Bir derdim oldunuz....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Guclu bir kadinsin, olmasi gerekeni yapmissin ve bundan sonra hakettigin mutlulugu insallah bulursun

Duygusal değil mantıkla ve soğukkanlılığınızla hareket etmeniz takdire şayan. Her şeye rağmen onun ailesine karşı saygıyı kaybetmeden haklıyken haksız duruma düşmeden kisa yoldan halletmenize sevindim. Bundan sonra da işiniz rast gider inşallah.

Allah güzel kalpli herkesi iyi insanlar ile karşılaştırsın. Çok gençsiniz ve eminim ki yüreğiniz kadar da güzelsinizdir. Güçlü olun demeyeceğim zaten çok güçlü bir kadınsınız! Sevgiler.

Keşke konuşmayı yaparken ha bir de şu telefon olayı var, bildirim gelip duruyor aç bakalım deseydiniz. Mecbur açacaktı.

O telefonu mahkemede delil olarak sunun . Mahkeme ilgilenir onunla. Hem şüpheye yer kalmaz kesin olarak görülür aldattığı. İnkar da edemez

canım başka telefonculara da sorsan? belki onlar yapamamıştır

Avukatınız ne diyor ? Olay mahkemeye taşındığından format atılmış telefonlara bile bilgiler geri getiriliyorken sizinkini hayli hayli çözerler diye düşünüyorum. Kendinize iyi bi avukat bulabildiniz mi ?

Eski konunuzu sabah gördüm ve o kadar mesaj vardı ki olayı takip etmek adına fırsat buldukça sırf senin konunu okumak için girdim siteye 100. Sayfada kalmıştım daha sonra neler oldu okuyamadan silinmiş konu.
Ama çok merak etmiştim neyse ki iyimişsin eşinin ne tepki verdiğini olayların nasıl geliştiğini çok merak ediyorum ama önemli olan şuan senin iyi olman üzülme lütfen daha güzel ve temiz gunlerin olacak inşallah :)

Birde beni yanlış anlama ama bu adam bence eskiden beri böyleydi ilk defa olmaz yani sadece Sen yeni farkettin. Keske daha onceden farkedebilseydin

Bu olayı biri amme hizmeti olarak özet geçebilir mi? Diğer konuda konuşulanları yani. Takip edemedik orada neler olduğunu
Ben de aynı şeyi düşündüm ama konu sahibine de ayıp olsun istemedim genelde aktif sayılırım burada ama eski konuları bilmiyorum.
S smolu çok geçmiş olsun bu arada. Merakımızın da kusuruna bakmayın. Umarım geleceğiniz çok çok güzel olur.

Al
Keşke konuşmayı yaparken ha bir de şu telefon olayı var, bildirim gelip duruyor aç bakalım deseydiniz. Mecbur açacaktı.
yok ederdi çünkü evden çıkmadan önce beni odaya çekip gel aşkım sarılayım sana dedi. Bende sarıl sarıl, iyi sarıl dedim.Tedirgindi. Son sarılmasını yaptı içim acımıyor mu evet çokkk acıyacak ama kendimi kontrol gücü verdi Allah, düşünmüyorum. Sanki bende sizler gibi başkasının hayatına dahil olmuş gibi, gelişmeleri takip ediyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…