Bir derdim oldunuz....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım inan merak etmeye de gerek yok zaten merak edildiği için işler sarpa sardı. O sebeple fazla bir şey yazmak istemiyorum bu konuda.

İlk açtığı konusu çok dallanıp budaklanmıştı. Bazı meraklı arkadaşlar yazılmaması gereken şeyler yazdılar, irdelediler.
, 😯😯

Konu sahibi eşinin aldattığından şüphe etmiş ve konu açmış. Kk nın meraklı ve hafiye hanımları kadını ifşa etmişler. Kocasının adına kadar bulmuşlar. Hatta kadının sosyal medyasında açık açık yazmışlar. Yetmemiş kocasına mesaj atmak istemişler, trolmü diye merak etmişler.
69.sayfaya kadar okumuştum. Sonra birden silindi cok merak etmistim. Su yazdiginiza inanamadim. Gercekten kadin kadinin kurdudur diyorlar ya öyle. Bu ne düşüncesizlik bu ne terbiyesizlik aklim almiyor. Bir kadin var en onemlisi 2 cocuk var zaten rezil bir es var.. dusene tekme atmada ustlerine yok bazılarının. Madem fake diyosun defol git okuma ifsa etmek ne ya. Ne ara kötü oldu bu kadar içimiz ya aklim almiyor. Destek olmuyorsun kostek olma bari 🤦🏻‍♀️
Boyle burda szden alintilatip icimi dökmüş oldum kusura bakmayin gercekten

Al

yok ederdi çünkü evden çıkmadan önce beni odaya çekip gel aşkım sarılayım sana dedi. Bende sarıl sarıl, iyi sarıl dedim.Tedirgindi. Son sarılmasını yaptı 😥içim acımıyor mu evet çokkk acıyacak ama kendimi kontrol gücü verdi Allah, düşünmüyorum. Sanki bende sizler gibi başkasının hayatına dahil olmuş gibi, gelişmeleri takip ediyorum
Bunu söylediğim için üzgünüm ama daha zor günlerin de olacak. Şuan inkar aşamasındasın kabullenmiyorsun. Bi zaman sonra acısını daha derin hissetmeye başlayacaksın. O süreç çok sancılı olacak ama inan geçecek. En sonunda kabulleneceksin. Ve iyileşmeye başlayacaksın. Bu sürece hazırlıklı ol. Gel burada özle, ağla, nefret et, içini dök. Hepimiz sana destek olalım. Bi söz var; Düzenim bozulur, hayatım alt üst olur diye endişe etme. Nerden bileceksin hayatının altının, üstünden daha iyi olmayacağını... Hayatın da senin kadar güzel olsun inşallah.

arkadaşım nasıl ifşa edildiğini tekrar anlatıp kadını yine mi ifşa edelim
bu soruları sormayın çünkü yine bazı işgüzarlar dayanamayıp anlatırlar
Siz olaya hakimsiniz o sebepten bu tavrınız..konu sahibinin ifsa olmasını ve zarar gelmesini istemem ama diğerleri de merak ediyor dogal olarak.

Konunun bu şekilde sonlanmasına çok sevindim. Aşırı güzel bir kadınsınız söylemeden de geçemeyeceğim..umarım çok mutlu olursunuz.

Hala kilitli, evdeki İnternete otomatik bağlanıyor be çeşitli chat sitelerinden, facebook tan bildirimler geliyor vee okuyamıyorum 😥burası küçük yer, telefoncular açmayız silinmeden dediler. İşte bu konuda çok Yardıma ihtiyacım var.
Şunu deneyebilir misiniz? E-posta olarak twitterda kullandığı e-posta olabilir mi?

Konunuza da yazmıştım. Asıl şimdi para lazım. Satış yapmayıp ne yapsın diye.

Sekreterimiz eşi komada iken işe geldi aaa niye geldi bir sürü laf. Kadının çocuğu ve annesi ona muhtaç. Yapacak birşey yok gelmek zorundayım demişti.

