- 2 Ocak 2015
- 6.447
- 15.481
- 448
Umarım çok mutlu olursunAldatıldığım için değil ama bu kadar dua aldığım için ağlıyorum ya, bu da HER Şerde bir hayrın olduğunun en büyük kanıtı.
Müslümanın gıyabında yapılan dua reddolmazmış. Allah iyi niyetinize bin katıp daha güzellerini versin sizlere. Allah razı olsun hepinizden
Ben abisine konuyu anlatırken limon gibi renk attı. Bir ara ne eskortu yok öyle bişey dedi, telefonunu verir misin herkese açık zaten unuttuysan göstereyim dedim sustu. Zaten ağbin be yengen gördü endişelenme dedimBaşından beri gerçek olduğunuza emindim açıkçası .güçlü duruşunuza helal olsun inşallah evlatlarinizla harika günler gecirirsiniz. O adam napti peki herseyi sakince kabul mü etti ? Çok akilliydi ya hani . Umarım çokça tazminat alırsınız
Senin şu gücünden kuvvetinden rabbim tüm kadınlarımıza versinAldatıldığım için değil ama bu kadar dua aldığım için ağlıyorum ya, bu da HER Şerde bir hayrın olduğunun en büyük kanıtı.
Müslümanın gıyabında yapılan dua reddolmazmış. Allah iyi niyetinize bin katıp daha güzellerini versin sizlere. Allah razı olsun hepinizden
AminnnnnSenin şu gücünden kuvvetinden rabbim tüm kadınlarımıza versin
Herşey gönlünüzce olsun
İnşallah böyle şeyler yaşamaz ve gerek duymazsınız.Sen harika bir kadınsın ve çok güçlü bir annesin. Birileri kek kurabiye bıdıbıdısı yaparken sen kendine çok güzel bir hayat kurmuşsun bile. İnşallah bundan sonraki hayatın öncekinden çok daha huzurlu, mutlu ve güzel olacak. Umarım ben de günü geldiğinde böyle güçlü durabilirim.
senden de canım benim.. Yaşadıkların çok ağır günlerdir senle yatıp kalkıyorum. Allahım bi fenalık gelmeden başına bitip gitsin başındaki bu rezillik diye duamdaydın hep.Aldatıldığım için değil ama bu kadar dua aldığım için ağlıyorum ya, bu da HER Şerde bir hayrın olduğunun en büyük kanıtı.
Oh olsun pislik herif, asla inkar edemeyeceği şekilde herşey elinizdeydi ya en güzeli de buyduBen abisine konuyu anlatırken limon gibi renk attı. Bir ara ne eskortu yok öyle bişey dedi, telefonunu verir misin herkese açık zaten unuttuysan göstereyim dedim sustu. Zaten ağbin be yengen gördü endişelenme dedim
Hala kilitli, evdeki İnternete otomatik bağlanıyor be çeşitli chat sitelerinden, facebook tan bildirimler geliyor vee okuyamıyorumTelefonu ne yaptınız geri verdiniz mi ? Kilidini açabildiniz mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?