Bir derdim mi var ne?

canım zaten iş ciddiye binmeden böyle birşeyi söylersen adam şaşırıp kalır
karşına baktın ki ciddi birisi çıktı ve evlenmekten konuşulur oldu o zaman söylemen daha doğru bence.

bence o sorduğu zaman yani, konu açıldığı zaman uygun olur.

bana da mantikli olan is ciddiye bindiginde soylemek gibi geliyor ama soz konusu olan erkekler bu seferde niye en basindan soylemedin diye problem cikarirsa diye korkuyorum

Bence bir erkek böyle birşeyi sormamalı bile. Sen ona sormayı düşünüyor musun? İş ciddiye binmeden böyle bir soru soran insanı zaten alma hayatına.

İlişki ilerledikten sonra söyleme amacınız ne, orası önemli.
Size alışsın, bağlansın, nasıl olsa öyle zor kopar, kabullenir diye mi.
Tabi ki tanışır tanışmaz pat diye bu söylenmez.
Ama ilişki ilerlesin, bağlansın, ondan sonra söylerim anlayışıda bana ters.
Bu sefer karşıdakine haksızlık yapılmış oluyor bence.
Ne ilişkinin en başında, ne de çok ilerisinde, bu konuşulmalı bence.
Zaten bu konunun konuşulması için, müsait bir konu olması lazım.
Yeni tanıştığınız biriyle de hemen cinselliği oturup konuşacak haliniz yok.

Son düzenleme:
bence pat diye söyleme o kisiyi iyice tanirsin sonra ciddi oldugunu söyler ilerler felan konu gectigindede söylersin canim

Bence bir erkek böyle birşeyi sormamalı bile. Sen ona sormayı düşünüyor musun? İş ciddiye binmeden böyle bir soru soran insanı zaten alma hayatına.

ben kendi adima sormam sorsamda sadece merakimdan sorarim ama olayi tribal enfeksiyona bulastirmam..neticede herkesin gecmisi kendine..onemli olan benimle gecirdigi andir..

Amacim kesinlikle onun duygularini suistimal uzerine degil aksine onun boyle bir beklentisi olupta sonra hayal kirikligina ugramasini engellemek ve kendimi fazla kaptirmadan bu sekilde beklentisi olanla ilikimi sonlandirmak icin..sadece bir erkek icin dogru zamanin ne zaman oldugunu bilmiyorum malum turk toplumunda bu tarz konular tabu..arkadaslar arasinda bile konusulmaktan cekiniliyor bazen..aslinda benim istedigim dogru oldugunu dusundugum insana karsi boyle bir durumu izah etmenin en uygun ani..

bence pat diye söyleme o kisiyi iyice tanirsin sonra ciddi oldugunu söyler ilerler felan konu gectigindede söylersin canim

Pat diye soylemek banada sacma geliyor ama karsi taraf bunun o sormadan soylenilmesi istiyor..aksi halde bunu yalan kabul ediyor..bilemiyorum erkeklerin genelimi boyle yoksa benim karsima mi bu tip insanlar cikti emin degilim

Ili$ki döneminde hep a$k / sevgi üzerine sohbet yapilmiyordur herhalde... Biraz da gündemden, ili$ki üzerine, dostluk hakkinda, çevre hakkinda, vs... ba$ka konularda konu$mazmisiniz?

Uygun bir zaman geldiginde evlilik öncesi cinsel ili$ki hakkinda dü$ünelerin nedir diye sorabilirsin ne var bunda? Kalkip seni onunla yargilayacaksa ozaman o adam zaten sana göre degildir baglanmadan fazla da ili$kiyi uzatmadan ba$ini agritmazsin.

Kolay gelsin.

Bakireysen söyleme sorarsa üstü kapalı söylersin değilsen uygun bi zamanda çok geçiktirmeden söylersin bence

arkadas bakire degil...olsa bunu bize sorar mi ne zamn söyleyeyim diyee...bence is ciddiye binince söyle....evlenme asamasina gelmedigin bi erkegin bunu bimesine gerek yok cünkü,..sen her yeni tanistigina her seyini söyler misin yoksa?

bence tanıştığın gün söyle
merhaba ben bakire dğilim
şaka yapıyorum bu arada
bnce biraz ilişkiniz ierleyince konuya uygun konular konuşurken söylersin
seni sen olduğun için kabul edip seven biriyse aşıksa yani büyük bi sorun çıkmaz
yok sorun çıkarırsa da yolu açık olsun

illiskinizin gidisatina bakarsin ona gore anlatirsin.ama asla ve asla is ciddiye binince soyleme.bu bana gore cok ayip. belki kabul etmiycek ve severek ayrilmak zorunda kalicak bu durum belki sevgisinden de agir basicak. genelde bi cok erkek kac tane erkek arkadasin oldu? en son ne zaman bir erkek vardi hayatinda gibi sorular sorarlar.o zaman ustu kapali ama durumu anlayacagi sekilde soylersin.ama is ciddiye bindikten sonra soylemek cidden hic hos degil!

bence kimseye bir açıklama borçlu değilsin
erkekler gelip bize açıklıyorlar mı geçmişlerini
zaten ilişkiniz ilerlemeye başlayınca
bu konudaki düşüncülerini
bu konuyu önemseyen ya da önemsemeyen bir erkek olduğunu anlarsın
özel bir açıklama yapmana gerek kalmaz bence.

İş ciddiye binince söylemeye gerek yok aslında. Ondan önce nasıl olsa sevişilir çünkü :))

madem niyetiniz söylemek neden evlilik planlarina girildiginde söyleniyor ki..
bir iliski basladiginda bütün kartlari acik olarak ortaya koymak..
bir erkek tamda evlilik planlari yaparken bunun söylenmesinden hoslanmaz.acikcasi güven filan kalmaz niyet aciklamaksa ilk tanima asamasinda söylenmeli

simdi bana kalsa boyle bir seyin muhabbetini yapmak bile sacma ama toplumsal duzenimiz bu tip konulari dusundurtuyor ne yazik ki sanki en dogrusu iliskinin basinda soylemek mis gibi geliyor kimse daha baglanmadan sevmeden vazgecmesi kolayken ama bir de bu sefer nasilsa bakire degil o zaman gunumu gun ederim moduna girerse ve bende bunu anlamadan asik olursam iyice sogurum erkek milletinde

ben bayanlara işte bunun için diyorum ne kadar seversen sev hatta aşkından öl ama yakınlık yaşama burası türkiye diye.erkek tarafı yan gelip yatarken sonraki ilişkisiyle ilgili hiiiiiiiç bir endişe taşımazken kadın tarafı söylesemmi nezaman söylesem acaba tepkisi ne olur diye soğuk terler döküyor.

soruna gelince:bence ilişkinin seyri belirler bunu.yani karşındaki insanla diyaloğun iyi olur seni her anlamda anlarsa söylemenin süresi de okadar kısalır.çok zor bir durum ama can sıkıcı.sen bişeyleri kanıtlama kendini kabul ettirme psikolojisiyle hareket edip yıpranacaksın belkide.umarım herşey senin için çok iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…