Bir derdim mi var ne?

sonuna kadar katılıyorum sevgili 34moni53

Bakireysen söyleme sorarsa üstü kapalı söylersin değilsen uygun bi zamanda çok geçiktirmeden söylersin bence
bende katılıyorum bakirelik türk erkekleri için çok önemlidir önce bunu söylemen lazım çok zaman geçmeden cnm daha sonra daha zor olur yanlış anlaşılır

bunu bahane edecek biri gibiyse yanından bile geçme zaten

böyle boş işlerle uğraşacak biri 10 metre bile yanından geçmesin

hatta erkeklerin bu türü yok olsun

kadın da erkek de belli bir şeyler yaşamadan evlenmemeli, ikisinin de geçmişi olmalı, sadece iki tarafın da hiçbir şey saklamaması gerekiyor, açık açık her şeylerini birbirlerine anlatacaklar, sonra ilerde karşına çıkar bu kim falan muhabbetleri kötü olur.

canım bak karşına bu saçmalıkları sorun etmeyecek hayatta bunları önem kelimesinin ö süne bile yaklaştırmayan biri çıkacak merak etme, bu da sana bağlı, iyi seçmelisin kalbini kaptırmadan önce, kadına gerçekten değer veren onu et deri zar mal gibi görmeyip bir insan, duyguları hisleri kalbi aklı zihni bilinci her şeyiyle değerli biri olarak görenlere yaklaşacaksın, kadına nasıl baktığını hepimizin iyi bildiği o cinslerden uzak duracaksın.

daha yeni bir tanıdığım ağlıyor, ne oldu, erkek arkadaşımdan ayrılmak istiyorum ama birlikte olduk, benimle kimse evlenmezmiş kimse beni almazmış öyle demiş bu ayrılmak istediği, tehdit ediyormuş, benden başka kimseyle evlenemezsin artık bitti senin işin artık benim malımsın sen diyor dağdan inme ayı gerizekalı. bizim kız da ben nasıl böyle bir öküzle o kadar vakit geçirmişim diyor, üzülüyor zamanına bu çocuk için geçirdiği vakitlerine. ben de deli oldum. ne illet bir konudur bu toplumumuzda. neredeyse kadınlarımız birlikte olduğu için ayrılamaz konumunda. gerçi bizimki öyle değil basmış tekmeyi. oğlan da şok oldu tabi

paylaşayım dedim. sen de bilinçli bir kadına benziyorsun. mesele etme bunları.

zaten inan bunları iplemeyen birisi sınırını çizersen kafadan öküzler altlarda kalacak, bir taşla iki kuş vurmuş olacaksın, hem insana değer veren hem de kafanın rahat olacağı birisi..

İlişkinin başında söylersen adam senden faydalanmayı düşünebilie ciddiyim diyerek.Bence zamanını bekle o muhakka soracaktır zaten.

yerinizde olsam ciddi iliski yasadiginiz birine ya da evlendiginiz adama bile gecmis iliskilerinizin konusunu, bu insanlarla neler yasadigini asla ama asla anlatmayin.

erkek arkadasiniz ya da esiniz size ''karicigim, ben su sevgilimle sunu yasadim, bununla bilmem ne yaptim, kendimi sana dokunurken kotu hissediyorum'' diye size anlatacak mi? tabii hayir...
o zaman bu konulari gundeme getirip karsinizdaki insanlarin kafasini bulandirmayin!
hic geregi yok!
eskileri acmayin!
hadi actiniz diyelim, sakin yakinlasmalarinizdan bahsetmeyin cunku ne kadar unuttum dese bile karsinizdaki erkegin aklinda kalir bunlar. sonra da bir tartisma aninda falan soyleviyerir caninizi sikar...

kadinlarin bu kadar ince dusunmesini anlamiyorum...
sizin gecmisinizden kime ne?
gecmisiniz hakkinda kimseye soyle ettim boyle ettim diye rapor vermek zorunda degilsiniz...
siz bir insansiniz, hatalar yapmis olabilirsiniz ya da aksine yaptiklarinizdan pismanlik duymuyor olabilirsiniz...ama yine de bu yasadiklariniz sizi ozeliniz, gecmisiniz, ve sizde sakli kalmali...

