Bir derdim oldunuz....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konuyu biliyorsunuz öncelikle ilk mesajım ifşa edenler, yönetimi ya da beni sadece hayal güçlerine dayanarak suçlayanlara olacak, lütfen benim, ailem ve hatta çocuklarım hakkında bildiklerinizi unutun ve rica ediyorum mesaj yazıp, konumu takip etmeyin.İfşa edenler için yasal hakkımı kullanacağım ve bunu yapmak açacağım boşanma davası kadar kolay olacak benim için.

Bu konu bana güç veren, dua eden beni duaları ile gerçekten güçlü bir kadın olmama vesile olanlara...


Ben hayatımda ilk defa bir AKREP oldum. Hani burçları severiz ya, en azından ben özelliklerini okumaktan keyif alırdım. Soğukkanlı, intikamcı ve sabırlı derler akrep burçları için.

İşte 4, 5 gündür sanıyorum ki BI BENİM!

Nefessiz kaldım ama sahtekarca yüzüme gülen eşime güldüm ben, cinsel organı heryer de elinde Fotoraflar paylaşan bu adamla 3 gece daha aynı yatakta yatmayı ve hiçbirşey hissettirmemeyi başardım ben...

Nasıl oldu, önce Allah, sonra sizlerden sabret diyenler ve tabiki devri olma diyen ailem sayesinde...


Dün gece hayatımın en soğukkanlı ayrılık konulmasını, eşimin ağbisi ve yengesinin yanında yaptım eşime.

Ona dönüp dedim ki, Sana çokk teşekkür ederim. Bana hayatımı bahşettin! 3 sene aldatılmışsım ama ben henüz 28 yaşımdayım. Önümde koca bir hayt var
Ya 35,40 yaşında anlasaydım.? Bana yeniden yaşama fırsatı verdiğin için teşekkür ederim. Umarım o yattığın o.... Birinden hastalık kapmışsımdır da, aeist ten ölürsün ' dedim.


Ve merak eden Allah razı olsun dua kardeşi olan, bana beni tanımadan dua eden kardeşlerim, olay şöyle gelişti...
Guclu bir kadinsin, olmasi gerekeni yapmissin ve bundan sonra hakettigin mutlulugu insallah bulursun
 
Duygusal değil mantıkla ve soğukkanlılığınızla hareket etmeniz takdire şayan. Her şeye rağmen onun ailesine karşı saygıyı kaybetmeden haklıyken haksız duruma düşmeden kisa yoldan halletmenize sevindim. Bundan sonra da işiniz rast gider inşallah.
 
Allah güzel kalpli herkesi iyi insanlar ile karşılaştırsın. Çok gençsiniz ve eminim ki yüreğiniz kadar da güzelsinizdir. Güçlü olun demeyeceğim zaten çok güçlü bir kadınsınız! Sevgiler.
 
Hala kilitli, evdeki İnternete otomatik bağlanıyor be çeşitli chat sitelerinden, facebook tan bildirimler geliyor vee okuyamıyorum 😥burası küçük yer, telefoncular açmayız silinmeden dediler. İşte bu konuda çok Yardıma ihtiyacım var.
Keşke konuşmayı yaparken ha bir de şu telefon olayı var, bildirim gelip duruyor aç bakalım deseydiniz. Mecbur açacaktı.
 
Hala kilitli, evdeki İnternete otomatik bağlanıyor be çeşitli chat sitelerinden, facebook tan bildirimler geliyor vee okuyamıyorum 😥burası küçük yer, telefoncular açmayız silinmeden dediler. İşte bu konuda çok Yardıma ihtiyacım var.
O telefonu mahkemede delil olarak sunun . Mahkeme ilgilenir onunla. Hem şüpheye yer kalmaz kesin olarak görülür aldattığı. İnkar da edemez
 
Hala kilitli, evdeki İnternete otomatik bağlanıyor be çeşitli chat sitelerinden, facebook tan bildirimler geliyor vee okuyamıyorum 😥burası küçük yer, telefoncular açmayız silinmeden dediler. İşte bu konuda çok Yardıma ihtiyacım var.

canım başka telefonculara da sorsan? belki onlar yapamamıştır
 
Hala kilitli, evdeki İnternete otomatik bağlanıyor be çeşitli chat sitelerinden, facebook tan bildirimler geliyor vee okuyamıyorum 😥burası küçük yer, telefoncular açmayız silinmeden dediler. İşte bu konuda çok Yardıma ihtiyacım var.
Avukatınız ne diyor ? Olay mahkemeye taşındığından format atılmış telefonlara bile bilgiler geri getiriliyorken sizinkini hayli hayli çözerler diye düşünüyorum. Kendinize iyi bi avukat bulabildiniz mi ?
 
