Bir derdim olduğumda tınlamayan erkek..

Laf diyorum... sen kendini onun icin degerli hissediyor musun? Daha onceki konularinizda da yazildi size. Bu adamla saglikli bir iliskiniz yok. Sevmek boyle birsey degil. Ama sanki size ne desek bos gibi. Bu adam sizi sevmiyor, deger vermiyor. Ve daha da onemlisi size iyi davranmiyor. Daha simdiden boyle olan bir adamla evlenmeyi dusunmeniz de uzucu.

Simdi gorusmeyen evlenince ne yapacak? Skntlı bir tıp.cocuklu...

Şuan net hatırlamasana eski konularınızı okumuşlugum vardı

Üzülerek söylüyorum cevremde bir kac kişiyede gordum ikinci evliliğini yapan erkekler helede yas olarak 40 yas ve ustu evliliği sanki sadece düzenli bir hayata geçiş için istiyor yani kendisi için.

Kendisi herşeyi yapmış geçmiş karşısındakinin isteklerini duygularını çokta onemsemiyor geneli
Sevgisine güveniyorsan birşey diyemem ama evlilik dedigin sey omurluk dusunsene senin sadece sıkıntılarını konuşmaktan geri duran insan yarın öbürgün hastalıkta sağlıkta yanında olacağını düşünüyormusun

adam dert sevmiyo değil sizi sevmiyo.. bunu anlamak bu kadar zor mu? Biri olsun, canım isteyince görüşeyim, evlenirsek evimin işini görsün kafasında.. Sizinle birlikteliği aşktan değil yani.

yedek plansın tulipa.
inanmak istemesende daha öncede yazmıştım sana hala öyle düşünüyorum.
son çaresin.

yedek plansın tulipa.
inanmak istemesende daha öncede yazmıştım sana hala öyle düşünüyorum.
son çaresin.

Aynı şeyi düşündüm
Kendince bişeyler bekliyor, ama bu sebep kendi ile alakalı, ya maddi bir plan yada başka bir sebep
Uygun zaman gelince karar verecek evlenecek ama asla güldürmeyecek bence
2. bir kişi hatta kişiler olduğu basbas bağırıyor

Tulipa bu adam farzet seni seviyor...seviyor da senin istediğin gibi degil ....hiç hiç ama hiç senin istediğin gibi de sevmiycek, karakteri bu ya da evet ununu eleyip asmış senin dedigin gibi.

Genel anlamda ne hissettiği değil ne hissettirdiği önemli bence. Sen hissetmedikten sonra ne önemi var ne kadar sevdiğinin.

Son düzenleme:

aşık olmayı bekliyor.
tulipa iyi hoş evlenmek için uygunyumuşak başlı istediği gibi yönetiyor iki yalanla.
eh kaçırmayayım da aşık olacağım biri karşıma çıkmazsa yaşta geçiyor bir düzenim olur bari diyor.

Adam dert degil sizi zerre sevmiyor kiymet vermiyor

tulipa lütfen aklını peynir ekmekle yemediysen böyle sevmek olmaz be kuzum.
Inan bana başını taşlara vurursun kendine yazık etme hayatta tek erkek o değil.
Benden sana tavsiye bencil erkeklerden uzak dur sen bırak bu totosu kalkmış adami!!

Ben öyle insanların aşkına da inanmıyorum
Daha başka sebepleri de oluyor. Ve asla yakınlarındakiler gerçek yüzünü göremiyor

En nefret ettiğim erkek tipi empati yapmayan benim sıkıntımı stresimi görmezden gelendir. Dert sevmiyorum diye bi şey yok. Bu dünyaya sürekli gülmeye eğlenmeye gelmedik. Benim sıkıntılarım olduğunda yanımda olmicaksa napayım ben o hıyarı. Bence siz bu adama çok yüz vermişsiniz. Salın gitsin .

Söylenecek her şey yazılmış. Umarım kendinizi ateşe atmazsınız. Hiçbir zaman bugünden iyi olmaz. Çünkü sizi sevmiyor. Sevdiği hali buysa sevmediğini hayal edemiyorum. Tek söyleyeceğim evlilik arada sevgi yoksa katlanılacak bir şey değil. Bu adamla evlenip mutsuz olacağına hiç evlenme mutsuz ol daha iyi.
Yarın kötü gününüzde hastalığınızda yapayalnız kalırsınız.

Ya bacım sen delimisin bu adamdan sana ne koca olur, nede baska birsey ilerde bi sorun oldugunda nasıl konusacaksın, bir derdin oldugunda nasıl cözeceksin yol yakınken dön.. Hem bak cocuklarda var ilerde sorun yasarsan ne olacak sanki bu işin Oluru yok gibi ama sen tutunmaya yer ayırıyorsun

Seni bu kadar değersiz hissettiren birisiyle derdin ne de devam için ısrar ediyorsun kuzum? Uymadık de gitsin
Ailem de değersiz hissettiriyor aslında.Ah ah ..Ablam ve çocukları.. .Yalniz da yaşamak istemiyorum..

Ben bugun ikinci evliligim icin bosanma karari aldim. Bu adam simdi boyleyse evlensen sonun benim gibi olacak. Ondan hicbir halt olmaz aklini basina al
üzüldüm okuyunca sevdiğim üyelerdensiniz hayırlısı olsun mutlu olun bundan sonra

tulipa senin eski konularını biliyorum, aslında yalnızlık konusunda benzer durumdaydık anlıyorum yuva kurma isteğini. Fakat sadece evli olmak için evlenmek doğru mu?

Bu iliskide ask, ihtiras, tutku, heyecan, paylaşım var mı? Ben de evlilik teklifleri alıyorum ama uygun bulmadığım için kabul etmiyorum. Kötü bir evliliktense yalnız kalmayı tercih ederim.

Koca adayının bu huylarına katlanabilecek misin?

Eğer kabullenebileceksen evlen ama zaten kabul edebilseydin buraya konu açıp dertlenmezdin di mi?

Hakkında hayırlısı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…