haklisin kimseye gecmis aciklamak zorunda degilim..bu durumun gunahida benim sevabida..benim korktugum sey su ben bu insana anlatmadim yasadiklarimi ama bende ki vicdan duygusu baskin cikabilir kendimi taniyorum cunku ve her olmus coluk cocuga karismis bir gunde soyleyebilirim o zamanda vay efendim sen niye daha once soylemedinde diye sorun cikartmaya baslarsa ya kendimi suclu konumuna getirip herseyi berbat edebilirim..turk toplumundayiz erkekler namus denilen olguyu tabu etmis kendine..tutup diktirebilirim de ama kendime olan saygiyi yitirmek istemiyorum onun icin durust olmaliyim ki bazi seyleri gonul rahatligiyla yasayabileyim

zaten benim amacimda o maipcim yani kadini mal olarak gormeyen bir erkek..yazik bu cagda hala bu tip seyleri dusundurulmek zorunda kaliyoruz..su da var ki erkeklerin cogu yok kadin cicektir degerlidir namus benim icin onemli degildir ne yasamissa kendine yasamistir ahkamini kesse de bilincaltinda namus bekaret vs durumlari yer etmistir..ve farkinda olarak veya olmayarak kadini gucsuz zavalli olarak gormektedir bunda gercekten erkekler mi yoksa biz mi sucluyuz bu tartisilir bebisim

gunumu gun ederim moduna girerse siz de kendinizi kullandirtmazsiniz heralde.bu tarz bi insan kendini eleverir.

ben de şunu merak ediyorum.bu kadar ölüp bitiyorsunuz (sadece senin için değil bu söylediğim geçen yine burada aynı konu dönüyordu) ,nasıl söylesem diye daha ortada biri bile yokken kafayı yiyorsunuz,bunu taşıyamıyorsunuz,psikolojiniz yerle bir oluyor o zaman neden yaşıyorsunuz?
alacağınız kısacık bir zevk için değer mi ya bu kadar ölüp bitmeye.bu yargılamak değil sadece bu duruma düşen kızlara üzülüyorum.erkekler için hava hoş çünkü.

belki hayatının aşkını bulacaksın çok sevip sevileceksin adam da dört dörtlük olacak ama bunu kaldıramayıp ayrılacak senden o zaman ne hale geleceksin ya da bırakmadı diyelim aklında hep bu olacak belki kavga anında söyleyecek.ha bunların hiç birini yapmayan da çıkar ama oranlarsak?...

ben üniversitede yurtta kaldığım sırada bekareti kaybeden kızların ne kadar yıkıldığını,her gün ağladığını ya da iğrenç sevgililerine boyun büktüklerini çok gördüm ve dedim ki "değmez ya değmez arakadaş."

keşke herkesin her daim cinsel özgürlüğü olsa ve herkes buna saygı duysa ama öyle bir toplumda değiliz malesef.onun için eğer bunu psikolojiniz kaldırmayacaksa yapmayın.iyice düşünmeden böyle bir sorunun,sorumluluğun altına girmeyin.

arkadaşıma katılıyorum ilişki çok ilerlemeden söylemek en doğrusu.bir arkadaşım var evlendi ve sadece 1 ay evli kaldı kocası ve kocasının ailesi anormal çıktılar ayrıldı arkadaşım,netten bir çocukla tanışmış meslektaşlar herşey güzel gitmiş nette konuşmalar mesajlaşmalar falan filan sonra buluşalım demiş çocuk elinde çiçeklerle falan gelmiş neyse sohbet koyulaşınca arkadaşım söylemiş evlenip boşandığını
suratı değişmiş çocuğun ben kabul etsemde ailem etmez demiş sonrada arayıp sormamış arkadaşım o gün söylemeseydi ilişkileri ilerleyip çocuk ailesine açıldıktan sonra söyleseydi ikiside daha çok üzülücekti

Ne kadar kötü değilmi?
Erkek bakirliğinin raporunu ve hatta yattığı kadınların bilgisini saymak zorunda değilken , kadının cinselliği ile ilgili rapor vermek zorunda olması...