Eski konunuzu sabah gördüm ve o kadar mesaj vardı ki olayı takip etmek adına fırsat buldukça sırf senin konunu okumak için girdim siteye 100. Sayfada kalmıştım daha sonra neler oldu okuyamadan silinmiş konu.
Ama çok merak etmiştim neyse ki iyimişsin eşinin ne tepki verdiğini olayların nasıl geliştiğini çok merak ediyorum ama önemli olan şuan senin iyi olman üzülme lütfen daha güzel ve temiz gunlerin olacak inşallah :)
 
Birde beni yanlış anlama ama bu adam bence eskiden beri böyleydi ilk defa olmaz yani sadece Sen yeni farkettin. Keske daha onceden farkedebilseydin
Dün dediğim gibi ailesi geldi ama dün gün boyu berbat haldeydim. Ailesinin yanında konuşmamı ve onu rezil etmemi babam tavsiye etti. Ama annesi bayılır vs korktuğum için ilk olarak eltime söyledim olanları, şok oldu tabi. Abime söyle ufaktan, dışarı çıkalım ve beni aldatan şahıs bir daha bu eve dönmesin, olay çıkmasın dedim.


Evdeyken de abisine 'utanarak atıyorum' diyerek bütün rezilliklerini attım. Adam kıpkırmızı oldu zaten.


Bir kafeye gittik, kahve söyledik. Çocuklar evde...

Ağbi dedim Hemen günlerde ben bir öesaj gördüm telefonunda d. Nin...

Böyle böyle, usul usul amlayyım Tüm olanlarından biliyorsunuz zaten süreci...

Eşim olacak adam limon gibi suratla bana baka kaldı...


Senden ricam bundan sonra seninle muhatap olmak istiyorum, gerekeni mahkemede konuşuruz dedim. Eve geldik, tabiki aşağıda kaldı bu adi adam. Annesine hafiften bişeyler çıtlattık ve evden ayrıldılar. Birkaç eşyasını da koydum. Yarın da Avukat gideceğiz babamla...


Hiç ağlamadım, düşünmemek için herşeyi yapıyorum. Evet evet kurabiye bile yapıyorum! Hatta satış yaptığım sayfada vakit buldukça sürekli aktifim çünkü çocuğum var ve paraya ihtiyacım var!


Ben size derdimi anlattım Allah razı olsun çok yol gösterdiniz, derdimi aldınız sanki, ama okuyabildiğim kadarıyla hikaye yazdığımı bile düşünenler olmuş. Lütfen insanlara bu kadar ön yargılı iseniz kimseyi incitmeyin ve size fayda sağlayacak şeyler okuyun 🙏
 
Bu olayı biri amme hizmeti olarak özet geçebilir mi? Diğer konuda konuşulanları yani. Takip edemedik orada neler olduğunu
Ben de aynı şeyi düşündüm ama konu sahibine de ayıp olsun istemedim 😳 genelde aktif sayılırım burada ama eski konuları bilmiyorum.
S smolu çok geçmiş olsun bu arada. Merakımızın da kusuruna bakmayın. Umarım geleceğiniz çok çok güzel olur.
 
Al
Keşke konuşmayı yaparken ha bir de şu telefon olayı var, bildirim gelip duruyor aç bakalım deseydiniz. Mecbur açacaktı.
yok ederdi çünkü evden çıkmadan önce beni odaya çekip gel aşkım sarılayım sana dedi. Bende sarıl sarıl, iyi sarıl dedim.Tedirgindi. Son sarılmasını yaptı 😥içim acımıyor mu evet çokkk acıyacak ama kendimi kontrol gücü verdi Allah, düşünmüyorum. Sanki bende sizler gibi başkasının hayatına dahil olmuş gibi, gelişmeleri takip ediyorum
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X