Bir derdim daha var,hep var..

Amaaan konusmazsa konusmasin bisver, istemeydi nisandi sikinti cikarmamis konusup sakalasmis demek ki dugun ve sonrasinda bir araya gelindigi zamanlarda da normal davranacak o yuzden hiiic takma. Abin sacmalamis resmen.

Arkadaşlar öncelikle iyi,kötü destekleriniz için çok teşekkür ederim..

Nişanlımla en son üç günlük bi küslüğümüz oldu,kandilde o beni aradı ve kandil günü küslük olmaz diye telefonda konuştuk,barıştık..Buraya kadar güzel.

Babam,abim ve kayınpederim aynı şirkette çalışıyolar,bizde nişanlımla o şekilde tanışmıştık zaten.Abime ben nişanlımla konuşmaya başladığım zamanlarda anlatmıştım gizli saklı olmasın diye,abim aynı işyerinde olduklarından dolayı kayınpederimi hiç sevmiyor,kayınpederim biraz patavatsızdır ve bana bu işin olmasını istemediğini söylemişti bende x in(nişanlımın) ne suçu varki babasını sevmiyosun diye geçerli bi sebepmi bu demiştim ve sevgili oldum..

Gel zaman git zaman anneme babamada açıkladım ve abine ne oluyomuş biz severiz o aileyi dediler ve izin verdiler söz nişan oldu bildiğiniz üzere..Ama abim benimle bu sebepten dolayı iki yıldır konuşmuyor sözünü dinlemediğim için,oda benim gibi kindardır küstümü tam küser..

İsteme ve nişan döneminde sağolsun sorun çıkarmadı nişanlımlada konuştu,şakalaştı hatta yengeme efendi çocuk falan demiş ama babasını hiç sevmiyo :KK43: Nişanlım her kandil şu bu günlerde arar ama ne yazıkki abim benimle küs olduğu için açmıyo onun telefonlarını,nişanlımda abimin beni kıskandığını düşünüyo evlenip gideceğim için halbuki babasından nefret ediyo ona nasıl derimki aslında babanı sevmediği için diye..

Cumartesi kandilde nişanlım yine aramış abimde açmamış,bana söyledi lütfen abini ara kandilini kutla aranızı düzelt diye,bende dayanamadım abime yazdım hayırlı kandiller abi benimle istediğin kadar küs konuşma ama x e lütfen bunu yapma dedim,abimde meşguldüm görmedim falan dedi her kandildemi görmedin sonradan gördünde niye aramadın demek geldi içimden ama demedim tamam abi afedersin o zaman dedim dahada cevap vermedi.

Sonra bunu nişanlıma anlattım bana çok kızdı,sadece kandilini kutlamanı istedim niye böyle dedin adam iyice bana düşman olacak diye çok kızdı ve hala kırgın,kusura bakma dayanamadım sana cevap vermemesine dedim ama çok üzüldü napıcam bilmiyorum..
Özlü sözümüz 'su akar yolunu bulur' yani buna takılma' sessizliğini köru buna olur geçer düzelirler.

Nişanlına gerçekten üzüldüm o_O
Senin kaprislerin,abinin ona karşı sevimsiz tutumu yazık ya ... Adam çok seviyo seni belli,yoksa kim olsa eee ehh yeter be derdi:sinirli: bunca şeye rağmen halen yanında ,inş birdaha üzmezsin bu adamı ...
Abinde haksız yani aynını sen karısına yapsan neolurdu acaba ??
Baktınki abinin nişanlına karşı devam ediyo davranışları ,sende bir araya getirmemeye çalış onları

ya birak ne yaparsa yapsin, oyle abilik mi olur, cocuk gibi kusmeler falan, varsa adamlarin bir yanlisi, nisanlinin veya ailesinin kotu tarafi gelip erkek gibi abi gibi sana ve ailene aciklayacak, kiz kardesine sahip cikacak diyecekki bu aile soyle kotu bu cocuk soyle kotu kardesimi mutsuz eder yada su su olur diyecek o zaman anlariz ama bu nedir yaa ergenler gibi kusmek falan cok itici cok igrenc. Birak ne hali varsa gorsun abilik oyle miy miy kusmekle degil gelip adam gibi kiz kardesinin her durumda arkasinda durmakla olur.
arkadaşım baksana bunlar abi kardeş aynlar. vallahi ben bu cocuga acıyorum. kzdan ayrı kapris yiyiyor, abiden ayrı.
şu cocugu bulıp aklını başına al bile demek istiyorum.
ve eminim evlenirlerse bu cocuk tum bunları acısını cıkartacaktır. ben olsam cıkartırdım.

Back
X