Eğer bakir biriyle evleneceksen iş ciddiye bindiğinde söylersin... Ama bakir değilse karşındaki adam , ona ne senin cinsel hayatından..

ben de akillibidik a kailiyorum....biz trde yasiyoruz arkadaslar..avrupa falan degil burasi!!!ne öyle erkekle yat kalk,sonra düsün"ay ben nasil söyleyecegim simdi"diye!!afedersinizde bu halti yemeden önce düsünülcek böyle seyler!!bu benim fikrim...kaldi ki bi avrupa da bile(yani sadece tr icin gecerli degil) yasayan türk aileleri hala bekaret konusunda serttirler...bi kac istisna harici %80i böyle..bunu yalanlayamayiz...hele hele bide trde yasiyosan daha kötü bi durum tabiki...allah yardimcin olsun ne diyeyim....madem böyle bisey yasamissin,sonuclarinada katlanacaksin pasa pasa....

haklısın kadınların suçu daha fazla galiba

bakin hanimlar bir kaciniz beni yanlis anlamissiniz..benim derdim soylemek ya da soylememek degil..afedersiniz kiyida kosede her halti yiyip sadece bacak arasini koruyan kadin gogsunu gere ben bakireyim diye dolasabiliyor ama bir kisi sevdigi erkekle sevismis diye namussuz oluyor..yapmayin bunu ayrica onune gelenle yatan karakterde bir insanda degil..bunu bize biz yapiyoruz..ben sadece karsimdaki insana saygimdan oturu o insan icin dogru zamani ariyorum..yoksa yillar boyunca saklamasinida bilirim dugunden bir once diktirmesinide..ama bunlari yaptigimda ne kendime ne de ona verdgim degerin anlami kalir..

iyi de yıllarca saklamak da bir dert gidip diktirmek de yani diyoruz ki tüm bu sorunlara değer mi?zamanı gelince zaten yaşıyacaksınız.bu acele niye?derdi zevkinden bin kat büyükse yazık değil mi en güzel çağlarda kafa yorup dert sahibi olmaya.

.....................

evet bunları sorun yapmaya gerçekten değmez isteyen istediği zaman istediğiyle birlikte olur acelecilik göreceli bu konuda.

bir kadın 25 26 27 e kadar içinde bastırıp da evlendiğiyle birlikte olabilir

biri de dürtülerini bastırmayıp, bunu vücudunun doğal süreci kabul eder..
hissettiği kişiyle birlikte olmak ister haaa bir sorun çıktı ayrıldılar dünyanın sonu değil tabii ki yani kadının kaybettiği bir şey yok.

kadının da duygularının hislerinin olduğunu unutmayalım, kendini evleneceği erkeğe saklamakla yükümlü kapalı bir kutu mal değil. olması gerekeni söylüyorum, tabii toplumumuzda bu adeta bir ütopya

Canım benim senin doğru insanı bulmanla alakalı. Bende senin durumundayım. Bi birlikteliğim oldu,mutluyduk ama ayrıldık. Aradan gecen zaman içinde çok düşündüm naparım diye. Düşünme herşey olcağına varır. Birisiyle tanıştım,iş arkadaşımdı. Çıktık cafe sinema falan baktık iyi gidiyo. Sonra yılbası gecesiydi evde toplandık. Gece ilerledi biz ilerledik derken sevişmeye başladık. Benim bekaret konum hiç konuşulmadı tabiki. Ertesi gün ve daha sonraki günlerde sanki o akşam hiç yaşanmamış gibi ilişkimiz seviyeli ve mükemmel devam ediyo. Yani sadece 1 kez beraber olduk sex üzerine kurulmuş bi ilişki dğl. Bi süre sonra konuşmana gerek kalmıyo yani, yaşıyosun öğreniyo :)

Tatlım sen haklısın tabiki evet burası Türkiye ama Almanyada yaşayanların sandığı kadar yobaz değiliz artık. Çık dışarı bin bi otobüse metrobüse gördüğün genç kızların %70 i bunu yaşıyo inan. Dediğin gibi adamın evine gider herseyi yapar ilişkiye girmez döner bumudur yani. 26 yaşındayım 350 kişinin çalıştığı kurumsal bi şirketteyim sexi yaşamayan arkadaşım yok. Bunu yaşamayan kızlar yaşayanları yadırgıyo aslında herkes herkesin kendisi gibi olduğunu düşünüyo olay bu.. 2011 yılındayız Avrupa Kültür Başkentinde yaşıyoruz kendimize gelelim Allah aşkına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…