Bir derdim oldunuz....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizi gördüğümde "laaayyyn ne güzel bir kadınmış" bu dedim. Çok ama çok güzelsiniz, bundan sonra bahtınız da sizin kadar güzel olsun dilerim.
Önceki konunuzda abinizin yardım ettiğini yazmıştınız, bu açıdan çok şanslısınız.
Zaten siz o adama kaç gömlek fazlaymışsınız.
Her şey gönlünüzce olsun.

Sen harika bir kadınsın ve çok güçlü bir annesin. Birileri kek kurabiye bıdıbıdısı yaparken sen kendine çok güzel bir hayat kurmuşsun bile. İnşallah bundan sonraki hayatın öncekinden çok daha huzurlu, mutlu ve güzel olacak. Umarım ben de günü geldiğinde böyle güçlü durabilirim.

Umarım çok mutlu olursun
Ben sana başından beri inanıyorum
Yazdım da zaten

Ben abisine konuyu anlatırken limon gibi renk attı. Bir ara ne eskortu yok öyle bişey dedi, telefonunu verir misin herkese açık zaten unuttuysan göstereyim dedim sustu. Zaten ağbin be yengen gördü endişelenme dedim

Senin şu gücünden kuvvetinden rabbim tüm kadınlarımıza versin
Herşey gönlünüzce olsun

İnşallah böyle şeyler yaşamaz ve gerek duymazsınız.

senden de canım benim.. Yaşadıkların çok ağır günlerdir senle yatıp kalkıyorum. Allahım bi fenalık gelmeden başına bitip gitsin başındaki bu rezillik diye duamdaydın hep.

Ex eş bi zorluk çıkarmadı di mi? Sana zarar vercek biri mi, ailesi ne dedi? Bundan sonrası senin can güvenliğin önemli, gerisi olur gider zaten. Allah seni darda zorda koymasın güzel kadın..

Bence konuyu en doğru şekilde halletmişsiniz, bundan sonrası çorap söküğü gibi gelsin inşaallah. Yarın zaten avukata gidecektiniz, sizi yönlendirirler ama adamın üzerine olan mallara mutlaka ihtiyati tedbir konmasını isteyin, malları başkasının adına geçirmesin

Ben abisine konuyu anlatırken limon gibi renk attı. Bir ara ne eskortu yok öyle bişey dedi, telefonunu verir misin herkese açık zaten unuttuysan göstereyim dedim sustu. Zaten ağbin be yengen gördü endişelenme dedim
Oh olsun pislik herif, asla inkar edemeyeceği şekilde herşey elinizdeydi ya en güzeli de buydu

Telefonu ne yaptınız geri verdiniz mi ? Kilidini açabildiniz mi ?

Telefonu ne yaptınız geri verdiniz mi ? Kilidini açabildiniz mi ?
Hala kilitli, evdeki İnternete otomatik bağlanıyor be çeşitli chat sitelerinden, facebook tan bildirimler geliyor vee okuyamıyorum burası küçük yer, telefoncular açmayız silinmeden dediler. İşte bu konuda çok Yardıma ihtiyacım var.

Umarım herşey gönlünüzce olur.Dönüp bize bilgilendirme yaptığınız için de teşekkür ederim kendi adıma 3 gündür uyuyup uyanıp konunuza bakıyordum haber var mı diye geceleri.
Her şer görünende bir hayır vardır muhakkak..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…