bence kimseye bir açıklama borçlu değilsin
erkekler gelip bize açıklıyorlar mı geçmişlerini
zaten ilişkiniz ilerlemeye başlayınca
bu konudaki düşüncülerini
bu konuyu önemseyen ya da önemsemeyen bir erkek olduğunu anlarsın
özel bir açıklama yapmana gerek kalmaz bence.
bende katılıyorum bakirelik türk erkekleri için çok önemlidir önce bunu söylemen lazım çok zaman geçmeden cnm daha sonra daha zor olur yanlış anlaşılırBakireysen söyleme sorarsa üstü kapalı söylersin değilsen uygun bi zamanda çok geçiktirmeden söylersin bence
iyi geceler hanimlar..benim iki senelik bir iliskim olmustu bu sahisla ben her turlu yakinlasmayi yasadik yani sevdim..sevistim..bundan gocunmuyorum..pisman miyim..biraz daha dikkatli olmadigim icin evet..ileri de evlenecegim insana bunu soylemeyi dusunuyorum yani ona karsi cokta detaylarina girmeden durumu izah ederim kesin ama bunu iliskiye baslamadan mi soylemem daha dogru olur yoksa is ciddiye bindikten sonra mi yani evlilik karari aldiktan sonra mi buna karar veremiyorum..hangisi daha mantikli geliyor size..
kadın da erkek de belli bir şeyler yaşamadan evlenmemeli, ikisinin de geçmişi olmalı, sadece iki tarafın da hiçbir şey saklamaması gerekiyor, açık açık her şeylerini birbirlerine anlatacaklar, sonra ilerde karşına çıkar bu kim falan muhabbetleri kötü olur.
canım bak karşına bu saçmalıkları sorun etmeyecek hayatta bunları önem kelimesinin ö süne bile yaklaştırmayan biri çıkacak merak etme, bu da sana bağlı, iyi seçmelisin kalbini kaptırmadan önce, kadına gerçekten değer veren onu et deri zar mal gibi görmeyip bir insan, duyguları hisleri kalbi aklı zihni bilinci her şeyiyle değerli biri olarak görenlere yaklaşacaksın, kadına nasıl baktığını hepimizin iyi bildiği o cinslerden uzak duracaksın.
daha yeni bir tanıdığım ağlıyor, ne oldu, erkek arkadaşımdan ayrılmak istiyorum ama birlikte olduk, benimle kimse evlenmezmiş kimse beni almazmış öyle demiş bu ayrılmak istediği, tehdit ediyormuş, benden başka kimseyle evlenemezsin artık bitti senin işin artık benim malımsın sen diyor dağdan inme ayı gerizekalı. bizim kız da ben nasıl böyle bir öküzle o kadar vakit geçirmişim diyor, üzülüyor zamanına bu çocuk için geçirdiği vakitlerine. ben de deli oldum. ne illet bir konudur bu toplumumuzda. neredeyse kadınlarımız birlikte olduğu için ayrılamaz konumunda. gerçi bizimki öyle değil basmış tekmeyi. oğlan da şok oldu tabi
paylaşayım dedim. sen de bilinçli bir kadına benziyorsun. mesele etme bunları.
zaten inan bunları iplemeyen birisi sınırını çizersen kafadan öküzler altlarda kalacak, bir taşla iki kuş vurmuş olacaksın, hem insana değer veren hem de kafanın rahat olacağı birisi..
simdi bana kalsa boyle bir seyin muhabbetini yapmak bile sacma ama toplumsal duzenimiz bu tip konulari dusundurtuyor ne yazik ki sanki en dogrusu iliskinin basinda soylemek mis gibi geliyor kimse daha baglanmadan sevmeden vazgecmesi kolayken ama bir de bu sefer nasilsa bakire degil o zaman gunumu gun ederim moduna girerse ve bende bunu anlamadan asik olursam iyice sogurum erkek milletinde
İlişki ilerledikten sonra söyleme amacınız ne, orası önemli.
Size alışsın, bağlansın, nasıl olsa öyle zor kopar, kabullenir diye mi.
Tabi ki tanışır tanışmaz pat diye bu söylenmez.
Ama ilişki ilerlesin, bağlansın, ondan sonra söylerim anlayışıda bana ters.
Bu sefer karşıdakine haksızlık yapılmış oluyor bence.
Ne ilişkinin en başında, ne de çok ilerisinde, bu konuşulmalı bence.
Zaten bu konunun konuşulması için, müsait bir konu olması lazım.