Yani boş verin ne yapsanız kimse memnun olmayacakti. Kendinizi memnun edecek şeyi yapın.

Al

yok ederdi çünkü evden çıkmadan önce beni odaya çekip gel aşkım sarılayım sana dedi. Bende sarıl sarıl, iyi sarıl dedim.Tedirgindi. Son sarılmasını yaptı 😥içim acımıyor mu evet çokkk acıyacak ama kendimi kontrol gücü verdi Allah, düşünmüyorum. Sanki bende sizler gibi başkasının hayatına dahil olmuş gibi, gelişmeleri takip ediyorum
Anlayabiliyorum ruh halinizi. İçinizde birikip patlamasina müsaade etmeyin ve hemen yardım almaya başlayın derim.

69.sayfaya kadar okumuştum. Sonra birden silindi cok merak etmistim. Su yazdiginiza inanamadim. Gercekten kadin kadinin kurdudur diyorlar ya öyle. Bu ne düşüncesizlik bu ne terbiyesizlik aklim almiyor. Bir kadin var en onemlisi 2 cocuk var zaten rezil bir es var.. dusene tekme atmada ustlerine yok bazılarının. Madem fake diyosun defol git okuma ifsa etmek ne ya. Ne ara kötü oldu bu kadar içimiz ya aklim almiyor. Destek olmuyorsun kostek olma bari 🤦🏻‍♀️
Boyle burda szden alintilatip icimi dökmüş oldum kusura bakmayin gercekten
Yok estağfurullah bende çok şaşırdım gerçekten. Cesarete bakarmısın, eşine soracakmış kadının konu gerçekmi diye.

Eşin normal hayatına devam edebiliyor mu bu hâlde? Dilerim geceleri uyuyamaz hale gelir. Hesabını bulanlardan biri de benim ama inan kimseye vermedim sormalarina rağmen. Yine de özel hayatına dahil olduğum için kendi adıma özür diliyorum.
Konu silinmiş, bu çok iyi. Eşin(!) bunu kullanabilirdi.
Dilerim çok mutlu olursun.
surdan bir insanin hesabi nasil bulunur anlamadim ki ben ya kk kadinlari asiyor kendini cidden 😁

Sadece bir konum ile nasılda ifşa etti Mevlam.

Doğru demişsiniz, daha çok gençsiniz ve bundan sonraki hayatınız kurtuldu.

Zor çok zor ama geçecek ve o kişi rezil olduğuyla yuvasını yikmasiyla kalacak.

Telefon kilidini açmak için uğraşmayın. Canınızı daha çok yakmaya gerek yok ki.

Gerekli görürse mahkeme açar .

Arkadaşlar konu sahibinin konusu, hayatı yeterince ifşa olduğu icin silindi şimdi ayrıntıları bilmek önemli değil, güzel temenni yazıp,destek olmalıyız sadece.

Ben başlarda konuya tereddütlü yaklasanlardan olarak özürü borç bilirim. İnşallah çok güzel günleriniz olur evlatlarınızla. Boşanma sürecini en rahat şekliyle anlatırsınız inşallah.

Konunun ilk birkaç sayfasını biliyorum sonra vaktim olmadı giremedim ama inanılmaz olaylar olmuş,çok geçmiş olsun konu sahibi arkadaşım..eğer içinden ağlamak geliyorsa ağla..güçlü bir karakterin var ama inanki bazen güçsüz durumda kaldığında güçlü durmaya çalışma..üzüntünü yaşa..kendini yıpratma.ben en çokta konuyu ilk okuduğumda tamam suphede kalmistiniz ama iyi giden bir evliliginiz vardı ama perdenin arka yüzünü görmeniz okadar inciticiki..sizin adınıza çok üzüldüm.hersey iyi gidiyor gibiyken birden böyle gelisince olaylar hakikaten hayal kırıklığına uğruyor insan.Rabbim yardımcıniz olsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X