ve nişan döneminde sağolsun sorun çıkarmadı nişanlımlada konuştu,şakalaştı hatta yengeme efendi çocuk falan demiş ama babasını hiç sevmiyoNişanlım her kandil şu bu günlerde arar ama ne yazıkki abim benimle küs olduğu için açmıyo onun telefonlarını,nişanlımda abimin beni kıskandığını düşünüyo evlenip gideceğim için halbuki babasından nefret ediyo ona nasıl derimki aslında babanı sevmediği için diye..
Cumartesi kandilde nişanlım yine aramış abimde açmamış,bana söyledi lütfen abini ara kandilini kutla aranızı düzelt diye,bende dayanamadım abime yazdım hayırlı kandiller abi benimle istediğin kadar küs konuşma ama x e lütfen bunu yapma dedim,abimde meşguldüm görmedim falan dedi her kandildemi görmedin sonradan gördünde niye aramadın demek geldi içimden ama demedim tamam abi afedersin o zaman dedim dahada cevap vermedi.
Sonra bunu nişanlıma anlattım bana çok kızdı,sadece kandilini kutlamanı istedim niye böyle dedin adam iyice bana düşman olacak diye çok kızdı ve hala kırgın,kusura bakma dayanamadım sana cevap vermemesine dedim ama çok üzüldü napıcam bilmiyorum..
Mantıklı biri değildir,arkadaşlarıylada sürekli küsen birisi,nişanlımı annem babam seviyor abimde bence seviyo ama babasını sevmediği için onuda dinlemediğim için benimle konuşmuyo nişanlımıda cezalandırıyoO zaman bu durumda bence önce abinizle tatlı tatlı aranızın düzelmesini sağlayın. Normalde mantıklı biri midir? Eğer öyleyse kötü yere gelin gitmenizi istemediğinden söylemiş olabilir ama zamanla alışır zaten. Bir de nişanlınızı sevmesi için onunla ilgili bahsettiği güzel şeyleri aktarın ya nişanlım şöyle dedi vs espriler yapın onların da ortak noktalarını bulun bence. Ailedeki herkesle arası iyi olursa daha çok zevk alırsınız ilişkinizden![]()
Yapamıyorum işte bana sebepsiz uzak duran birine yanaşamam
Mantıklı biri değildir,arkadaşlarıylada sürekli küsen birisi,nişanlımı annem babam seviyor abimde bence seviyo ama babasını sevmediği için onuda dinlemediğim için benimle konuşmuyo nişanlımıda cezalandırıyo
Haklısınız ortada biçok sorun var,nişanlım ileride gidip gelicez birbirimize diye barışmamı istiyo ben halimden memnunum bu sebepten konuşmayan bi abiyle bende konuşmak istemiyorum,kendi abisiyle ilişkisi çok farklı olduğu için bizimkine anlam veremiyo,ben abime çok sordum işin başında abi bildiğin bişeymi var önemli bi mevzu diye hayır ben o adamı sevmiyorum bunun üstüne hala bana itirazmı ediyosun gibi bişey demişti,iyide sanane benim kayınpederimden senin kayınpederinden banane gerçekten düşündükçe sinir oluyorum,abimin sorunları var daha bugün annesini babasını üzen birisi bizde onu öyle kabul ettikUfff bu ne yaa vik vik vik birak kim kime nasil davranacaksa davransin ne diye onun lafini ona otekinin lafini suna tasiyip kendince ara bulmaya calisiyorsun, nisanlanmissin evleneceksin ailende istiyor abinde sevmeyiversin ne olacak yani. Illaki alisir zamanla ayrica herkes birbirini sevmek zorunda degil, nisanlinda birine birsey diyecekse bir zahmet kendisi desin seni araci koymasin senin abinle iliskine karismasin sende abinin iliskilerine karisma. Hepiniz yetiskinsiniz sonucta herkes kendine yakistirdigi sekilde davranir davranislarinin sonucunada katlanir sen neden herkesin birbiriyle iliskisine mudahil oluyorsun.
Abinde sende ilkokul cocugu gibi hareket ediyorsunuz, abinin kayinpederin hakkinda bildigi berbat kotu, ahlaksiz veya nahos bir olayi bilgisi varsa acikca sana ve ailene bunu basta soylemeliydi yani neden karsi ciktigini, ha yok sirf adamin kisiligini kasini gozunu sevmedigi icin adamin ogluyla nisanlanmani istemediyse zaten cidden 15 yasinda gibi davranmis demektir bu.
