Bir derdim olduğumda tınlamayan erkek..

sırf önceki ilişkilerinizden ötürü bunu kendinize yapmanız çok kötü asıl kendini sevmeyen sizsiniz. böyle bi adama sabretmek bilemiyorum akıl işi değil ki. seven insan duramaz görüşmeden ve inanın dertsiz ömür geçmez illa bi yerde konuşacaksınız ve o zaman eğer bu adamla olursanız sizi yalnız bırakacak derdinizle

Sevgim var işte yoksa katlanmazdım böyle ilgisi yetersiz birine.Ayrilma noktasina geliyoruz bazen kavga oluyor ama hep bu ilgi gorusme meselesinden.Ama o noktaya gelince kalbim fena oluyor.Gerci önceki ayrılık fenalıkları da ekleniyor ama sevmesem duramam onla.Cunku sevemedigim çıktığım da oldu.Ikisi birden oldu gitti bende malesef..
Neyazikki en nefret ettiğim huylar başıma geliyor.Sevdiklerimden sadece bir tanesi ilgisiz değildi o da buraya yazdığım ilk kişi . Gerçi o da sevmemis yeterince adam cikmadi ama mutlu ediyordu bak beni ilgisiyle.
Sen nasilsin?Yalniz misin şuan?

Son düzenleme:
Yorumlarda sevmediği gbi seyler düşünülmüş o konuda yorum yapmıcam elbette ama siz sanki bu adamı elinizde tutmak için cabalıyorsunuz. (kırmak için söylemiyorum dısarıdan okuyunca böle görünüyor, üzgünüm =(. Neden bu cabanız onu merak ettim. Cok mu asıksınız ilgisizliğinden şikayet etmişsiniz, anlamak için soruyorum. Nisan düğün olayları bence de cok sacma(bana göre böle ama karsı taraf isteyebilir elbette saygı duymak lazım) ama küçük Bi istekte bulunulmus gelinlik giymek gbi buna bile saygı duymuyor. Bencil olduğunu düşündüm, bu konuda dikkatli olmanızı tavsiye ederim sadece.

Evet canım yalnızım. Ben ömrümün sonuna kadar yalnız kalsam da beni yoran, üzen, enerjimi çalan biriyle birlikte olmak istemiyorum. Yani aşk yoksa, tutku yoksa, bana yaşama sevinci katmıyorsa, onun peşinden koşmak zorunda kalacaksam, hep içimde kaybetme korkusu olacaksa ne anladım ki ben böyle ilişkiden. Senin için demiyorum bunları ama ilişki huzur vermeli, erkek kadının peşinden koşmalı, aramalı, görmek istemeli, arzulamalı, heyecan duymalı yoksa ben sıkılırım, sevildiğimi hissetmem o zaman da erkeğe ilgimi kaybederim ve biter, gider.

Seviyorum diyorsan onu bu haliyle kabul etmiş olman gerekiyor. Yani sana ayırdığı zamanla ve gösterdiği kadar ilgiyle yetinmen. Çünku bir erkeğe defalarca beni daha cok ara, daha sık görüşelim demek fayda etmez ki bu adamın içinden gelmeli yani zorla olmuyor, görüyorsun.

Ya onu isteklendirmenin bir yolunu bulmak lazım ya da onu boyle kabullenip daha fazlasını beklememek yoksa evlilik zulüm olur.

Kızlar bir aydır iyi değiliz önceden cabuk toparlayıp eskiye dönen sevgili artık eski sıcaklığına dönmüyor.Kavgamiz hep ilgisizlikten.Bugun işyerine gıdım dedim istemedi.Calisirken olmazmış yarim saatini ayırmadı.Ki yoğun calisiyoruz görüşemiyoruz.
Ben de üstüne gidiyorum bu sıralarda hep biktim çünkü bir yıldır böyle.
Hem suçlu hem güçlü sen böyle yaptıkça evlenmeye korkuyorum diyor bir de.En son dediği evlenene kadar görüşmek yok.Ben de dedim beni sevmeyenle evlenecek kadar gurursuz degilim.
Ha bir ara kabul de etti ben de böyle olmak istemiyorum ama tepkin fazla diye.

Ailemle de kötüyüm mutsuzum burda değer verilmiyor burda da.Ama bunun ilgisizli de bezdirdi beni.
Suan evlenelim dese evlenecem ama şubat marta kadar bu ilgisizliği çekemeyecem gr yerim kalmadı kalbim resmen üşüdü ağrıdı ilgisizliğinden..

Böyle arada kalmak çok yoruyor beni.Bitirmek rahatlamak istiyorum ha üzülecem sonra ama ona da bu terketmeyi yapmak istiyorum.Terkedeyim öyle gorusmeyelim anlarsa o sira anlasin yada neticelensin iliskimiz.Boyle ara dere kalbimi dagladi.

Nasil bırakayım ben bunu severken bırakmak çok zor.
Sevip bırakanlar nasıl yaptı?
.Ailemle de iyi degilim lanet olsun yaa.Daha kolaydı yoksa.Nobetler de çok fazla.Bos vaktim çok az .
Cok çok mutsuzum.Kendimi kapana sıkışmış hissediyorum nefes alamiyorum..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…