Bir derdim oldunuz....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah yardımcın olsun. Umarım bundan sonra çok güzel bir hayatınız olur, kuzularınla beraber...

Rabbim yar ve yardımcınız olsun umarım bundan sonra hayatınız güzel olur rabbim sizi evlatlarınıza evlatlarınızı da size bağışlasın mutlu bir hayat sizi bekliyor olsun

O ko

O konuda düşünecek bir seçenek bile yok. Ben çocuklarımın babasının böyle bir adam çıkmış olmasına üzülüyorum sadece
Ama çocuklarınızın sizin gibi bir annesi var. Üzülmeyin bu yüzden Allah bir taraftan alınca diğer taraftan misli misli veriyor. Rabbim huzurunuzu mutluluğunuzu eksiltmesin.

Telefondaki butun gecmisi temizlerse bile hersey tespit edilebilir mi? bende kendi esimin telefonuna girmek istiyorum bu yuzden soruyorm siz biliyor musnz acaba
Tespit edilir ama biraz profesyonellik istersanirim. Geri Yükleme yapabiliyorlar bildiğim kadarıyla

Rabbim gönlüne ferahlık versin kardeşim, sen çok güzel bir insansın ve kendine açtığın yeni sayfanda, umarım hep güzel anılar biriktirirsin

Telefondaki butun gecmisi temizlerse bile hersey tespit edilebilir mi? bende kendi esimin telefonuna girmek istiyorum bu yuzden soruyorm siz biliyor musnz acaba
Iphonelarda ana ekranı sola kaydırınca ekran süresi diye bir kısım var. Uygulamayı silse bile orda ne kadar vakit geçirildiği yazıyor. Ekran görüntüsü bu günü gösteriyor ayrıca hafta dökümü de var.

Eklentiler

• 3AB58859-0FB9-407D-91E6-03BFD41F5C0E.webp
    3AB58859-0FB9-407D-91E6-03BFD41F5C0E.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 157
Yok estağfurullah bende çok şaşırdım gerçekten. Cesarete bakarmısın, eşine soracakmış kadının konu gerçekmi diye.
Silinen konu hakkında bilgi vermeseniz daha iyi olur, siz yazdikca bilmeyenler iyice meraklaniyor.
Bundan sonraki süreç hakkında destek olalım konu sahibine, yeterince yıprandı zaten

Diğer konunuzun her sayfasını okumuştum ve şimdi de bakayım konuda bir gelişme var mı diye girdim. Döndüğünüzü gördüğüme sevindim o konunun kapatılıp mesajların silinmesine de sevindim. Bir ara sizin için çok endişelendim ve ben sizin teli eşinizin ele geçirip sayfaya giriyo olması ihtimalinden korkmuştum.
Bu kadar soğuk kanlı olunamaz diyen insanlar hayatta hiçbirşey görmemiş insanlar olarak düşünüyorum; ben avukatım ve neler görüp yaşıyoruz maalesef. Hakkınızda hayırlısı olsun. İlla ki düştüğünüz yıkıldığınızı hissettiğiniz anlar olacaktır ama önemli olan bilin ki bu günler geçecek. Dediğim gibi avukatım istediğiniz noktada özelden mesaj atabilirsiniz. 5 bin tl boşanma için inanın min bir fiyat, tanıdık falan bulırsanız daha uyguna olabilir. Bir de tavsiyem kaynınızla konuşun iş uzamasın anlaşmalı boşanalım deyin belki onlar ikna ederler eşinizi ve iş uzamadan biter. Çünkü çekişmeli çok yıpratıcı olur sizin için. Ayrıca bulunduğunuz ilin barosuna başvurursanız adli yardımdan da size bir avukat görevlendirirler ücretsiz olarak.
Bu avukat özel olarak destek alacağım avukat kadar ilgili olur mu peki? Dediğim gibi şuanda maddi kaygılar yaşamaya da başladım...

Hala kilitli, evdeki İnternete otomatik bağlanıyor be çeşitli chat sitelerinden, facebook tan bildirimler geliyor vee okuyamıyorum 😥burası küçük yer, telefoncular açmayız silinmeden dediler. İşte bu konuda çok Yardıma ihtiyacım var.
Nerde yasiyosunuz acaba ozelden yazar misiniz sikinti olmazsa.bigisayarci bi arkadasim var hacker gibi belki yardimci olabilir.konunuzu gunlerdir sessizce takip ediyorum allah yardimciniz olsun insallah.cpl guclusunuz ve akillisiniz masallah size.yavrularinizla guzel omrunuz olsun insallah bundan sonra

O ko

O konuda düşünecek bir seçenek bile yok. Ben çocuklarımın babasının böyle bir adam çıkmış olmasına üzülüyorum sadece
Haklısın çok üzücü. Çocuklar için de zor bi süreç olacak. Ama birlikte mutsuz bi anne baba olmaktansa ayrı ayrı mutlu olabilen anne baba onlar için daha sağlıklı. Çocuklarım için boşanamadım derler ya, işte bazen sırf çocuklar için boşanmak gerekir.

Dün dediğim gibi ailesi geldi ama dün gün boyu berbat haldeydim. Ailesinin yanında konuşmamı ve onu rezil etmemi babam tavsiye etti. Ama annesi bayılır vs korktuğum için ilk olarak eltime söyledim olanları, şok oldu tabi. Abime söyle ufaktan, dışarı çıkalım ve beni aldatan şahıs bir daha bu eve dönmesin, olay çıkmasın dedim.

Evdeyken de abisine 'utanarak atıyorum' diyerek bütün rezilliklerini attım. Adam kıpkırmızı oldu zaten.

Bir kafeye gittik, kahve söyledik. Çocuklar evde...

Ağbi dedim Hemen günlerde ben bir öesaj gördüm telefonunda d. Nin...

Böyle böyle, usul usul amlayyım Tüm olanlarından biliyorsunuz zaten süreci...

Eşim olacak adam limon gibi suratla bana baka kaldı...

Senden ricam bundan sonra seninle muhatap olmak istiyorum, gerekeni mahkemede konuşuruz dedim. Eve geldik, tabiki aşağıda kaldı bu adi adam. Annesine hafiften bişeyler çıtlattık ve evden ayrıldılar. Birkaç eşyasını da koydum. Yarın da Avukat gideceğiz babamla...

Hiç ağlamadım, düşünmemek için herşeyi yapıyorum. Evet evet kurabiye bile yapıyorum! Hatta satış yaptığım sayfada vakit buldukça sürekli aktifim çünkü çocuğum var ve paraya ihtiyacım var!

Ben size derdimi anlattım Allah razı olsun çok yol gösterdiniz, derdimi aldınız sanki, ama okuyabildiğim kadarıyla hikaye yazdığımı bile düşünenler olmuş. Lütfen insanlara bu kadar ön yargılı iseniz kimseyi incitmeyin ve size fayda sağlayacak şeyler okuyun 🙏
Satis yaptiginiz sayfayi ifsa etmeden destek olmamiz mumkun mu acaba? Maddiyat en büyük sorun olacaktir. Bizim de destegimiz olamaz mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X