- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
Yazdım herşeyiEşiniz ne tepki verdi kabul ettim haddimiz deil belki ama size yardımcı olanlar içinde olsa biraz daha açıklayıcı yazsaydiniz keşke Allah yardımcınız olsun
Allah yolunuzu bahtınızı açık etsin inşallah herşey dilediğiniz gibi olur çok gençsiniz bence herseye yeniden ve daha güzel başlayabilirsinizDün dediğim gibi ailesi geldi ama dün gün boyu berbat haldeydim. Ailesinin yanında konuşmamı ve onu rezil etmemi babam tavsiye etti. Ama annesi bayılır vs korktuğum için ilk olarak eltime söyledim olanları, şok oldu tabi. Abime söyle ufaktan, dışarı çıkalım ve beni aldatan şahıs bir daha bu eve dönmesin, olay çıkmasın dedim.
Evdeyken de abisine 'utanarak atıyorum' diyerek bütün rezilliklerini attım. Adam kıpkırmızı oldu zaten.
Bir kafeye gittik, kahve söyledik. Çocuklar evde...
Ağbi dedim Hemen günlerde ben bir öesaj gördüm telefonunda d. Nin...
Böyle böyle, usul usul amlayyım Tüm olanlarından biliyorsunuz zaten süreci...
Eşim olacak adam limon gibi suratla bana baka kaldı...
Senden ricam bundan sonra seninle muhatap olmak istiyorum, gerekeni mahkemede konuşuruz dedim. Eve geldik, tabiki aşağıda kaldı bu adi adam. Annesine hafiften bişeyler çıtlattık ve evden ayrıldılar. Birkaç eşyasını da koydum. Yarın da Avukat gideceğiz babamla...
Hiç ağlamadım, düşünmemek için herşeyi yapıyorum. Evet evet kurabiye bile yapıyorum! Hatta satış yaptığım sayfada vakit buldukça sürekli aktifim çünkü çocuğum var ve paraya ihtiyacım var!
Ben size derdimi anlattım Allah razı olsun çok yol gösterdiniz, derdimi aldınız sanki, ama okuyabildiğim kadarıyla hikaye yazdığımı bile düşünenler olmuş. Lütfen insanlara bu kadar ön yargılı iseniz kimseyi incitmeyin ve size fayda sağlayacak şeyler okuyun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?