Size sahte diyenler,soğuk kanlı diyenler, başlarına gelmeden asla anlayamazlar. Dilerim rabbim hiç getirmesin. Deliler gibi sevdiğim eski sevgilim tarafından aylarca aldatılmışım haberim yoktu. Tabi evli ve çocuklu olunca işler daha zor ama o zamanlar canım nasıl yandı çok iyi bilirim. Şimdi evliyim eşimle severek evlendim dünyalar güzeli bir oğlum var, velhasıl çok mutluyum ama o aldatılmanın acısı hissi şuramda kaldı. Kız kardeşim dahil kimseye anlatamadım, ağlayamadım bile. Benimki soğuk kanlılık değildi artık hissizliğinde getirdiği yok oluştu, ruhen ölümdü. Sonra ne mi oldu. Ben zamanla unutup allahın açtığı hayırlı kapılarsan geçerken, o kişi önce beni aldattığı insanla kaçıp evlendi, sonra kadının ona yalan soyledığını hatta ilk kocasından 1 çocugu bile olduğunu öğrendi,işleri yolunda gitmedi, dükkanları kapandı, iflas ettiler , çiftlik dükkan falan ne varsa kaybettiler, kız bunu bıraktı başkasıyla evlendi, bu bana tekrar gelmek istedi, ama allahın ilahi adaleti henüz tam tecelli etmemişti. Oğullarının beni aldattığını bilip diğer kızı isteyip beni oyalan anne babası boşandı, babası annesini başkası ile aldattı. Şimdi kapı komşum bu insanlar. Yani öylelerdi, terk edip gittiler buraları, bir tek babası kaldı. Özetle, allah kimsenin yanına koymuyor mazlumun ahını. Siz gönlünüzü ferah tutun. Rabbim her şeyi görüyorda biliyor da. Gün gelecek acınız geçecek, gerçekten yeniden doğmuşa döneceksiniz. Lütfen o dik duruşunuzu gücünüzü kaybetmeyin.