Yeni tanıştığınız biriyle de hemen cinselliği oturup konuşacak haliniz yok.
akillibidik8
ben de şunu merak ediyorum.bu kadar ölüp bitiyorsunuz (sadece senin için değil bu söylediğim geçen yine burada aynı konu dönüyordu) ,nasıl söylesem diye daha ortada biri bile yokken kafayı yiyorsunuz,bunu taşıyamıyorsunuz,psikolojiniz yerle bir oluyor o zaman neden yaşıyorsunuz?
alacağınız kısacık bir zevk için değer mi ya bu kadar ölüp bitmeye.bu yargılamak değil sadece bu duruma düşen kızlara üzülüyorum.erkekler için hava hoş çünkü.
belki hayatının aşkını bulacaksın çok sevip sevileceksin adam da dört dörtlük olacak ama bunu kaldıramayıp ayrılacak senden o zaman ne hale geleceksin ya da bırakmadı diyelim aklında hep bu olacak belki kavga anında söyleyecek.ha bunların hiç birini yapmayan da çıkar ama oranlarsak?...
ben üniversitede yurtta kaldığım sırada bekareti kaybeden kızların ne kadar yıkıldığını,her gün ağladığını ya da iğrenç sevgililerine boyun büktüklerini çok gördüm ve dedim ki "değmez ya değmez arakadaş."
keşke herkesin her daim cinsel özgürlüğü olsa ve herkes buna saygı duysa ama öyle bir toplumda değiliz malesef.onun için eğer bunu psikolojiniz kaldırmayacaksa yapmayın.iyice düşünmeden böyle bir sorunun,sorumluluğun altına girmeyin.
zaten benim amacimda o maipcim yani kadini mal olarak gormeyen bir erkek..yazik bu cagda hala bu tip seyleri dusundurulmek zorunda kaliyoruz..su da var ki erkeklerin cogu yok kadin cicektir degerlidir namus benim icin onemli degildir ne yasamissa kendine yasamistir ahkamini kesse de bilincaltinda namus bekaret vs durumlari yer etmistir..ve farkinda olarak veya olmayarak kadini gucsuz zavalli olarak gormektedir bunda gercekten erkekler mi yoksa biz mi sucluyuz bu tartisilir bebisim
ben de akillibidik a kailiyorum....biz trde yasiyoruz arkadaslar..avrupa falan degil burasi!!!ne öyle erkekle yat kalk,sonra düsün"ay ben nasil söyleyecegim simdi"diye!!afedersinizde bu halti yemeden önce düsünülcek böyle seyler!!bu benim fikrim...kaldi ki bi avrupa da bile(yani sadece tr icin gecerli degil) yasayan türk aileleri hala bekaret konusunda serttirler...bi kac istisna harici %80i böyle..bunu yalanlayamayiz...hele hele bide trde yasiyosan daha kötü bi durum tabiki...allah yardimcin olsun ne diyeyim....madem böyle bisey yasamissin,sonuclarinada katlanacaksin pasa pasa....
bakin hanimlar bir kaciniz beni yanlis anlamissiniz..benim derdim soylemek ya da soylememek degil..afedersiniz kiyida kosede her halti yiyip sadece bacak arasini koruyan kadin gogsunu gere ben bakireyim diye dolasabiliyor ama bir kisi sevdigi erkekle sevismis diye namussuz oluyor..yapmayin bunu ayrica onune gelenle yatan karakterde bir insanda degil..bunu bize biz yapiyoruz..ben sadece karsimdaki insana saygimdan oturu o insan icin dogru zamani ariyorum..yoksa yillar boyunca saklamasinida bilirim dugunden bir once diktirmesinide..ama bunlari yaptigimda ne kendime ne de ona verdgim degerin anlami kalir..
iyi de yıllarca saklamak da bir dert gidip diktirmek de yani diyoruz ki tüm bu sorunlara değer mi?zamanı gelince zaten yaşıyacaksınız.bu acele niye?derdi zevkinden bin kat büyükse yazık değil mi en güzel çağlarda kafa yorup dert sahibi olmaya.
iyi de yıllarca saklamak da bir dert gidip diktirmek de yani diyoruz ki tüm bu sorunlara değer mi?zamanı gelince zaten yaşıyacaksınız.bu acele niye?derdi zevkinden bin kat büyükse yazık değil mi en güzel çağlarda kafa yorup dert sahibi olmaya.
bakin hanimlar bir kaciniz beni yanlis anlamissiniz..benim derdim soylemek ya da soylememek degil..afedersiniz kiyida kosede her halti yiyip sadece bacak arasini koruyan kadin gogsunu gere ben bakireyim diye dolasabiliyor ama bir kisi sevdigi erkekle sevismis diye namussuz oluyor..yapmayin bunu ayrica onune gelenle yatan karakterde bir insanda degil..bunu bize biz yapiyoruz..ben sadece karsimdaki insana saygimdan oturu o insan icin dogru zamani ariyorum..yoksa yillar boyunca saklamasinida bilirim dugunden bir once diktirmesinide..ama bunlari yaptigimda ne kendime ne de ona verdgim degerin anlami kalir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?