Bir derdim oldunuz....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu sahibi eşinin aldattığından şüphe etmiş ve konu açmış. Kk nın meraklı ve hafiye hanımları kadını ifşa etmişler. Kocasının adına kadar bulmuşlar. Hatta kadının sosyal medyasında açık açık yazmışlar. Yetmemiş kocasına mesaj atmak istemişler, trolmü diye merak etmişler.
OHA 😳

Evet
Bedava avukat yok muydu ya sanki öyle bir şey hatırlıyorum durumu olmayanlar için baro avukatları oluyor diye biliyorum bir araştırın bence
Çok Baro atıyor ama benimki çekişmeli olacak muhtemelen, o yüzden alabildiğim kadar fazla nafaka almak istiyorum.

Yarın akrabam olan bir avukat ile görüşeceğim. Bakalım o nasıl yönlendirecek. Bir avukat 5 bin istedi ve şuanda öyle bir durumum yok açıkçası. Ama yine de tazminat alabilirsem mutlaka, borç arç halledeceğiz. Konuştuğum avukat deliller yeterli dedi, inşallah öyle olur
Diğer konunuzun her sayfasını okumuştum ve şimdi de bakayım konuda bir gelişme var mı diye girdim. Döndüğünüzü gördüğüme sevindim o konunun kapatılıp mesajların silinmesine de sevindim. Bir ara sizin için çok endişelendim ve ben sizin teli eşinizin ele geçirip sayfaya giriyo olması ihtimalinden korkmuştum.
Bu kadar soğuk kanlı olunamaz diyen insanlar hayatta hiçbirşey görmemiş insanlar olarak düşünüyorum; ben avukatım ve neler görüp yaşıyoruz maalesef. Hakkınızda hayırlısı olsun. İlla ki düştüğünüz yıkıldığınızı hissettiğiniz anlar olacaktır ama önemli olan bilin ki bu günler geçecek. Dediğim gibi avukatım istediğiniz noktada özelden mesaj atabilirsiniz. 5 bin tl boşanma için inanın min bir fiyat, tanıdık falan bulırsanız daha uyguna olabilir. Bir de tavsiyem kaynınızla konuşun iş uzamasın anlaşmalı boşanalım deyin belki onlar ikna ederler eşinizi ve iş uzamadan biter. Çünkü çekişmeli çok yıpratıcı olur sizin için. Ayrıca bulunduğunuz ilin barosuna başvurursanız adli yardımdan da size bir avukat görevlendirirler ücretsiz olarak.

Haklısın.

Az önce Oğlum evde yanlız kalmak istediğinde kullanması için aldığımız telefona watsaptan mesaj geldiğini gördüm.

Babam gönderdi yazıyor. 'oğlum sana kontör attım. Beni ara tamam mı babacım' 😥😥😥😥😥
Bi seçim yapmak zorundaydınız. Bir kere affettiniz yine yaptı. Bir daha affetseniz yine yapacak. Bununla yaşamak o kadar zor ki. Burada bi kaç kere daha söyledim ben de affetmiş bi annenin çocuğuyum. İnanın olmuyor. Kadın bunu hiç bi zaman unutamıyor. Ben kocamı affettim diyen de kendini kandırıyor. O kin, o şüphe, paranoya sizi yer bitirir. Zamanla çocuklara yansır. En mutlu günlerinizde bile eşinize kaşının üstünde göz var der kavga edersiniz. O yangın sönmüyor. Bu seçim de kolay olmayacak, acınızı inkar etmeyin, üzülün, ağlayın, yasınızı tutun. Sonunda üstesinden geleceksiniz. Siz donanımlı bi kadınsınız. Kendinizi çok güzel iyileştireceğinize inanıyorum ben.

Evet

Çok Baro atıyor ama benimki çekişmeli olacak muhtemelen, o yüzden alabildiğim kadar fazla nafaka almak istiyorum.
Anlaşmalıya yanaşmıyor mu? Bence bulacağınız avukat ile anlasın tazminat üzerinden pay alsın. Anlaşmalı için şartlarınızı sunun maddi manevi tazminat + yoksulluk nafakası + çocuklar için bakım ücreti. Gerçi yanaşmaz muhtemelen. Çatır çatır alırsın insallah. İt gibi çalışsın kuruşu kuruşuna ödesin köpek.

Onlardan hiç bahseden yok:KK43:
3 ve 10 yaşındalar. Büyük oğluma misafir gelen yiğen demiş annenler boşanacakmış diye. Gittiklerinde sordu 'nerden çıktı oğlum yanlış anlamış. Hem ayırsak bizim dedenin evine gidip babanı terk etmemiz gerekirdi, bak biz ebdeylz7. Baban gelecek' dedim😥

Ufaklık ta bugün delilleri çıkarttım renkli olarak oradan profil resmini gördü en üstte, bu benim babam, nerde benim babam deyip durdu, ağladı... Rabbim kolaylık versin, ferahlık versin bana ve en Çok evlatlarıma

O yontem icin kilidi acip baska bi islem yapmamasi gerekiyor ki iz belli olsun.. adam neler yapmis neler o telefonla (gerci şifre kırılmadan kimse bilemez ama okudugumuz kadarıyla akil yurutuyorum)
detaya girmeyelim hanimefendi rahatsizligini belirtti bu konuda olan olmus artik insallaj bayanin hayati hergun katlanarak guzellesir bundan sonra

Eşinizin sigortalı bir işi sabit bir geliri var mı? Ayrıca üstüne mal mülk banka hesabında para var mı?

O ko
Bi seçim yapmak zorundaydınız. Bir kere affettiniz yine yaptı. Bir daha affetseniz yine yapacak. Bununla yaşamak o kadar zor ki. Burada bi kaç kere daha söyledim ben de affetmiş bi annenin çocuğuyum. İnanın olmuyor. Kadın bunu hiç bi zaman unutamıyor. Ben kocamı affettim diyen de kendini kandırıyor. O kin, o şüphe, paranoya sizi yer bitirir. Zamanla çocuklara yansır. En mutlu günlerinizde bile eşinize kaşının üstünde göz var der kavga edersiniz. O yangın sönmüyor. Bu seçim de kolay olmayacak, acınızı inkar etmeyin, üzülün, ağlayın, yasınızı tutun. Sonunda üstesinden geleceksiniz. Siz donanımlı bi kadınsınız. Kendinizi çok güzel iyileştireceğinize inanıyorum ben.
O konuda düşünecek bir seçenek bile yok. Ben çocuklarımın babasının böyle bir adam çıkmış olmasına üzülüyorum sadece

O yontem icin kilidi acip baska bi islem yapmamasi gerekiyor ki iz belli olsun.. adam neler yapmis neler o telefonla (gerci şifre kırılmadan kimse bilemez ama okudugumuz kadarıyla akil yurutuyorum)

Telefondaki butun gecmisi temizlerse bile hersey tespit edilebilir mi? bende kendi esimin telefonuna girmek istiyorum bu yuzden soruyorm siz biliyor musnz acaba

Şimdi nasıl bulduklarını tekrar söylersem kadın tekrar ifşa olur. Konusu tamamen kapandı. Bazı arkadaşların düşünmeden hareket etmesi işde.
Yok demek istediğim konu sahibi değil yeri gelip içimize atmayalım diye buraya konu açıyoruz oyle kolay bulunuyor mu ki hesaplar yani dikkatli olmak mı lazım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X