Sirf bu yuzden kizkardesine kusen, ve hatta kardesine kus oldugu icin ortada hicbir kabahati hatta olaydan haberi olmayan nisanlinada kusuyorsa, ve sirf babasini sevmediginden oglunuda istemiyorsa zaten abinde ciddi bir kisilik ve sosyal iliski oglunluk yetiskinlik eksikligi falan vb sorunlar vardir. Sen ve ailen nisanlindan eminseniz aranizda sorun yoksa birak abini triplerine devam etsin illaki yaptigi seyin tuhafligini anlayacaktir.
ya birak ne yaparsa yapsin, oyle abilik mi olur, cocuk gibi kusmeler falan, varsa adamlarin bir yanlisi, nisanlinin veya ailesinin kotu tarafi gelip erkek gibi abi gibi sana ve ailene aciklayacak, kiz kardesine sahip cikacak diyecekki bu aile soyle kotu bu cocuk soyle kotu kardesimi mutsuz eder yada su su olur diyecek o zaman anlariz ama bu nedir yaa ergenler gibi kusmek falan cok itici cok igrenc. Birak ne hali varsa gorsun abilik oyle miy miy kusmekle degil gelip adam gibi kiz kardesinin her durumda arkasinda durmakla olur.
33 yaşında koca adam dimi ama hareketleri çok çocukça annemi babamıda çok üzüyo sebepsiz konularda annemlerde yeterki evinde mutlu olsun biz alttan alırız diyolarkac yasinda senin bu ergenlikten cikamamis abin cidden merak ettim
Haklısınız ortada biçok sorun var,nişanlım ileride gidip gelicez birbirimize diye barışmamı istiyo ben halimden memnunum bu sebepten konuşmayan bi abiyle bende konuşmak istemiyorum,kendi abisiyle ilişkisi çok farklı olduğu için bizimkine anlam veremiyo,ben abime çok sordum işin başında abi bildiğin bişeymi var önemli bi mevzu diye hayır ben o adamı sevmiyorum bunun üstüne hala bana itirazmı ediyosun gibi bişey demişti,iyide sanane benim kayınpederimden senin kayınpederinden banane gerçekten düşündükçe sinir oluyorum,abimin sorunları var daha bugün annesini babasını üzen birisi bizde onu öyle kabul ettik
33 yaşında koca adam dimi ama hareketleri çok çocukça annemi babamıda çok üzüyo sebepsiz konularda annemlerde yeterki evinde mutlu olsun biz alttan alırız diyolar
İşte bilmiyoki babasından nefret ettiğini bilseydi eminim bidaha asla aramazdı abimi, öylesine bi sorun sandığı için sürekli barışmam için ısrar ediyo bende burda tıkanıyorum malesef çünkü asla söyleyipte onu üzememO zaman nisanlina soyle karismasin aile ici meselelerinize, herkes kendi isiyle ugrasirsa sorun kalmaz, kimse kimseyle gorusmeye mecbur degil inan bana
Aynen kesinlikle çıkıyodesenen senin anne babanin cileside ogullariymis, her ailede cikiyor bir tane boyle ariza gercekten...
Arkadaşlar öncelikle iyi,kötü destekleriniz için çok teşekkür ederim..
Nişanlımla en son üç günlük bi küslüğümüz oldu,kandilde o beni aradı ve kandil günü küslük olmaz diye telefonda konuştuk,barıştık..Buraya kadar güzel.
Babam,abim ve kayınpederim aynı şirkette çalışıyolar,bizde nişanlımla o şekilde tanışmıştık zaten.Abime ben nişanlımla konuşmaya başladığım zamanlarda anlatmıştım gizli saklı olmasın diye,abim aynı işyerinde olduklarından dolayı kayınpederimi hiç sevmiyor,kayınpederim biraz patavatsızdır ve bana bu işin olmasını istemediğini söylemişti bende x in(nişanlımın) ne suçu varki babasını sevmiyosun diye geçerli bi sebepmi bu demiştim ve sevgili oldum..
Gel zaman git zaman anneme babamada açıkladım ve abine ne oluyomuş biz severiz o aileyi dediler ve izin verdiler söz nişan oldu bildiğiniz üzere..Ama abim benimle bu sebepten dolayı iki yıldır konuşmuyor sözünü dinlemediğim için,oda benim gibi kindardır küstümü tam küser..
İsteme ve nişan döneminde sağolsun sorun çıkarmadı nişanlımlada konuştu,şakalaştı hatta yengeme efendi çocuk falan demiş ama babasını hiç sevmiyoNişanlım her kandil şu bu günlerde arar ama ne yazıkki abim benimle küs olduğu için açmıyo onun telefonlarını,nişanlımda abimin beni kıskandığını düşünüyo evlenip gideceğim için halbuki babasından nefret ediyo ona nasıl derimki aslında babanı sevmediği için diye..
Cumartesi kandilde nişanlım yine aramış abimde açmamış,bana söyledi lütfen abini ara kandilini kutla aranızı düzelt diye,bende dayanamadım abime yazdım hayırlı kandiller abi benimle istediğin kadar küs konuşma ama x e lütfen bunu yapma dedim,abimde meşguldüm görmedim falan dedi her kandildemi görmedin sonradan gördünde niye aramadın demek geldi içimden ama demedim tamam abi afedersin o zaman dedim dahada cevap vermedi.
Sonra bunu nişanlıma anlattım bana çok kızdı,sadece kandilini kutlamanı istedim niye böyle dedin adam iyice bana düşman olacak diye çok kızdı ve hala kırgın,kusura bakma dayanamadım sana cevap vermemesine dedim ama çok üzüldü napıcam bilmiyorum..