Sevgim var işte yoksa katlanmazdım böyle ilgisi yetersiz birine.Ayrilma noktasina geliyoruz bazen kavga oluyor ama hep bu ilgi gorusme meselesinden.Ama o noktaya gelince kalbim fena oluyor.Gerci önceki ayrılık fenalıkları da ekleniyor ama sevmesem duramam onla.Cunku sevemedigim çıktığım da oldu.Ikisi birden oldu gitti bende malesef..tulipa senin eski konularını biliyorum, aslında yalnızlık konusunda benzer durumdaydık anlıyorum yuva kurma isteğini. Fakat sadece evli olmak için evlenmek doğru mu?
Bu iliskide ask, ihtiras, tutku, heyecan, paylaşım var mı? Ben de evlilik teklifleri alıyorum ama uygun bulmadığım için kabul etmiyorum. Kötü bir evliliktense yalnız kalmayı tercih ederim.
Koca adayının bu huylarına katlanabilecek misin?
Eğer kabullenebileceksen evlen ama zaten kabul edebilseydin buraya konu açıp dertlenmezdin di mi?
Hakkında hayırlısı olsun...
Evet canım yalnızım. Ben ömrümün sonuna kadar yalnız kalsam da beni yoran, üzen, enerjimi çalan biriyle birlikte olmak istemiyorum. Yani aşk yoksa, tutku yoksa, bana yaşama sevinci katmıyorsa, onun peşinden koşmak zorunda kalacaksam, hep içimde kaybetme korkusu olacaksa ne anladım ki ben böyle ilişkiden. Senin için demiyorum bunları ama ilişki huzur vermeli, erkek kadının peşinden koşmalı, aramalı, görmek istemeli, arzulamalı, heyecan duymalı yoksa ben sıkılırım, sevildiğimi hissetmem o zaman da erkeğe ilgimi kaybederim ve biter, gider.Sevgim var işte yoksa katlanmazdım böyle ilgisi yetersiz birine.Ayrilma noktasina geliyoruz bazen kavga oluyor ama hep bu ilgi gorusme meselesinden.Ama o noktaya gelince kalbim fena oluyor.Gerci önceki ayrılık fenalıkları da ekleniyor ama sevmesem duramam onla.Cunku sevemedigim çıktığım da oldu.Ikisi birden oldu gitti bende malesef..
Neyazikki en nefret ettiğim huylar başıma geliyor.Sevdiklerimden sadece bir tanesi ilgisiz değildi o da buraya yazdığım ilk kişi . Gerçi o da sevmemis yeterince adam cikmadi ama mutlu ediyordu bak beni ilgisiyle.
Sen nasilsin?Yalniz misin şuan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?