Bunu cok soyledim ona.Sevmesem senle olmam.Yuzune bile bakmam dedi.Istiyorki hicbitseyine itiraz etmeyeyim çene yapmayayım.Hersey istediği gibi olsun istiyor.Ornek klima taktırmazmış eve.ornek kışın bile pencere açık dururmuş daralırmış.ornek gelinlik nisan dedigimde(ısrar etmedim) cin çarpmışa döndü.Bizim gibi kişilerde bu olmazmış.Zaten sadece nikah olacak altı üstü gelinlik giymek isterdim.kim dert severki, evet bence çoğu erkek özellikle sevmez
ama seninkinin sorunu dert sevmemesi değil, seni sevmemesi...
Bunu cok soyledim ona.Sevmesem senle olmam.Yuzune bile bakmam dedi.Istiyorki hicbitseyine itiraz etmeyeyim çene yapmayayım.Hersey istediği gibi olsun istiyor.Ornek klima taktırmazmış eve.ornek kışın bile pencere açık dururmuş daralırmış.ornek gelinlik nisan dedigimde(ısrar etmedim) cin çarpmışa döndü.Bizim gibi kişilerde bu olmazmış.Zaten sadece nikah olacak altı üstü gelinlik giymek isterdim.
Seven adam neden görüşmek istemez ? Sevdiği kadına neden gelinliği çok görür ? Sevdiği kadının dertlerini neden kendine dert edinmez ? Sen bunlara ne diyorsun? Belki adam sadece evinin işleri görülsün,çocuklar geldiğinde ilgilenecek biri olsun kafasında. Malum her şeye darlanan adam için bunlar büyük dert. Sevmesem yüzüne bakmam diyen pek de yüzünüze hasret değil gibi zaten. Yol yakınken dönün derim ben. Kendinizi mutsuzluğa mahkum etmeyin.Ben birşey yazmayacam son yazdigima birsey yazmadi.O ayrilik konusunda ayriligi istemiyor nikah planliyor seklinde yazinca "Daha ozenli ol ozaman " minvalinde yazdim bilmem kacinci kez.Gün boyu okumadı okuduğunda da birsey yazmadi.Herzaman cabuk dönerdi.Bakalim daha fazla gecikecekmi?Birgün oldu.
Sevmiyor dediniz hep sorduğumda hep sevmesem senin yüzüne bakmam emin ol dedi hep.Boyle demesi neden ozaman ne diyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?