Bir derdim oldunuz....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya hem merak ediyorum hem bişey bilmiyorum kim ifşa oldu kim Dav açtı kimin konusu silindi bi benmi İngiliz kalmışım olaya
Konu sahibinin günler öncesinden açtigi bir konu vardi
Konunun icerigi aldatilma ( fazla ayrintiya gerek yok bunu bilin yeter )
Ama konu o kadar sarpa sardiki burda ki bazi üyeler yüzünden.yönetim konuyu kaldirdi ( iyi ki de öyle oldu )
Şuan da boşanma aşamasinda konu sahibi

Dün dediğim gibi ailesi geldi ama dün gün boyu berbat haldeydim. Ailesinin yanında konuşmamı ve onu rezil etmemi babam tavsiye etti. Ama annesi bayılır vs korktuğum için ilk olarak eltime söyledim olanları, şok oldu tabi. Abime söyle ufaktan, dışarı çıkalım ve beni aldatan şahıs bir daha bu eve dönmesin, olay çıkmasın dedim.

Evdeyken de abisine 'utanarak atıyorum' diyerek bütün rezilliklerini attım. Adam kıpkırmızı oldu zaten.

Bir kafeye gittik, kahve söyledik. Çocuklar evde...

Ağbi dedim Hemen günlerde ben bir öesaj gördüm telefonunda d. Nin...

Böyle böyle, usul usul amlayyım Tüm olanlarından biliyorsunuz zaten süreci...

Eşim olacak adam limon gibi suratla bana baka kaldı...

Senden ricam bundan sonra seninle muhatap olmak istiyorum, gerekeni mahkemede konuşuruz dedim. Eve geldik, tabiki aşağıda kaldı bu adi adam. Annesine hafiften bişeyler çıtlattık ve evden ayrıldılar. Birkaç eşyasını da koydum. Yarın da Avukat gideceğiz babamla...

Hiç ağlamadım, düşünmemek için herşeyi yapıyorum. Evet evet kurabiye bile yapıyorum! Hatta satış yaptığım sayfada vakit buldukça sürekli aktifim çünkü çocuğum var ve paraya ihtiyacım var!

Ben size derdimi anlattım Allah razı olsun çok yol gösterdiniz, derdimi aldınız sanki, ama okuyabildiğim kadarıyla hikaye yazdığımı bile düşünenler olmuş. Lütfen insanlara bu kadar ön yargılı iseniz kimseyi incitmeyin ve size fayda sağlayacak şeyler okuyun 🙏
Nasıl dedil topladınız peki hangi tür deliller mahkemede geçerli oluyor

Eski konunun kapatılmasına çok sevindim, bugün burda olanlar gerçekten çok üzücüydü.

İfşa edenlere de dava açacak olmana çok sevindim, insanlar burası forum diye her aklına geleni yazmaması gerektiğini belki bir nebze olsun anlamış olurlar. Konuyu dallandırıp budaklandırmaya gerek yok.

Sen çok güçlü bir kadınsın ve umarım bundan sonraki hayatında çocuklarınla çok mutlu huzurlu olursunuz.
Diğer konuyu tamamen okuyamadan silindi ,kim neyi nasıl ifşa etti bilginiz varsa anlatabilirmisiniz?

Ben de aynı şeyi düşündüm ama konu sahibine de ayıp olsun istemedim 😳 genelde aktif sayılırım burada ama eski konuları bilmiyorum.
S smolu çok geçmiş olsun bu arada. Merakımızın da kusuruna bakmayın. Umarım geleceğiniz çok çok güzel olur.
Konu sahibi eşinin aldattığından şüphe etmiş ve konu açmış. Kk nın meraklı ve hafiye hanımları kadını ifşa etmişler. Kocasının adına kadar bulmuşlar. Hatta kadının sosyal medyasında açık açık yazmışlar. Yetmemiş kocasına mesaj atmak istemişler, trolmü diye merak etmişler.

Öncelikle olayı soğukkanlılıkla halletmenize çok sevindim. Bahsettiğiniz hesabın elinize geçtiğini fark edince eşiniz agresiflesebilir diye ürkmedim değil.

Telefon markalarına göre kilit çözümleri nette var fakat hiç o toplara girip elinizdeki delilden olmayın derim. O adam muhtemelen şuan hesaplardan kurtulma peşindedir. Elinizdeki deliller yeterliyse gerisi sizi yormaktan fazlası değildir zaten.

Umarım siz de çocuklarınız da en sağlıklı şekilde atlatırsınız bu süreci...
Kesinlikle katılıyorum, umarım elinizde yeterince ekran görüntüsü vardır en azından hesapların kullanıcı isimleri. Bir de gelen bildirimlerin ekran görüntüsünü alın kilitli de olsa telefon ekran görüntüsü alınabiliyor. Açıldığında gelen bildirimler adına elinizde kanıt olur. Telefon iPhone mu android işletim sistemi olan bir marka mı?

Konu sahibinin günler öncesinden açtigi bir konu vardi
Konunun icerigi aldatilma ( fazla ayrintiya gerek yok bunu bilin yeter )
Ama konu o kadar sarpa sardiki burda ki bazi üyeler yüzünden.yönetim konuyu kaldirdi ( iyi ki de öyle oldu )
Şuan da boşanma aşamasinda konu sahibi
Burdaki açılan konu boşanma davasını etkiliyor un ki

Konu sahibi eşinin aldattığından şüphe etmiş ve konu açmış. Kk nın meraklı ve hafiye hanımları kadını ifşa etmişler. Kocasının adına kadar bulmuşlar. Hatta kadının sosyal medyasında açık açık yazmışlar. Yetmemiş kocasına mesaj atmak istemişler, trolmü diye merak etmişler.
Tamam da nasıl okadar bilgiye sahip olmuşlar ne tehlikeli kadınlar var ya burada kimsenin açık kimliği yok diye biliyorum ama??

Yok artık , gerçekten şaka gibi 😱
Kadın burdan yardim istiyor, kendini bilmezler kadına zarar verecek işler yapıyor .

Bulmuslar ve burada paylaşmışlar oyle mi? Allahim ben orasını kacirmistim.. biz dua ederken onun adina endişelenirken millete bak yaa

Tamam da nasıl okadar bilgiye sahip olmuşlar ne tehlikeli kadınlar var ya burada kimsenin açık kimliği yok diye biliyorum ama??
Şimdi nasıl bulduklarını tekrar söylersem kadın tekrar ifşa olur. Konusu tamamen kapandı. Bazı arkadaşların düşünmeden hareket etmesi işde.

Vallahi bu konudamı kapansa ya , mahalle dedikodusu yapar gibi diğer konuda iki sayfa okuyup gelip burda saçmalamaya başlanıyor .
Bencede kapanmalı ,şimdi biri çıkıp yeniden konuyu yazacak nerdeyse

:KK57:

Geçmiş olsun konu sahibi, anladığın kadarı ile çocuklarınız var onlarla huzurlu bir yaşam dilerim size.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X